hopela; derviş baba sende amada etin ha?ya senin şerefin var.ben delimiyim senle karşı karşıya gelim.?
Yazdırılabilir Görünüm
hopela; derviş baba sende amada etin ha?ya senin şerefin var.ben delimiyim senle karşı karşıya gelim.?
[quote=dervisdörtbudak;52271] Helal sana ahmet bey şarampole düşmeden döndün!..admin ve ömer kısa beyler formayı aldılar. Büyük adamsın be abi, şu ayakkabılarıda hallettin yaaa..nasıl ödiyceğiz emeğini.[/quot
Derviş abi formaların rengi ne ? sırtlarında numara ve isim yazıyormu? bilgilendirirseniz seviniriz. şimdiden tşk ederim.
arkadaşlar formaları bugün sparişleri verdim haftaya maça yetişecek bilginiz olsun..
arkadaşlar formaların ön kısmında Nizip com yazıyor rengi ise milli takımın rengi arkadada numaralar var birden 7 ye kadar ayrıca reklam var ...
herşey hazır tarafsız düdük çalacak bir hakeme ihtiyacımız var maç saatine kadar acil bir hakem seçelim tarafsız olmalı ...bence maçta hakem olsa çok güzel olur
Selim Bey, arka kısmınada ALPES SİGORTA yazdırcaktın. unuttuysan düzeltiver. Ayıp olur sponsor oldular bize.
tecrübeli ve hakemlık bilgisi olan bir abimiz olabılır fark etmez gercı hakemede gerek yok ama nasıl talep ederseniz önemli degil...
Derviş abi çorbayı kaptık sende bize eyi bir künefe yedirirsin sana varya o maçı seyirci desteği ile yine aldırırım tabi bu arada Ahmet abi ye de birşeyler düşecek o nun cezası büyük
derviş abi arkaya alpes sigorta ön kısmada Nizip com yazdırdım tamam tam söylediğin gibi
Canın sağolsun savcı künefelerde benden olsun. Ahmet abin cezasını çekti, ayakkabıları alıyor ya. daha ne yapsın adam, yeter bu kadar üstüne gitmeyin.
Ahmet abi çok babacan iyilik sever ve dost canlısı bir insandır elinden gelen tüm cabayı harcayıp milli takımımıza gereken maddi ve manevi her türlü yardımı karşılıksız yapacağına inanıyorum iyi ki varsın
walla bravo sitemize yakışır hareketler..
sayın başkan pazartesi alalım ayakkabıları takım hazır zaten
Allah razı olsun Ahmet abi ben seni iyi tanıyorum sende beni yaklaşık 3-4 aydır siteye girmiyordum bugün başladım yazmaya inşallah artık ayrılık yok
yemek tatlı ve eglence düzenleyen arkadaşlarada sonsuz saygılar bu arada öglenki yemekde yiyenlere afıyet olsun:((
vay be ,sayin avcı seni unutuk,inan kusura kalma dost...
Yemek mi ? boş verin unutun desteği kuvvetli bir lop olmazsa avcı abi biz çıkmıyalım maça yağlı bir yemekten iyi bir künefe bu işin oluru bu
ahmet aksoy Nizip .com a destek verdıyse mutlaka bıldıgı bı sey vardır..yoksa kolay kolay dönmezz..:) şampıyon olacagımızı hısset ti heralde...:)
Gazeteciler dün akşam öğretmenlerle yaptığımız rovanş maçında gol düellosu yaşandı başabaş giden maçı son dakikalarda attığımız gollerle 3 farklı yenerek yenilmezlik ünvanımızı sürdürdük .rovanş maçımızda taktik ağırlıklı yaptığımız maçta oyuncularımızdan bir kaç tanesinin formsuz olmasına rağmen yenmesini bildik.....cumartesi günkü Nizip comla yapacağımız maç için iyi bir moral kazandık...Nizip coma başarılar dileriz
Hayırlı olsun başarılarınızın devamını dilerim ama Nizip.com güçlü bir rakip
Ne diyelim iyi olan kazansın sahada görüşeceğiz....
Futbol centilmenliktir gerçekten iyi olan kazansın çorba kimdense ben ondanım
savcı kardeşş..nizp.com luyuz bı corba ya tenezül etmeyiz dimi ..:) maç naklen Nizip.com da yayınlanacak mı ..??
Valla beni çoğu tanır tanıyanda bilir ben yemeği severim hele birde kuvvetli olursa
konsantiremizi bozmayın yemeden içmeden bahsetmeyın mac özyurt kolejinde olacak tv yasagı var.
Ne konsantiresi ya ça karnına olmaz Hasan abi lop lop sen çorbayı unutmadın değilmi
avcı kardeş sakin ol ...çorba şişkinlık yapar mac tan sonra ıyı gelır...hayda nıye yayın yasagı var yaf..:(
Kendide oynuyacak heralde belki onun için olabilir
esasında Nizip spor a benim gibi bir sol ayak lazım topa vurudugum zaman 90 da görürsünüz http://img479.imageshack.us/my.php?image=birrenkbirisimgalatasarvy9.jpg[/IMG]][IMG]![]()
Galatasaraylısın kardeş sen 90 lık vurmazsan ayıp
ya neden naklen yayın yok..bı kamera bı pc yeterlı..sunanda akmet aksoy olsun..yorumcuda admin nimiz :)
Kardeş sen olayı çözdün bu maçı kesin alırız böyle usta bir sipikerle iş bitti o zaman
sayın aksoy arkadaşlar soruyor ne zaman MAGAZA GİDECEYIK DIYE NE DERSİN BIR ARA MUSAT ZAMANDA TAKIM HALINDE GİTSEK DİYORUM.C.ALİ HER DAKKA TLF ACIYO AHMET AKSOY NERDE DİYE BİR HABER ETSEN MAGAZA SAATI İÇİNDE HAZIRLANSIN DİGER ARKADAŞLARDA AMA GENELDE ZATEN 41/42 NUMARALAR GECERLİ KADRO HAZIR SAYIN BAŞKAN...
Arkadaşlar formaları ısmarladım Cuma günü gelecek İnş..
ıyı yanı ALLAHın ıznıyle cuma gunu corba ıcecegız
derviş kadeşimiz nasıl ulaşıyoruz size ben çok sık giremiyorum internete de, takım kadrouna girmek için neyapmamız lazım ? nasıl ulaşacağız sizlere
efsane internet cafe arkadasım derviş beye burdan ulasırsın yardımcı oluruz kadroya alınırsın shell karsısı ok.