yapımda ve yayında emeği geçen tüm arkadaşları teşekkürederim.güzel ve lezzetli bir gece oldu.Gren79 mail adresini msnye ekledim müsait olduğun zamanda kabul edersen sevinirim.
Yazdırılabilir Görünüm
yapımda ve yayında emeği geçen tüm arkadaşları teşekkürederim.güzel ve lezzetli bir gece oldu.Gren79 mail adresini msnye ekledim müsait olduğun zamanda kabul edersen sevinirim.
yaw gökhan Nizip.com çiğköfte partileri taziye evlerinde olurmu Allah iyiliğini versin.İnsana kasavet basar sonra birilerinin gelip ağlayıp hüzünlendiği yerde siz gelip eğleneceksiniz olmaz orası olmaz. Derviş haklı kardeşim bu ne be 260 tane çay içmişler parasını da vermemişler, ayıp yahu beleş diyede bu kadar çayda içilmezki değilmi.
Derviş sen en iyisi kapının girişine küçük kumbara türü bir şey koy kardeşim, yeyip içen çıkarken içine atsın üç beş neyse, ayıp da değil yani hem gelip gidende böylece daha rahat gelip gider bence. Ayrıca toplantınız çok katılımlı olmuş ben ancak telefonla katılabildim keşke orarada olabilseydim.
İbrahim orada uzun havamı çekiyor, yoksa barak mı okuyor anlamadım.
Okuyanda bu çay meselesini ciddi sanacak.
Gerçekten ortam çok güzeldi. Katılan arkadaşlarımızın herbiri ayrı bir değer. Ben çok memnun olarak ayrıldım. Geceye sahiplik eden zeynel ve mehmet kardeşlerimizle de birebir tanışmak ayrıca keyifliydi.
Derviş Bey'e de böyle bir ortama sahiplik ettiği için teşekkür etmek gerekir. Ne diyek yorum babasına rahmet.
ayıp yaw..260 tane çay içilirmi..adamı batıracaksınız....
Evet çok güzel bir geceydi.Katılan herkese çok teşekkür ederim.Ayrıca müslüm abiyle de tanışmak güzeldi.Bu çay olayınıda sulandırmayalım bir karar alınsın alınan karar neyse uyalım.
Yav hakkaten bu çay meselesi ciddiye alındı haaa:)
Ortama neşe gelsin diye bi laf attık ortaya..Nizipcom'a 260 çay değil 260 kola kurban olsun:)
Mehmet karakaş:D
Bu çiğköfte partisine, bayram tatili nedeniyle güzel ilçemizde bulunmamızdan dolayı katılma mutluluğunu biz de yaşadık.Gurbette uzun süre yaşamış ancak kültürünü herşeyi ile yaşayan ve manevi bağını koparmamış biri olarak bu tür ziyaretler beni her zaman sarhoş gibi eder.Yaradılışım gereği duygusallık ön planda olduğu için her Nizibe gidişim özlemle, her dönüşüm ah'larla olur.Toplantı samimi bir hava içinde yoğun nostaljik sohbetlerle başladı.Osmanlı Parkındaki bu kafe de güzel bir kazanç olmuş.15 yıl uzak kalmanın getirdiği yabancılık yanında katılanların çoğunluğunun genç olması biraz tanıma zorluğu yaşattıysa da yinede güzel sohbetler yapabildik.Çiğköfte gerçekten usta işi olarak çok güzeldi.Bol bol çay ikramı da bizi ihya etti.Şehirlerimiz büyümek için yarışır ama büyük şehirlerin getirdiği yabancılaşma ve yalnızlaşmayı orada yaşayanlar hesaba katarlarsa büyümeyi bence istemezler.Şu geçici dünyada doymaz bilmeyen zenginlik ihtirası için gurbete çıkmak, acaba arkada bırakılan dostluklara, hormonsuz ve katkısız güzelim tatlara, paylaşılan değerli güzelliklere acaba ne kadar değer? Küçük yerdeki insanlarımız, büyk şehirlerin sadece boyalı ve aldatıcı zenginliklerini gördüğü için içlerinde ah vah ederler ama zirveye ulaşabilen birkaç kişi haricinde nice hayatlar, nice namuslar heba oluyor onu görmek istemezler.Velhasıl her gelişmde sarhoş gibi dönüp, acaba nasıl etsem de Nizibe dönsem hesabı yapmaktan bende bıktım.Nizipte yaşamanın kıymetini bilin, her ne kadar dedikodu v.b. olumsuzluklar olsa da acı ve tatlı günlerinizde dostlar yanınızda, zaman sizin ve herkes sizi tanıyor.Bunları kaybeden anlar.Nizipte yaşayanlara gıpta ettim, değerini bilin ve layık olun sevgili hemşehrilerim.Mahmut Küçük
Mahmut abi çok güzel yazmışsın eline sağlık..
Mahmut abi Nizip.com'un bize kazandırdığı artıları ne güzel anlatmış.
Seni tanımak bize onur verdi abi;)
mahmut küçük'e
öncelikle eline sağlık gurbeti ve büyükşehirleri öyle net yazmışsınki anca bu kadar olur.hele nice hayatlar ve namuslar var ya işi bitirmiş.tekrar eline sağlık.benim hafızama bir tane mahmut küçük geliyor oda muhasebeci kamyoncu abit amminin oğlu.mahmudonun çocuklarından bildiğim kadarıyla mahmut yoktu.sizseniz bizlerden büyüksün ben de mazlum kitapevinde çalışırdım mehmet taşdemir
sizin ortanca kardeşinizle ilkokul sınıf arkadaşıyım 65 dogumluyum selam ve saygılar sunuyorum
Gercekten güzel bir düzenleme olmus ne yazikki yurtdisinda oldugum icin katilamadim birdahiki sefere insallah düzenliyenlerden allah razi olsun Almanya Mannheimden kucak dolusu SELAMLAR
sevgili mahmut abi
çalıştığım iş yerinin merkezde olması hasabiyle genelde nizipli kardeşlerimizi tabi belli bir yaşın üzerindekileri tanıyorum.fakat bizim zamanımızda ki küçükler maşallah büyümüş hepsi babayiğit olmuş genelde babalarını tanıyorum.ama sizin gibi değerli büyüklerimizi de unutursak allah bizi çarpar sonra.ben gaziantep te oturuyorum işim de burada ama nizipte hala gazete bayiliği devam ediyor ama çalışan arkadaş ilgileniyor.bizde acil birşeyler olmazsa haftada onbeşgünde bir gidiyorum ama acı olan şu her gidişimde insanların biraz daha yabancılaştığını veya tanımadığımızı farkediyorum.yapılan bu ve benzeri organizeler inş. bu yabancılaşmayı ortadan kaldırır diye düşünüyorum.bu arada gaziantepi bile gurbet sayıyorum.gurbet konusundaki düşüncelerinize aynen antepten de katılıyorum zira antepte metrepol bir şehir oldu. saygılar sunuyorum
cok güzel bir organize olmuş şahsen bende aranızda olmak ısterdım işallah başka seneye,
İşte şimdi bu tabloya imrendim..Ne kadar güzel geçmiş..keşkem orda olsaydım...
Zaman yaklaşıyor cumartesiye az kaldı.Partiyi kim verecek? Mehmet abi yeni bir çiğ köfte konusu açsan.
Gökhan iyi yapar o işleri :)
1 kilo et değilmi ben veririm :)
Tatlı da benden olsun o zaman. :)
Ayrıca hadi mekanı kullanıyoruz tamam da, çay v.s diğer ne varsa onlarıda biz üstlenelim. (bir buyur'a birde eyvallah lazım)
Abi siz daha önce yaptınız yapacak kimse yoksa köfte benden olsun...
Mustafa bu defa kasımla ben yapalım.
Evet mustafanın dediği gibi siz daha önce yaptınız:)Köfteci arkadaşı bulduk(Mustafa Bilici) Sıra tatlıda:)
Neden tatlıcıda Ramazan Tarhan olmasın:D
Şu geçici dünyada doymaz bilmeyen zenginlik ihtirası için gurbete çıkmak, acaba arkada bırakılan dostluklara, hormonsuz ve katkısız güzelim tatlara, paylaşılan değerli güzelliklere acaba ne kadar değer? Küçük yerdeki insanlarımız, büyk şehirlerin sadece boyalı ve aldatıcı zenginliklerini gördüğü için içlerinde ah vah ederler ama zirveye ulaşabilen birkaç kişi haricinde nice hayatlar, nice namuslar heba oluyor onu görmek istemezler
Alıntı Mahmut Küçük.
Mahmut abi inanın bu sözler beni duygulandırdı. ne kadar içten yazmışsınız. allah size selamet versin.