Nizip doğumluyum.
Yazdırılabilir Görünüm
Nizip doğumluyum.
Arkadaşlar hayırlısı ile cuma günü akşak 17.30 da bursadan nasip olursa biniyorum 19.30 gibi İstanbulda olurum
Ramoooooooooo nerdesin.selamlar
İlker sen geliyorsun değilmi balcan yemeye.
teşekkürler ammi deniz otobüsü ile
yeni kaıda inecegim inşallah
Ramodan hayırlı çıktın ammi.Selamlar
Çok teşekkür ederim bir paket KEMAL PAŞA TATLIN hazır ammi zahmet için minettar kalırım.Selamlar
Hehe Ramo yine cig köftemizi yacak inşallah cuma akşamı selamlar
O şimdi bir icat bulsun, ULAŞIM A.Ş'ye bir görev kağıdı uydurup harcırak alsın o zaman belki.
Büyük gün yarın...:)
Gelmeyenin kellesi vurulacak.
Herşey hazırlandı, yarını bekliyoruz, Osman için çok acı biber hazırladık, ağzına süreceğiz.
Çok güzel bir akşam geçirdik, ben Fatihi deniz otobüsünden aldım doğru Oktay'ın mekanına gittik sağolsun bizi ağırladı, hiç önümüz boş kalmadı, çıkarkende katmer yedik, ama bazıları hanımlarından korktuğundan fazla kalamadım saat 24.00 de çıktık, bugün benim ofiste balcan kebabı yiyeceğiz herkesi bekleriz.
Ramazan Tarhan aranıyor.
Millete soguk balcan kebabmı yedirecen:)
Tepsinin içinde 1 parmak yağ olmazsa balcan kebabı deem ben ona :)
dürümü tepsiye bandırmadan dadı çıkmaz yorum.
Siz istanbula gidin, Ramo Nizip'e kaçsın :)
Ramo oradamı şu an.
Az önce yanımdaydı, burdanda kaçtı.
baskin yapcaklar istanbula tedbirli ol..o yaptirdiginbalcan kebabi yetmez müslüm abi:)))
Burda foto gözükmüyor..
sayfayı yenile gözükmesi lazım
Kimse göremiyormu resimleri.
gördük abi ama osman abi nerde tarhan abi nerdeler menes nerde bi fatih abiyi taniyom ben bu resimdekilerden bide davut hocayi
Bugün çok özel bir gündü...Günler öncesinden plan yapmıştık...Ne yazıkki katılamadım.Çok üzgün ve mahçubum.Özelliklede fatih abi ve davut hocaya karşı..Resimlere bakılırsa hoş ve güzel bir buluşma olmuş..Bütün arkadaşlarımdan özür diliyorum.Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gazdaş'ın Nizip'teki harita ve proje çalışması için acil olarak Nizip'e çağrıldım.Cumartesi günü yani bugün saat 11 de randevumuz vardı.Bu yüzden dün acil olarak İstanbul'dan ayrılmak zorunda kaldım..Sanırım uzun bir süre Nizip'te kalacağım..Bana verilecek her cezaya razıyım..
Hey müdür! GÖTÜRRR!
Kıymetli Davut Hocamın onurlandırdığı yemek için Müslüm Abiye teşekkür etmek çok güzel.
Ben sadece kadayıf yedim.
Çünkü başka bir şey kalmamıştı.
Ben iş icabı geç gittim.
Kadayıf çok güzeldi.
Bu arada kısa kısa konuşma imkanımız oldu.
Mahmut Abi biraz bana kırık.
İnşallah benim yaptığımın doğru olduğunu anlar.
Ben o niyetteyim hala.
Müslüm Abi mi?
Yok O değişmez.
Hala bazı gazetelerin yalan haberlerini
kendine düşünce temeli alıyor.
Yalan haber üzerine düşünce kurulur mu?
Neyse bu güzel beraberliği
gereksiz tartışmalarla gölgelemeyelim.
Katılım çok güzeldi.
Gelen herkes geldiğine değdiğini düşündü.
Teşekkürler Müslüm Abi.
Başta böyle birlikteliği sağlayan ana sponsorumuz;
BÜYÜK PATRON,
AĞAMIZ... Müslüm Akpek'e...
Değerli hocamız.. sohbetinden, akşam namazı imamlığından ve onurlu duruşundan dolayı Davut Hocama..ve diğer hocama..
Polen, oğlu ve misafirlerinin hoş sohbetine...
Beni iş yerime kadar götürme teveccühünde bulunan ve derin ilmiyle beni etkisi altın alan, felsefe abime...
Tanıdıkça daha çok sevdiğim Fatih hocama..
Taa Adapazarından gelerek bizleri onurlandıran misafirlere...
Kadayıflarıyla ağzımızı tadlandıran Oktay kardeşim ve aşiretine...
Böyle mükemmel bir tadı damağımızda bırakan ustama ve malğıtalı köfteyle soframıza faklı bir lezzet katan değerli eşi hanımefendiye.....
Ve bu ortam içerisinde zerre miskal emeğiyle sözüyle gönül duruşuyla bir araya gelen tüm kadim ve can dostlara...
teşekkürü bir borç bilirim...Allah hepinizden razı olsun.
hayri ustamızın marifetli ellerinden çikan balcan kebabı ve bizlere sıcak ortamı hazırlıyan müslüm abimize ve katılan ve katılamayan gönlü bizimle olan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum .