![]()
işte tipik nizip erkeği....bize lahmacun yapiyor...vala helal olsun..yengeye elini sürtürtmedi :)))
Yazdırılabilir Görünüm
iyiki Nizipli değilim Akçakentin hepsi kazak olur.
Cumalim elimizde bir daire var zaten heheee.Yatıya kalırlarsa sıgarmıyız bilemem amma kesin bilgi verin ona göre hazırlık yapalım.Selamlar
Fatih sen bana bir oda ayır gerisini boşver, parkta yatsınlar heheee
Bursa gezisine kaldı 4 gün hazırlıklar ne alemde.
Haa aklıma gelmişken hafta sonu yağmur gözüküyor, kıyafetlerinizi ona göre alın, karda yağsa yağmurda yağsa, mangal yapılacak.
Bu arada İstanbuldan gidecek yiyecekleri Oktay hazırlayacaktı, bu konuyla ilgili bilgi varmı.
Nerde Bursa yolcuları kimseden ses çıkmıyor.
yaw zırt pırt ne mesaj atıyon buraya...herşey tamam dedikya...sorun yok...
Hehe müslüm ammi bursa bursa diye sayıklıyor ya ne bagırıyorunki.Selamlar
Hee anladım tamam artık yazmam.
Yahu adamcağız her ihmali göz önünde bulunduruyor niye kızıyorsunuz, bakın sütaşa...
Mahmut bende bişey anlamadım.
Bizim araba hazır..Harita ekibi olarak 5 kişiyiz...Mehmet Çiçek kesin geliyor..Yanına bir Nizipli daha almış...ana da tamam dedim..Dün Mahmut Çilkızı gördüm..yan çiziyordu...gelecegini sanmıyorum..Murat Çelik de cumadan Oktay'da kalacak...yani o da kesin geliyor..Şöyle bir sayıyı tekrarlamakata fayda var...
Harita Ekibi:5 kişi(Ramazan-Emrah-Memet-Sadık-Gökhan)
Oktay Ekibi:3 kişi(Oktay-Murat-Mehmet Parlar)
Mehmet Çiçek Ekibi:2 kişi (Mehmet çiçek-Turşu Memet)
Müslüm Akpek Ekibi:3 kişi (Müslüm Akpek-Zeynel-Polen)
8+5=13 kişi.... bizim araba 5 kişi...Müslüm Akpek'in arabası 8 kişi..
Tamam bende son şekli söyleyeyim:
02,05,2009 Ctesi Sabah saat 07,00 de Güngören Köyiçinde bulunan Oktay Cankeserin lokantasının önünden hareket edeceğim, gecikme asla olmayacak tam saatinde hareket edeceğiz,
Birinci köprüden geçerek otobana bağlanacağız, paralı yola girerek Eskihisar yani gebzedeki arabalı vapur iskelesinden vapura binip Yalovaya geçeceğiz, Yalovadan sonra Bursaya gideceğiz.
Herkes yanında kimliğini ve hanımlardan aldığı izin belgesini getirsin, izin belgesi olmayanı arabaya almayacağız ve hanımına ihbar edeceğiz.
Birlikte haraket edelim...en geç 7 gibi çıkmamız lazım ki 11 felan gibi Bursa'da olalım...15 te metro incelemesi planı mutlak uymamız gereken bir plandır..önce resmi görevi tamamlayalım..kaç haftadır sizin için erteliyoruz...aksaklık olsun istemem...İstanbul Anadolu yakası cumartesi gelecekse onlarla saat 8 gibi vapur iskelesinde buluşabiliriz...
Bursa'ya gelirken çevre yoluna girmeyin eski santral garaj şimdiki kent meydanından sağa izmir yoluna dönün 3,4 km devam edin carrefour gelince göbekten sola keles, orhaneli yoluna girin ev hemen orada.
gelince telefon açarsınız 0.555.997.88.85
Bende not ettim elimle koymuş gibi bulurum.
fatih abi şimdiden hazırlanmaya başlamış, ancak doyururum diyordur :D
Sevgili dostum gelmenizi dört gözle bekliyoruz çok özledik.Selamlar
Gelirken okey takımı olan varsa getirsin nöbetleşe uyurken canımız sıkılmasın,birde elinde format cd'si bulunan varmı varsa evdeki bilgisayara format atalım...
Not:ben işyerinden siteye giriyorum evde bilgisayar var ama internet yok... bugün akşamdan sonra artık siteye giremem herhangi bir durum olursa cepten arasınız sonra mazeret kabul edilmez.
Bursa ile ilgili ufak bir degişiklik yapmak zorunda kaldık..sabah saat 10:00 gibi Bursarayda bi toplantıda olmamız istendi..bu yüzden çok erken çıkmamız gerekiyor..Biz 5:30-6:00 gibi çıkmayı düşüniyoruz..
Tarhan toplantı Bursarayın kendi yerinde olacaksa benim eve çok yakın. Bursarayın yanı carrefour, onun arkasıda benim lojman...
Ben programı değiştirmiyorum değilmi.
Ben hanım ve çocukları sabah kahvaltıdan baldıza götürecem sonra eve gelir sizi beklerim o havada fatih hocada gelir, sonra siz çıkınca gelir alırız sizi ondan sonra bugün kınacı yarın gelinçi misalı devam...
Ben şimdi bilgisayarı kapatıp çıkıyorum, bundan sonra birşey olursa artık cepten ararsınız.
Eyvah..ki ne eyvah!.. Ben BURSA 'ya gelemiyorum...
Ne diyeyim ya?!.. Ne zamandır bunun planını yapıyordum. Gündüz çalışan iş arkadaşımız, işi bırakmış, piyango (!) bana vurdu..
El işi işte!..
Moralmen çöküntüdeyim... Tüm arkadaşlardan özür diliyorum!..:(
Hidayet şansına küs, ama istersen ben bir naylon torbaya Uludağ havası koyar sana getiririm.
Uludağda kar kaldımı acaba,kaldıysa bizde kayak kullanacak göz vamı,beceremeyip kırarız bir yerimizi.
Bursa yolcuları hazırmısınız, aracımız hazır, tüm bakımları yapıldı, birtek hostesimiz eksik.
Ben yokum diye doya yimek yiyin...
Ancaaak... elbet bu gecenin bir sabahı olacaktır..Alacağın olsun Müslüm abi!.. Teselli edeceğine düşene bir tekme de sen vuruyorsun..
Ühüüühüüü!...:(:(:(
arkadaşlar saat 6:00 da güngören antep sofrasinda buluşuyoruz...en geç 6:30 da hareket edecegiz..birlikte yola çıkalım diye ısrar var...bizim en geç 10:30 gibi brsada olmamız gerekiyor..arabasi olmayanları sabah erkenden ben toplarım..mehmet çiçek ve murat çelik'i sabah alırım.diger arkadaşlar zaten güngörene yakın..yürüyerek gelebilirler...kahvaltıyı gemlikte yapacağız..
Tamam herkese haber verelim.
Bu arada benim telefonumu yazın ne olur ne olmaz.
0532 228 08 59
Beraber gitmek çok uygun, ama ben kahvaltı için Gemliğe kadar bekleyemem.
Mahmut beyi ve zeyneli merterden alacağız.
Bursa ile ilgili son mesaj, yarın sabah saat 06,30 da Güngören Köyiçinde Oktayın Lokantası Antep Sofrasının önünden kalkacağız, Merterden Mahmut bey Ve Zeyneli aldıktan sonra, tabi hanımından izin alabildiyse, E5i takip ederek 1.Boğaz Köprüsü ve otobandan Eskihisar arabalı vapurundan Yalovaya oradan da Bursaya geçeceğiz, gelmek isteyen başka üyemiz varsa bu saatlerde buluşma yerinde olsun.
Gelecek olan üyelerimizin, kılık kıyafetlerini yağmura göre ayarlamaları iyi olur, Ctesi yağmur Pazar günü hava açık olacak.
İrtibat:
0532 228 08 59