biz sadece arkadaşız..dost değiliz..
Yazdırılabilir Görünüm
Tebrikler sevgili osman ,çok özlediğim yeşil nizibimizin güzel insanlarını biraraya getirdiğin için en içten duygularımla kutluyorum seni...daha nice büyük birliktelikler diliyorum...ihsan ağcan
İhsan kardeşim sitemize daha da katılımcı olursanız bu etkinliklerden haberiniz olur, sizleride aramızda görmek isteriz.
sağ olsun sevgili osman bey kardeşim israrla davet etti,ama başka proğramım olduğundan dolayı aranızda olamadım sizleri,muhabbetlerinizi izlemeye çalışıyorum,gıpta ediyorum...allah muhabbetlerinizi arttırsın,,,birlikteliklerimiz doğup büyüdüğümüz,o na çok şeyler borçlu olduğumuz,(sanayiisi ile ,dünyanın çok az yerinde olan tarım ürünleri ile ,çok eskiye dayanan köklü ticari geleneği ile her zaman gurur ve onur duyduğumuz ama maalesef hakettiği yerde olamayan...!!!) yeşil nizibimize artı değerler katmasını diliyorum...
aranızda olmaktan da her zaman gurur duyup,beraber olacağız inşaalah,bir başka etkinliklerinizde... selam ve saygılarımla ihsan ağcan
İnsanın dostu olmaz, ancak iyi arkadaşı veya kötü arkadaşı vardır.Yani nefis taşıyan kullardan dost olamayacağı kanaatindeyim.
Dost bir tane olur oda ya seni OLDURUR yada senin için her şeyini feda eder nerde
Bir zamanlar afyonda bir islam alimi yaşamış
Bu alime iftira atmışlar hırsızlık yaptı diye
Alimi hapse atmışlar
Üstadını seven zengin bir talebesi gelip bedelini ödeyim üstadını kurtarmış
Alim bizim yarım dostum var demiş
Niye yarım dost diye sorulunca
Eger talebemiz gerçek dost olsaydı bizim için malını degil
CANINIDA ORTAYA KOYARDI
Malını ortaya koydugu için yarım dost demiş
Onun içindirki insan arkadaşını CAMDAN DEGİL CANDAN SEVMESİ LAZIM
Selamlar
Bir daha yazarsam iki olsun.
Menes o elbiseleri bana giydirsin.
Ayıp diye bir şey var.
Ayrıca yakalarsam
bir dostluk şeyi yapacağım.
SIKMA CANINI OSMAN ABIM
siz (tarhan abi ve sen )güzide dostsunuz bizim gözümüzde
hepte öyle kalacaksiniz
Aman onların arasına girmeyin :)
onlar ne barışır ne dövüşürler, sonra ortada kalırsınız.
Erenlerin sağı solu belli olmaz diyorsun yani.
Arkadaşlar, Nizip.com mart ayı geleneksel yemeği için Osman Demir, sözde Çiya'da BORANI yiyecektik? Pazar günü hepimizin adına sordum, ne zaman isterseniz diye kaçamak cevap verdi, bilgilerinize?:))
Mahmut abi sen Osman'ı tanımamışsın, her an bize haber verebilir, gelin boranı ısmarlayacağım diye.:D
:) Yorum Yok
Yanlız istekli sayısının artması gerek.
Osman'a herkes mail atsın.