foto göndermek istiyoruz ama nereye ve nasıl gönderiyoruz. tşkrler
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
http://www.Nizip.com/gallery/browseimages.php?c=30
ETKİNLİKLER/ Yarışma O An kategorisine yollayabilirsiniz. Arkadaşlar eski sitedeki fotoğraflarıda aktarmaya başladılar
abi yarışimaya katılmak istediğimiz fotoğrafı buraya mı ekleyeceğiz. Sadece bir tane mi yoksa fazla fazla ekleyebilir miyiz?
Thalep kardeş en iyisini seçmişsin.. başarılar...
e artık diğer yarışmacıları da pistte görmek istiyoruz...
orhan abi anladın sen onu....
Abi çok saol. Eminim bu fotodan sonra "İstanbulun Sultan Ahmeti" varsa bizimde "Sultan Ahmomuz" var denmeye başlayacaktır.
orhan çelik arkadaşımıza...
Gerçekten çok güzel birşey yapmışsınız. Teşekkürler
Ben yaklaşık 10 12 gün önce bir form konusu açtım (ikizce köyü resimleri hakkında) ama hiç bir kimseden cevap gelmedi ...
Site yenilendiği günlerde, sizin siteye Nizip'in helikopterden çekilmiş fotograflarını koyduğunuzu gördüm. Ve sizde benim aradığım ikizce köyü resimlerinden olup olmadığını sormak ve eğer varsa bana ulaştırabilirseniz çok sevineceğimi söylemek için bu iletiyi yazıyorum... ilginize şimdiden çok teşekkürler.
Bu arada yeni site dizaynımız tüm arkadaşlara hayırlı olsun.
Sitenin hazırlanmasında yapımında ve yayınında emeği olan herkese çok teşekkür eder... Tüm müslümanların mübarek kutlu doğum haftasını tebrik ederim.
Fotoğraflar galeriye yüklenmeye devam ediyor. Bitince istediğiniz neticeye ulaşabilirsiniz
Daha önceleri köylerimiz diye bir arşivimiz vardı,sanırım sizin bahsettiğiniz köyün resimleride orada mevcut. Sitedeki düzenlemeler bittiğinde bakalım.
ilginize teşekkürler....
düzenlemeler bittiğinde görüşmek üzere iyi çalışmalar
yarışmaya foto gönderen şuan da az sayıda, yarışmacılar son ana mı saklıyorlar kendilerini ? birden fazla foto gönderenler nasıl değerlendirmeye alınıyor ?
Arkadaşlar birden fazla gönderenlerle görüşüp sayıyı azaltymalarını isteyeceğiz. Herkes bir foto ile katılacak ama katılan tüm eserler için bir sergi planlıyoruz.
Bu resim montaj gibi... ;)
yarışma için son 24 saat....!!!
e orhan abi seni pistlerde göremedik...
çok güzel bi yarışma orhan çelik'e saygılarımla.yunus emre yağmurlu k.i.b.
bir de bu yarışmaya nasıl foto gönderebilirbiliriz
oooooooooo yunus ne arıyon leeyn sen burda.. hadi bakem sende güzel bir resim at ki Cengiz abin fotoğrafçı görsün :)
ben şimdi sonuçlar belli omuştur diye bekliyordum 24 saat uzamış peki sonuçlar ne zaman belli olacak o belli mi...:)
Bu akşam konuyu kitleyim resimleri milli eğitime yollayacağım.
arkadaşlar,yarışmaya girecek resimleri bu foruma yollarsanız bizlerde görürdük
fulya abla resimleri galeri bölümünden etkinlikler / yarışma o an kategorisinden de bakabilirsiniz
metal ,ilgin için teşekkür ederim.resimlerin hepsi birbirinden güzel.hangisi birinci olucak merakla bekliyoruz.
herkez icin hayirlisi bakalim en güzel hani fotoraf olacak merakla beklicem insallah
Son saatler...
Eğer hala yükleyemiyorsanız, boyutunu 200kb altına düşürüp aşağıdaki linke gönderin. Önce giriş yapmış olmanız lazım.
http://www.Nizip.com/gallery/upload.php?&c=30
Sitemizde galeri bölümünde etkinlikler / yarışma o an adlı kategoride bulunan resimlere bakmanızı ve sizlerinde resimler hakkındaki yorumlarınızı yazmanızı istiyorum, gerçektende çok hoş ve anlamlı fotoğraflar var, 1. olacak resmin hiçte kolay secileceğini sanmıyorum
bence çok güzel bi düşünce zaten Nizip'i çok özladim fotoğraflar bir an önce yayınlansın.......... Bence fotoğraflar NİZİP'i anlatsın...BEN KONYADAN YAZIYORUM
Lütfen fotoğrafa resim demeyelim. Değil mi metal?!!!!!!
evet sonuçlar ne zaman açıklanıyor malumatı olan var mı?
Aman subutiş, boşver ha reesim ha fotograf sanki fotokritikteyiz :-))
hişşş... burası Nizip.com, reklam yapma... :p
Fotoğraf yarışmasının sonuçları nasıl oldu acaba..?
daha bir acıklama görmedik beklemedeyız bir an önce olsada haberdar olsak. iyi olurdu
slm arkadaslar bende katılmak cok isterdim ama mumkun deyil tüm arkadaslara basarılar dılerım
Yarışma fotoğrafları değerlendiriliyor. Katılan arkadaşların fotoğraflarıyla beraber bir sergi açmaya çalışıyoruz. Bu sergiyede fotoğraf göndermek isterseniz, aynı bölüme yükleyebilirsiniz. Beğenilen eserlerin orijinali sizden talep edilip baskı yapılacak ve çerçeveletilecek
abi sonuçlar çok merak ediliyor sergi çalışması güzel olur ALLAH kolaylık versin...
Sonucları buraya yazmayımı unuttular yoksa.......:)