ADMİN
İH.ER
METAL
HUZEYFE
KEMAL
K.KASIM.
tarih: 13 kasım 2006 saat:01:13..... (yani gece yarısı).
Hani diyorum hafta sonu olsaydı eeeehhh.... Tamam... Hafta başındayız....Hade bakem gidin uyuyun... Yarın iş var güç var.....
Yazdırılabilir Görünüm
ADMİN
İH.ER
METAL
HUZEYFE
KEMAL
K.KASIM.
tarih: 13 kasım 2006 saat:01:13..... (yani gece yarısı).
Hani diyorum hafta sonu olsaydı eeeehhh.... Tamam... Hafta başındayız....Hade bakem gidin uyuyun... Yarın iş var güç var.....
Huzi benim adım niye yok:) .
kırıldım siye :))).
Gece yarılarına kadar çalıştıran hocalar utansın. Zaten Tayfun Hocadan referans istedim, mırın kırın etti. Yoğunmuş, italyaya gidecekmiş. Yahu kardeşim otursan yarım saatte yazarsın. Varya bu bizim hocalar yabancılara kurban olsunlar. Avusturyadaki ve Almanyadaki hocama söyleyince adamlar aynı gün yazıp gönderiyorlar. Bizim burdaki hocalar da artislik yapıyorlar. Ah ulan ah dertlendim yine..
hocam sıkma canını olur öyle şeyler..
ya canım sıkılıyooo yaaaaaaaaaaaaa, nerde bu gece kuşlarıııı...
İşte böyle, güvendiğin dağlara karlar yağar, sen bizi bırakıp çoluk çocuğa takılırsan sonunda gece yarısı tek başına kalırsın.
pala abi zaten huzeyfe çocuk, asıl abilerine takılsında çabucak büyüsün.
senın ne ısın war gecelerde huzeyfe senın yasın kurtarmıuyor
Yav Huzayfe'ye bu kadar takılmayın, bak gene gider ha, o ndan sonra aranırsınız Huziii, Huziii diye.
bidakka abi olmadı işte ben busiteye her gece saat 24 te girip saat 03 te çıkıyom benim adım nerde iyi bakın arkadaşlar hatta bütün mesajlarıma bakın saatlerine dikkat edin
eveeeeeeeeeeeeeeeeet saat gece 01:00
ve işte gece kuşlarımız :D
00:33 a_Lee
00:29 crazy_kalpsiz
00:33 huseyinb88
00:33 Huzeyfe
00:25 kadir-27
00:30 Kumral Ada
00:33 murnes
00:33 mustafa öztaş
:mad:huzi bi önceki günü neden yazmadın hııııııı:mad:
haksızlık abi bende geceleri giriyorum ama ben neden yokumm:)
bencede miksam ne bu ya gecelri geln biziz gormuyomu bu huzi bizi anlamadım walla:) koparalımm abi bencede iyi fikirii
gece bi gelsin sorarım ben ona
Hey hey hey...Sakin olun bakem...Kuş olmaya ne kadarda meraklısınız...Hem bu şeref tablosuna girebilmek için geç vakitlerde girmek lazım,siz tavuk gibi erkenden uyuyorsunuz...Dimi ama........
huzi çok munzursunnnnn
huzicik böyledir idare etmek lazım
00:33 akra
00:32 esera79
00:34 Huzeyfe
00:35 miksam14
00:34 nizipli19
miko beni yazmaaaa haaaaaaaa
sen o saatte yoktun zati :)
yaf eski saate göre burdaydım yeni saatte 1 saat geri iştee üfffff haaaa mikooo :)