merhaba ben bir gurbetciyim fakat inan cok guzel yayinniz var devaminizi bekliyoruz.selamlar cetintas
Yazdırılabilir Görünüm
merhaba ben bir gurbetciyim fakat inan cok guzel yayinniz var devaminizi bekliyoruz.selamlar cetintas
abi cok guzel olmus sanki nizipteyim.engin cetintas
harıka bişey ya nizipteyim sankiiii
nedenini anlamadım ama canlı yayını bi türlü izleyemiyorum
abi izleme anında beni arasana sana yardımcı olayım
şu anda canlı yayın varmı bende yok 01, 01 2009 saat 11 35
abi şansından dişci kapalı, haber gönderdim
Şu an bende izleyemiyorum.
yayın açıldı
s a bizde zamanimiz oldukca izliyoruz selamlar
Şu an yine seyredilemiyor.
disci kapalidir.yav disim agriyor abii nerden hatirlattin :)
Elinize Kolunuza sağlık valla hasret gideriyoruz çok iyi yapmışsınız. İnsan gurbette olunca memleket büyük özlem duyuyor. Hele hele konu nizip olunca. NİZİPLİ OLMAK BİR AYRICALIKTIR. İnsan bunu başka yerde yaşamak zorunda olunca daha iyi anlıyor.Herşey nizip için. Tüm hemşerilerime selamlar.
abi yayın yok yav
nizipde net çok ağır bugün
Bu gün yayın iyi ellerinize sağlık.19.01.2009 saat13.55
sabah nette sorun vardı. Giderildi, şuan yayın açık
kamerayı izliyemiyorum yardımcı olurmusunuz
teşekkürler
Gerçekten izlenemiyor, bende baktım.
abi dünden beridir deniyom hala açamadım neden??
dişci kapalı olduğu için kameradd kapalı tabi.
Zaten mesai saatleri içinde yapıyoruz.
şu anda canlı yayında güzel nizip,i izliyorum emeği geçen tüm arkadaşlara 4 yıldan beri gelemediğim memleket özlemini giderdiğiniz için sonsuz teşekkür ederim ellerinize sağlık
m özen
Sevgili admin kardeşim daha öncede yazmıştım ama yine yazma gereği duydum.siz nizip için çok güzel şeyler yapıyorsunuz.buna inanın bu benim düşüncelerim.size teşekkür eder
im.elinize ve yüreğinize sağlık.biraz zor bir şey önericem ama olurmu olmaz mı o size bağlı.nizip te yayın yapan nizip tv yi uyduda bizlere izletmek gibi bir imkan yokmu çünkü siz hep nizip tesiniz biz ise gurbette.çok güzel olurdu.
Saygılarımla BÜLENT SARIDAĞ
NOT BEN ONUR CEREN BU KULLANICI İSMİ İLE GİRİŞ YAPIYORUM AMA BAŞKA BİRİ KULLANIYOR DİYOR BANA ANLAMADIM DÜZELTİLİRSE SEVİNİRİM.
Kullanıcı adınız : ONURCEREN görünüyor
yeni şifre yolladım size
selam nizipli dostlar bende yeni üye oldum site cok hosuma gitti :) ben mustafa
3 gündür süren sorun giderildi. şuan yayın var.
02.02.2009 tarihinde yayın vardı,ancak bu gün saat 10.30 hala yayın izlenemiyor.
Açtık abi, ip sıkca değişince böyle sorunlar oluşuyor
Az daha dayanın arkadaşlar. Nizip'e gittiğimde bu sorunu kesin çözeceğiz Memet abiyle inşallah.
Ellerinize emeğinize sağlık.
06.02.2008 Bu gün saat 09.30 yayın iyi nazar değmesin,Emeği geçenlere teşekkürler.
canlıyayınıizleyemiyorum
mesai saatlerinde bakıyorum canlı yayın çalışmıyor. sorun ne ? anlamadım.. herkestemi böyle
yayında bir sorun yok
Canli yayin mesai satlerinde calisiyor. Internet Explorer disinda (Mozilla, Opera, Netscape, Chrome...) tarayıcı kullaniyorsanız calismayabilir. Internet explorer calistiriyor..
bu gün canlı yayını bende açamadım bi sorun var galiba
chrome de çok iyi bir şekilde çalışıyor tavsiye ederimm
Arkadaşlar bunu düşünüp uygulayan arkadaşlara teşekkür ederim.
İnanın kendimi Nizip' te hissettim bir anda. Çok teşekkürler. Buna emek veren arkadaşım aynı kameradan başka bölgelerede yerleştirip faliyete geçire bilir.