Yarın yola çıkıyorum ctesi günü görüşürüz.
Yazdırılabilir Görünüm
Yarın yola çıkıyorum ctesi günü görüşürüz.
müslüm ammi yolun açık olsun
başınız sağolsun kardeş
adminimiz öncelikle bir akçakentli ve nizipli olarak başınız sağolsun,toplantıya gelince inşallah güzel nizip'imizin sorunları bir an önce çözülür,ayrıca medya gücünü kullanmak bunda önemlidir çünkü malum bizde ancak olay bittikten sonra gündeme gelir ya da birileri zarar görünce,bu nedenle başarılar diliyorum,ayrıca nizipin genel bir tanıtıma ihtiyacı olduğunu düşünüyorum özellikle turizm açısından,çevremdeki insanlar daha belkıs harabelerinden ve zeugmadan habersiz nerede olduğunu bile bilmiyorlar bence buna da bir el atılmalı
Başınız sağolsun mehmet abi, Allah (c.c) Rahmet Eylesin
herkese selamlar,
ilker kayar
Allah Rahmet Eylesin, Kalanlara Sabirlar Ihsan Etsin.
admin abi başınız saolsun.Allah rahmet eylesin
admin abi basiniz saolsun allah rahmet eylesin rabbim geride kalan dostlarina sabir versin..
Allah razı olsun arkadaşlar. Demekki herşeyde kısmetse demek lazımmış.
Toplantı için bahçede her türlü organizasyon hazırlanmıştı. Şu esnada bahçede toplanmamız uygun olmayacak, zaten bende o ruh hali içerisinde değilim.
Bu nedenle arkadaşlarda Osmanlı partisinde çay partisi şeklinde bir toplantı planlamışlar, yine saat 18:de başlayıp gecenin geç saatlerine kadar sürecek İnş.
Erken gelenler için yemek organizasyonuda yapıldı. Bende gecenin ilerleyen saatlerinde bir ara gelip giderim İnş.
müslüm akpek ve kuyumcu nickli abimiz gelmiştir...
malum fıstık sözonu açıldıgından dolayı işyerinden ayrılamıyorum ama uğramaya çalışacagım
selamlar....
Geleneksel olarak düzenlediğimiz bir Nizip.com Toplantısı daha sona ermiş bulunmakta. Katılan Ve Katılmayan tüm dostlara teşekkür ederim...
Arkadaşlar birisi şu fotografları atsın yahu :)
toplantıya katılamadıgım için herkesten tek tek özür dilerim
nizip com olarak ilk toplantım dı bu .gayet çok güzel bir aile ortamı bulunurken ,daha önce nizip dışında olan değerli üye abilerimizle tanıştık.
güzel ve sıcak ortam oluşmuştu gerçekten
üyelerimizin birbirinin kararına saygı duyması oldukça hoş bir davranıştı
keşke bütün üyelerimizin katılma imkanı olsaydı diye düşünüyorum
yine bir geleneksel toplantımızı geride bıraktık
gelen de sağolsun, gelmeyende
Samimi güzel bir toplantı oldu.Katılan arkadaşlara teşekkür ederim.
Katılım bence azdı, Ramazan'ın ve Osman'ın mutlaka gelmeleri gereken bir toplantıydı ama mazaretleri yüzünden gelemediler, bu arada Ramazan'a da baş sağlığı diliyorum.
Osman'ın bize canlı yayından ve telefon vasıtasıyla katılması, toplantının en ilginç tarafıydı, gerçi, bizi telefonla esir aldı ama olsun.
Nizip'te hava anormal sıcaktı eğer evde klima olmasaydı içerde yatmam mümkün olmazdı, gerçi klimayı açık unutmuşum ama bir şey olmadı eğer İstanbulda klima açık uyusaydım sabaha hastanelik olurdum.
Pala beyle tanışmamız çok iyi oldu, benden 10 yaş gençmiş ben de 65 yaşında falan sanıyordum ama benden 10 yaş genç çıktı, uzun süre konuşmamız mümkün olmadı olsaydı ona bu kadar genç nasıl kaldığını soracaktım.
Müslüm abi ve Adminle Cumartesi günü telefonda konuştuk ama cenaze olayından bahsetmediler Şimdi interneti açınca öğrndim ve çok üzüldüm. Sevgili Akif başınız sağolsun Ölen kardeşimize Allah merhametiyle muamele etsin, Allah azze ve celle Hz. bir daha böyle bir acı yaşatmasın.
Allah razı olsun kardeş.
iyi esmerleşmişsiniz orhan abi bu ne hal böle tanıyamadım haaa
Toplantı muhteşem yer muhteşem ortam muhteşemdi, ama yinede içimizde burukluk vardı. Son ölüm haberi ailemizi çok sarstı.
elektırkler kesikmiydi..sanki löks ışıgında oturu gibi bı hal,iniz var..söyleseydınız oraya bir iki prejektör takardık...:)
Büyük ve güçlü bir organizasyonu
2001 yılından bu yana götüren
emektar
vefalı
ve yürekli insanlar.
Her yıl olduğu gibi bu yılda
en güzel toplantıyı
yine
her türlü engel
ve sıkıntıya rağmen
büyük bir özveri içinde başardılar.
Güzel kararlar alındı.
Artık
Nizip.com
amatör ve hiç bir
sorumluluğu olmadan devam etmeyecek
Herkesin bir görevi ve yetkisi
olacak.
Ne kimse kendi kendine
gelin güvey olmayacak (benim gibi)
Ne de sorumluluktan kaçmayacak (Nizipte olupta gelmeyen bir arkadaş)
Bu durum
daha iyi ve devam edecek biri kurum için elbette gerekli.
Derviş Kardeşime ayrıca şükranlarımı borç bilirim.
Orhan kardeşim de bu işte vardı.
Bir de siz çalsanız da ben oynamam diyen
Ama bizim onu çok sevdiğimiz değerli hocamız
Nizibin yarın işte akdemisyenlerimizden biri diye
özgeçmişinizi sitemizde yayınlayacağımız
Gökhan kardeşim.
Oynayacak mecburen.
Fatih Abi
idarecimiz.
Akçekentin en önemli (enikçigillerden diyeceğimi düşünüyorsanız demeyeceğim)
sağlıkçısı.
Duygusal ama bilgili insan.
Mehmet Akifle kasım abiyi sormayın.
İkisi de ne bu bizim çektiğimiz diyor olmalılar.
Bir arap atasözü
En faziletli olan en çok hizmet edendir der.
Biz mi dedik çok fazilet isteyin diye.
Siz kendiniz bu seçmişseniz suç bizde mi?
Mahmut Küçük Ağabeyi en azından sesle de olsa duyak diye bekledim.
Yaşlı ya herhal evinde uyuyakalmıştır.
Baa eyle geliy.
Diğer arkadaşlar
Haa Huzeyfeyi de orada gördüm sanki.
Anacak Yönetici olan arkadaşlar
sizi çalışma bekliyor.
Herkese daha iyi bir nizip.com için çok iş düşüyor.
E haydiyin eyleyse.
tunçay abimden anca yiyy
resimler herşeyi anlatıyor keşke orada olabilseydim
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz,güzel bir toplantı ve buluşma oldu. Bir kez daha anlaşıldıki biz büyük bir aileyiz.
gerçkten çok güzeldi emeği geçen herkese teşekkürler...
orhan abi çok güzel poz vermişsin :)
Selamu aleyküm.Sevgili dostlar uzun bir aradan sonra Nizip com ve dostlarla görüşmek çok güzeldi.
Toplantı gercekten çok güzel geçti En acılı günde Toplantı için çırpınan sevgili adminimize çok teşekkürler
Kasım ve derviş kardeşimizede organizasyon için ayrı ayrı teşekkürler
Özellikle yaşı bize göre küçük amma asaleten ve edeben bizden daha büyük olan CUMALİ kardeşime buradan çok tewşekküe ediyorum Müslüm ammisinin gönlünü aldı ve haklılıgınıda ortaya koyup anlatarak
Müslüm ammiyede çok teşekkürler nezaket ve incelik gösterdiler
Şükrü bir can , o kadar insanki anlatılmaz
Metal zaten canımız
Geceyi ihya eden eden ORHAN kardeşimize ayrı ve çok teşekkür harika bir insan
Hacıyı kınıyorum niyemi utanmaz müslüm ammiyi yalayıp durdu hehehe
Mustafa ve sezere altın yürekli insanlara çok teşekkürler
PALA kardeşimiz gerçekten ayrı bir deger
Karakaş gerçek bir kişilik
Tuncay gerçek bir kişilik
Mehmet ha keza
Ferhat ve kardeşine ayrı ayrı teşekkür
Hele hele gecemize Telefonla katılan FELSEFE kardeşimize hepimiz Minnettar kaldık
İsmini bilemedigim için tek tek zikredemedigim diger kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür
Çok güzel ve çok faydalı bir toplantı oldu.Selamlar