a.s kardeş hoşgeldin sefa getirdin
Yazdırılabilir Görünüm
a.s kardeş hoşgeldin sefa getirdin
selam nergis ,
almanyadansın herhalde,
sık sık oralara geliyom,
bilhassa hannover’e ve frankfurta,
sen ne taraflardansın,
selamlar,
ilker kayar
www.ilkay.com.tr
siv_ilker@hotmail.com
SLM ARKADASLAR KONYADAN KATILIYORUM İLK DEFA GİRDİM BİZİM ORAYIN İNSANLARI BİR BASKA HERKESE SLM
Berkay sende hoş geldin...
Yeni gelenlere merhaba...
Bu siteyi Gençosman dan aldım çok met etti yakın arkadaşımdır umarım dediği kadar vardır ii dostluklar kurarız inş. Saygılar.
Sevgili gökhan keskin aramıza hoşgeldin, gençosman sınavlarından dolayı pek göremiyoruz, ama sen onun yerini doldurursun inşallah :))
Hoşgeldin Kardeş ama Gökhan da Öss hazırlık
selamün aleyküm insan yakın olduğu şeyin kıymetini bilemiyor ne yazık ki, uzak kalınca o kıymetsizgibi gözüken şey öyle bir kıymetli oluyorki fotoğraflarını görmek bile mutluluk veriyor. Nizip imizin kıymetinibilelim başka Nizip var mı? ben bu sitede yeniyim o yüzden kimse tanımaz ben istanbuldan ergün allaha emanet olun
iyidirf kardeş pişman olmassın benden söylemnesi
hoşgeldin gökhan...umarım sende osman gibi aşırı fener fanatiği değilsindir...:)))
Ben osmanın tersine antifbliyim
kardeşim benim sende bizdensin demek seninle çok iyi anlaşcaz desene:)))
HEHE SALDIRAY ABİ ONU FB Lİ YAPCAM ELİMDEN KURTULAMASSIN HAFTAYA NET ALIYORUZ YIKACAM SİTEYİ ONDAN ÖNCE SENİ HHHEHEHEHE
hani siz de öyle bi şey yoktu...fenerli olunmaz fenerli doğulur diyordunuz noldu?şimdi de fenerli yapcam diyosun...:)))
hşg sefalar getirdin.
merhaba Nizipliler
Nizipli olmak ayrıcalıktır
slm Nizip.com
a.s hoşgeldiniz...
slm arkadaşlar ıyı bayanların sayısı artmaya basladı herkese slm
hoş geldınız ist.la sitemızi tanıtırsınız okul çevresın de. işallah katılımlarınızı beklıyoruz....
Hosgeldin gülsüm kardes aramiza, katilimlarini bekliyoruz.
Metal abibende kacmadim daha siteden, bagimlilik yapti.
zuhalcim merhaba ,çok kıskandım bana hoşgeldin dememiştin.
gülsüm hoşgeldin canım.
ARAMIZA HOŞGELDİN.
gökhan abi çok ayıp etmiş
alıntı:
"quote" uzaklardan demişki:
çok kıskandm
bende yeni geldimde kimse hoşgeldin demedi özellikle gökhan dokuyucu
Eğer yanılmıyorsam Gülsün Hanım’ın sitede birkaç yazısını okumuştum. Devamı gelir umarım. Yanlışım varsa düzeltin. Hoş geldiniz.
ARAMIZA HOŞGELDİN.....
aleykümselam...
mrb bende yeniyim ama Nizipliyim kimseyi tanımıyorum inş en kısa zamanda hepinizle tanışmak kısmet olur allahın izniyle
Nizip.com ailesine hoş geldin...
Neyse hoşgeldin
dunyada iki grup vardır GALATASAY ve Digerleri malatyadaki NİZİPLİ
aleykümselam...
slm herkese yeni üye oldum ama hepinizin sıcak insanlar olduğunuza inanıyorum Nizipliinsanlar bi başka
haklısın ayfer,Nizipli olmak ayrıcalıktır.
nergis hoşgeldin.
ARAMIZA HOŞGELDİN.
HOŞGELDİNİZ SEFALAR GETİRDİNİZ...
welcome...
wilcommen...
Nizip lafını duygudugum zaman içim eriyor..memleket işte başka oluyo.Nizipte mayısta askere gidecek tertiplerime şimdiden hayırlı teskereler diliyorum.herşey dilediginiz gibi olsun .değerli hemşolar :P