ҳ̸Ҳ̸ҳ_۰۪۪۫۫b۰۰۪۪۫۫i۪۫۰۰۪۪۫r۪۫۰ ۰۪۪۫۫t۰۰۪۪۫۫a۪۫۰۰۪۪۫۫n۪۫۰۰۪۪۫۫e۪۫۰۰۪۪۫۫m۪۫۰۰۪۪۫۫s۪۫۰۰۪۪۫i۪۫۰۰۪۪۫۫n۰ҳ̸Ҳ̸ҳ ●●[̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]●●
Yazdırılabilir Görünüm
ҳ̸Ҳ̸ҳ_۰۪۪۫۫b۰۰۪۪۫۫i۪۫۰۰۪۪۫r۪۫۰ ۰۪۪۫۫t۰۰۪۪۫۫a۪۫۰۰۪۪۫۫n۪۫۰۰۪۪۫۫e۪۫۰۰۪۪۫۫m۪۫۰۰۪۪۫۫s۪۫۰۰۪۪۫i۪۫۰۰۪۪۫۫n۰ҳ̸Ҳ̸ҳ ●●[̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]●●
only gecen sanada solemıstım ya senın bu konu harıka walla super sözler war
dimi mehmet ewt oyle kardeşim tşrk ederimm.. mehmetcm ya.. sizlerde suprsiniz arkdaşlar...
sevgiyle gülen yüzün
güne varan geceyi
özleyen gönüle yarım kalan güne
gelmeyen şafağa sor
zemin zemin ezilen güe
gizli sevdalara sor beni...
sivasın yollarına cıkayım daglarına ( hem yoluna hemde liderlige cıktık :D)
o nasıl hanek leynnnn
:D:D:D
bak seni topa düzer haaa yenge hemde 101 pare top atışı yaparrrr :D:D
yanımda olmasanda aklımdasın...
Aşkın İçin Buradayım
Aşkın için buradayım,
Sevgini tazelemeye geldim.
Sessizlikten hoşlanmıyorsan,
Sana beni getirdim.
Şiirden anlamazsın biliyorum,
İçine resmimi çizdim.
Belki bir gün bakarsın,
Resmin içine senide ekledim...
Sana inceden bi şarkı hediyemdir,
İster gül, ister ağla!
Kalbim bundan sonra senindir,
Al anahtarını yıllarca açma.
Ama hep yanımda kal,
Sevgini hep bende ara.
Ben sana mahkûmum,
Beni sakın yalnız bırakma!
Aklımı başımdan alan sen....
Şarap misali aktın kalbime sen...
Karaknlık geceme ışık tutan sen...
insanların alışkanlıkları bitmez sadece yaşlarına göre şekil değiştirir.
adın aklımda kalsın
senin adına bir yere yazmaya gerek yok zaten kalbimde yazı yetmez mi be qüLüm
YoUr_EyeS_My_WOrLD
sen seni bilmezsen bende seni bilmem
sen dunyam ol
sen yaşam kaynagım ol
sen sevdigim ol
sen bitanem ol
sen herşeye ragmen sadace benim ol...
yar yine başım belalardan senin iicn aglıyorumm
yar bana yine HARAM GECELER....!!!
sözlerle ifade edemem kesinlikle yanımdaysa gözlerimle anlatırım yanımda değilse de :(
Yanlızlık.....
Yine kar yağıyor yine yoksun yanımda,
kar taneleri düşüyor birer birer üstüme
her taraf sis, karanlık çökmüş dünyaya
bir mucize olsa seb çıksan karsıma,
sarsan kollarımsan ısıtsan beni,
ne olur gelsen,gelsen yanıma
her taraf zindan olmuş bana
ben yanlızım ve yine sensiz...
ÖYLE SEVİYORUM Kİ
Karşımdasın elimi uzatıp dokunabiliyorum sana ne büyük mutluluk bu gördüğüm en güzel şeysin.Senden öte tanımladığım başka hiç bir şey yok.Herşey senin adınla anılıyor benim dünyamda.Bütün çiçekler sen,bütün yıldızlar sen...Bir sanat eserisin bakmaya doyamadığım.Tanrının bana armağanısın ve artıyor her geçen gün sana hayranlığım.Yüzünde kışlar,gözlerinde hayatın taa kendisi war.ÖYLESİNE GERÇEKSİN Kİ...
Gözümü açıyorum sen,kapatıyorum sen hiç bitmeyen serüven.Günümün en keyifli anı,uykumun en tatlı rüyası.Seni soluyorum havadasın,seni kokluyorum doğadasın.Hele şimdi sonbaharsın ya da sonsuz bahar.Seni yaşıyorum canımdasın,canımsın.Sarılsam sana bin yıl geçse bir an bile ayrılmasak ten tene yürek yüreğe sonsuz baharın en aşk dolu iki yaprağı olsak ağaç ağaç gezip yeşersek,açsak,yere düşsek kalksak.Seni bilsem bir tek seni,seni görsem bir tek seni.Sesin sarhoş etse beni.ÖYLE İÇİMDESİN Kİ...
Bir saniye iste benden sensiz geçirdiğim wermem.Sensiz geçecekse geçmesin zaman istemem.Seninle yeniden doğdum,yeniden doğuşun kanıtıyım ben.Senden önce geçen zamanı sana ulaşmak için geçirmişim yürüyerek kim mişim bilememişim.Şimdi baçımı çewirip geriye bakmıyorum bile.O yol yüründü ve bitti artık.Seninle yürünecek bambaşka bir yol war önümde yorgunluk nedir bilmeyeceğim ve bir tek adımda bile tökezlemeyeceğim.Uzun aşk dolu bir yol.ÖYLE İÇİMDESİN Kİ...
Ah sensiz kalmıyor muyum bazen yıkasım geliyor bütün duvarları ardında seni bulurum sanıyorum.Ne ayrı koyduysa bizi zaman ya da yollar bir kalemde silesim geliyor.Sana dokunmamı engelleyen ne warsa bir kadehi yere çarpıp tuzla buz eder gibi parçalamak istiyorum.İsyanım taşıyor kendi öfkemden korkuyorum.Ve kavuşmak bunu düşünmek içimde kırılmış bütün aynaları tamir ediyor.Mavi bir yağmur başlıyor ıslanıyorum maviye boyanıyorum.ÖYLE ÖZLÜYORUM Kİ...
Sen ol,hep ol,benimle ol.Sendeyim ben yüreğimi koydum yüreğinin üzerine.Aşk bu başka isim arama hem de en koyu,en deli,en tutkulu.Öğreneceğim çok şey war sana dair,bilmediğim çok şey war.Ama bir şeyi öyle iyi biliyorum ki SENİ ÖYLE ÇOK SEVİYORUM Kİ.....
SEVGILERIN EN GUZELI SENI SEVMEK,OZLEMLERIN EN GUZELI SENI OZLEMEK,VE,HAYATIN TADI SABAH KALKTIGIMDA SENIN VAR OLDUGUNU BILMKTr
ooo sevil sende ne cevherler varmıs yaw baksana uzun zamandır buraya bakmıyordum baktım cosmussun yaw helal olsun walla neyse hadı hayırlısı uzakta ıse kavusman dılegıyle yakında ısen gorusmen dılegıyle yanında ıse sevmen temennisi ile...
burayıı haraketlendirenn pendimm mehmett..!!!
teşekkür ederim mehmet e bişeyler yazıyoruz işte :)
kaan sana bır sey demedım kı dostum sadece sevılın yazdıklarına daır yorum yaptım
tmm uzgunumm uzerime alınamam gerekiyodu...:(
yok yani kaan bana karşı bi sorunun warsa açık ol tamam bn çekileyim sen burayı hareketlendirmeye dewam et başarılar...
ya tamam gerılmeyın ya burası forum ısteyen ıstedıgı yere ıstedıgını yazar
ben yazma falan dedim mi ala ala... isteyenn yazamasınn ya bırakk mehmet yaa ala ala
BİR GÜN BİR CILGINLIK EDİP SENİ SEVDİGİM SÖYLESEM sENDE bENİ sEVERMİSİN ?
?????????????????????????????????
seni kendime yakın sanmıştım:mad::(:confused: