Cnn türk kanalını bende izlemek isterdim. Ayrıca özellikle dini kanallarada ihtiyaç var.
Edited by - admin on 22.11.2006 12:32:15 PM
Yazdırılabilir Görünüm
Cnn türk kanalını bende izlemek isterdim. Ayrıca özellikle dini kanallarada ihtiyaç var.
Edited by - admin on 22.11.2006 12:32:15 PM
ya arkadaşlar neyin peşindesiniz.... anlamış değilim. arkadaşımız güzelş bir konuya değinmiş allahın dağında kral tv varda Nizip’temi olmayacak lütfen... bu konuyu anlatan arkadaşta, bu konuya yorum yapan arkadaşlarda biliyor neden olmadığını lütfen uzatmayınnn .... görünen köy klavuz istemezz bunu 5 yaşındaki çocukta bilir neden kral tv olmadığını herkes kendini düşünüyo Nizip liyi düşünen yokk.. saygılar
emsalsiz sende mi burdasın? hoşgeldin kardeş. biraz sabredin tüm bu soruların cevaplarını birinci ağızdan öğreneceksiniz. vericilere bakan belediye yetkilisi gerekli açıklamayı sitemize bu bölümde yapacaktır kendisiyle bugün görüştüm sanırım admin ile de görüşmüş. o konuşunca sanırım akıllarımızdaki soru işaretleri kalkacaktır. bende sizin gibi yapılacak açıklamayı bekliyorum. bu konuda bilen de konuştu bilmeyen de. bakalım cevabı neymiş hepimiz öğreneceğiz..
Abi hala cevap gelmedi ya epeydir bekliyoruzyanlış anlaşılmaya mahalvermesin diye yazmadık amasizcede fazla uzamadımı ?
alıntı:
"quote" alibey2727 demişki:
http://www.resimload.com/141009/Rwe_rtk.JPG[/img] .
.
.<div align="justify" Taşbaş’dan verilen yayın sayısının daha fazla olması gerekirken niye kanal sayısı az.Aslında Nizip’te olandan fazla tv kanalının olması gerekiyor, istenince bircok kanalın yayını geçici olarak veriliyor.Elimizde böyle bir teknik yeterlilik varken kanal sayısının sınırlandırılmasının ne manaya geldigini anlamış degilim.
Bu konuda bir bilgisi olan bize bir acıklamada bulunursa seviniriz... </div Kardeş senin soruna çok cevap yazan olmuş ama bir türlü tatmin olmamışsın sanırım benim yazacağım cevapta seni tatmin etmeyecek ben yinede yayınların sorumlusu olarak sorunu yanıtlamayı düşündüm kanal sayısını çoğalmasını istemişsin bu ola bilir ama öncelikle şunu bilmeniz gerekiyor özel tv kanaları bizim bulunduğumuz konumu göz önüne almakta yani ilçenin nufusu öte yandan ilçe denilincenufus azlığı hemen akla gelir burya gelen özel kanaların elemanları şunu söylüyor biz Nizipi küçük bir yer olarak düşünmüyorduk böle olduğunu bilmiyorduk diyorlar tabi burdan şu sonuç çıkıyor ön yargıtabi bu ön yargı diğer kanalarada yansımaktadır ben ve belediye adına özel kanalara defalarca baş vurumuz bulunmaktadır şimdi bu gelen kanalar nasıl geldi dersen bizim ilçemized kısa adı agb olan bir ölçüm cihazının burada olduğunu tespit etmişler tam o sırada bu kanalar geldi ve kendi vericilerini kurdular daha sonra ölçüm cihazı gidince vericileride burada kaldı şimdi buraya kadar anladın sanırım diğer arkadaşların sorularına cevap yazacağım sende aradığın cevapları orada bula bilirsin tşk.............
alıntı:
"quote" haberg demişki:
Özellikle Kral TV.... Kral TV bir süre Nizip’te yayınlandı ve daha sonra *****engiz bir şekilde ortadan kaldırıldı yada kalktı.... Ya birilerinin rantına son verdiği için olsa gerek yada başka bişi..... Nizip’in köylerinde bile Kral TV çeker iken Nizip’te yok *****engiz bişi bu..... Bu konuyu daha öncede yazmıştım ben.... Kardeş bence kota-mota ile bir ilgisi yok.... Yetkililer kafasına göre düzenek kurmuşlar orada..... :D :D:D:D:D:D:
Değerli kardeşim 11 yıldan buyan bu işe ben bakıyorum ve ben hiç bir zaman kıral tv yayına vermedim sadece bir ara güvenlik kamerasının izlenme oranını yüksek tutmak için radyosunu verdim köylerde çekme sebebine gelince gaziantepten gelen yayınları köylerimiz almaktadır sebep bu tşk................
alıntı:
"quote" akhenaton demişki:
alıntı:
haberg demişki:
Özellikle Kral TV.... Kral TV bir süre Nizip’te yayınlandı ve daha sonra *****engiz bir şekilde ortadan kaldırıldı yada kalktı.... Ya birilerinin rantına son verdiği için olsa gerek yada başka bişi..... Nizip’in köylerinde bile Kral TV çeker iken Nizip’te yok *****engiz bişi bu..... Bu konuyu daha öncede yazmıştım ben.... Kardeş bence kota-mota ile bir ilgisi yok.... Yetkililer kafasına göre düzenek kurmuşlar orada..... :D :D:D:D:D:D:
haberg cümlenin içinde ’’bence’’ kelimesini kullanmışsın. yani bu senin kendi tahminin, emin olduğun yada bildiğin bişey yokken bir de yetkililere çamur atmışsın. bence olayın içyüzünü öğren sonra elle tutulur yorumlar yap.
buradan orhan çelik beye sesleniyorum: bu konu hakkında bilgi edinip foruma yazarsanız sevinirim yoksa herkes kendi kafasına göre yorum yapıp, olayla alakası olmayan insanları suçlayacaklar..
SayIn kardeşim senin sorunun aynısını bir arkadaş daha sormuş onu yanıtladım 11 yıldan bu yan ben bu işle uraşıyorum ben vermedim ve hatırlamıyorum siz nerden izlediniz bunuda bilmiyorum sadece güvenlik kamerasının izlenme oranı artsın diye bir ara kıralın radyosunu yayına verdim ama bazen ayarlamalar yaptığım esnada yayına giriyor bunuda yayına verdi iyemesiniz tşk..............
alıntı:
"quote" alp27 demişki:
kardeşlerim taşbaşta ne yer var nede mersin firekans kurumu buna izin verir nedeni ise frekans kirliliğidir telsiz ler birbirine giriyor ucaktaki cihazları etkiliyomuş mersindeki arkadaşındeyişi ile hatta sistemi tümüyle değiştirmeyi düşünüyorlar.. Mersin buna karışmaz bu birincisi fırenkans kirliliği konusu oda herkesin kendine ayit olan fırenkansı var oda sorun değil yer konusuna gelince yerimizde var yayının olmama sebebini ben diğer sorularda yanıtladım tşk............
alıntı:
"quote" Huzeyfe demişki:
Hepsi bir yana ama,hani diyorum Nizipimin islami yayın yapan bir radyosu bilemen yok... Bir gün zengin olursam ben kuracağım... Hadi bunun müjdesinide buradan vereyim...
Kardeş sen zengin olursan yinede kur çok seslilik iyi olur radyo yayınları dini yayınlar demişsinradyo 15fm 98.8.burç fm 88.8. akra fm 103.0 talıses fm 94.4 tşk.....................
alıntı:
"quote" Ferhat demişki:
Oncelikle hepinize Selamlar. Normalde ben pek yorum yazmam ama bazen yazma geregi duyuyurum ister istemez. Neyse gelelim konumuza Tv yayinlarinin az olmasi tamamen yetkililerin elinde olan bisey bu bir gercek. Limit olmasi mumkun degil. Ayrica Kral ve diger kanallarin neden yayinlanmadigina gelince 2 dk lik bir dusunmenin ardindan nedenini bulmamiz cok kolay olucaktir. Ve Tv yayinlarinda en buyuk sorun ise vericilerin duzensiz kullanilmasi ve devamli degistirilmesidir. Gerci ben uzun zamandir normal yayinlari izlemiyorum Cunku bildiginiz gibi elektirik ve yayinlarin kesilmesi insani biktiriyor. Bu nedenle bir cogumuz Uydu kullanmaktayiz. ve sebebi kesinlikle Tasbas oldugunu dusunuyorum Tabi bu benim gorusum. Tasbas yayininda olan baska bir sorunuda size bildirmek istiyorum, yapilan yayinda bazi kanallarin vericisi kaliteliyken bazilari ise zor izlenecek seviyede dusuk. Bana gore buda bir sorun. Ornegin Tasbas dagina yakin olan bir yer ile Petek evlerinin arkasinda kalan yerlerin yayin kalitesi cok fark ediyor.
Değerli kardeşim yetkililerin elinde demişsiniz burasını anlayamadım yayınların fırenkanslarını elimden geldiğince değiştirmemeye gayret ediyorum ama bazen mecbur kaldığım zamanlarda oluyor örnek vermek gerekirse farzedelim bugün maç var ve kana d vericisi arzalandı yedek mazeme sorunum olunca her hangi bir kanalı kesip o maç olan yayını devreye koyuyorum buda sizin için yapılan bir şeydir buna sanırım kimse itiraz etmez ben öle düşünüyorum size katılıyorum sıkca yayınların kesilmesi konusunda taşbaşa giden enerji hatını üzerinden aynı zamanda yanılmıyorsam tabi 35 köyde aynı hatan besleniyor bu köylerdeki enerji sorunu direk olarak taşbaşıda etkiliyor şu anda sayın başkanımız bu konuda tedaşla bir çalışma içerisinde taşbaşın enerjisini direk olarak verilmesini istedi bu olunca sorunumuz birazda olsun giderilmiş olacaktır tşk...........
alıntı:
"quote" haberg demişki:
Oraya sanki 8 oda 3 salon yüzme havuzlu bir villa yapsan Nizipte bütün kanallar çekecekmiş gibi yazmışsın... Altı üstü ufak ufak kutulardan teknoloji eserlerinden ibaret vericiler....
130 bin dolarlık kameradan bahsetmişsin.... Bende haberciyim ve elimde 8 milyarlık foto makinesi var.... Buda piyasadakinin en pahalı versiyonu.... Belkide fiyatını söylemeye çalıştığın şey canlı yayın aracı olsa gerek..... Yani transit tipi bir araba içi teknolojiyle donatılmış bir şekilde..... :D
Eve 8 odalı 3 salonu yok yüzme havuzuda yok ama gerçekten arkadaşlar eski odada çok sorun yaşıyordum sanırım şuradan anlamış olmalısınız yayınlarımız eskisi kadar kesilmiyor bahsetiklerinde olsa fena sayılmaz çok cefasını çektim eski odanın birazda sefasını sureyim çok görmeyin bunda bana::)))))))))))))))))))))
alıntı:
"quote" alibey2727 demişki:
http://www.resimload.com/141009/Rwe_rtk.JPG[/img] .
.
.<div align="justify" Taşbaş’dan verilen yayın sayısının daha fazla olması gerekirken niye kanal sayısı az.Aslında Nizip’te olandan fazla tv kanalının olması gerekiyor, istenince bircok kanalın yayını geçici olarak veriliyor.Elimizde böyle bir teknik yeterlilik varken kanal sayısının sınırlandırılmasının ne manaya geldigini anlamış degilim.
Bu konuda bir bilgisi olan bize bir acıklamada bulunursa seviniriz...</div
Daha önceki sorunu yanıtladım sanırım aynı sorunu tekrarı bu tşk......................
alıntı:
"quote" Huzeyfe demişki:
Dost TV ye karışmasınlarda ne yaparlarsa yapsınlar....
Dost tvkalkmayacak bundan emin ola bilirsin ama her hangi bir arzam olunca geçici olarak yayından kalkar kalkarsada şimdiden kusura bakma ama geçici olarak tşk.................
Edited by - Yasin Özel on 20.12.2006 13:59
alıntı:
"quote" yusuf demişki:
yahu [u]belediyenin</u tv yayinlariyla ne ilgisi olabilir?..
tv kanallari bir noktada ticari kuruluslardir ve sirketlerine hizmet ederler, belediyenin ne cikari var bu iste, neden boyle seylerle ugrasiyor?!...
hangi kanal yayin yapmak istiyorsa gerekli izinleri alip sonra vericisni kurmalidir....
ya da bildigim kadariyla hala devlet elinde "ptt" tarafindan kablolu yayin olarak halka arzedilir, yani bu bir ticari olaydir, sanki amme hizmeti gibi yansitmayin!...
[u]bence</u hic bir tv kanali bes para da etmez..
Size hakikaten tşk ederimarkadaşlar bu arkadaşa katılıyorum kablolu yaın benim bildiğim karıyla buraya vermek gibi bir düşünceleri yok hem alt yapı olarak hemde maliyet çok yüksek kurtarmaz telekomu onun için çok zor tşk........
alıntı:
"quote" haberg demişki:
Bence herkes yanlı söylüyor... Gaziantep ve çevresindeki köylerde Kral TV çekiyor.... Fakat Nizip’te çekmiyor.... Bu konuda bugün Kral TV ile irtibata geçecek ve ihbar edeceğim.... Bu işin içinde bir bit yeniği var...... Arkadaşım hiç bir bit yeniği yok gerçekten sizlerde arayın ve söyleyin yayınlarını olmadığın bakın ben şu şekilde veriyorum bilgileri ilçemiz nufus seksen bin olarak veriyorum ve bunu yanıda karkamış ve beldeler köyler bunu yanı sıra şanlıurfanın birecik ilçesinine buradan yanı aldığını söylüyorum toplam nufusu tahmini iki yüz binlerde olduğunu söylüyorum sizde bu bilgileri söyleye bilirsiniz zaten birecikte yayınları buradan seyrediyor bunuda öğrenmiş oldunuz tşk...............