SENİN GİBİ KALP KIRAN BİRİNİ ÖBÜR DÜNYADAKİ HALİNİ DÜŞÜNÜYORUMDA
Yazdırılabilir Görünüm
SENİN GİBİ KALP KIRAN BİRİNİ ÖBÜR DÜNYADAKİ HALİNİ DÜŞÜNÜYORUMDA
Üzülerek söylüyorum ki bu konuda size hak vermemek elde değil. Erkek neyse ney de ailecek gelen misafirlerinizle Nizip'te oturup da bir şeyler içip muhabbet edeceğiniz bir yer maalesef yok. Geçmişte bir kaç kez bunu ben de yaşadım. Her seferinde bir umutla Nizip'e gidiyorum. Ama nafile. Osmanlı Parkı'nın son halini görmedim. Kafeterya hizmete girmiş diyorlar. İnşallah beklentilerimize cevap verecek düzeydedir.
bende konuya mudail olayım. En başta Nizipte ne değişti diyeceğimize Nizipte neler olmalı diye açılsaydı konu daha hoş olurdu. ve konu genelde belediyenin yaptığı veya yapması gerektiği üzerinden gidilmiş. Eğerki belediye yönünden bakarsak olaya nizibin çevresini güzelleştirici birçok şey yapılmıştır bu son dönemde bunu partici gözüyle değil doğup büyüdüğüm yer olarak söylüyorum. Konu sapmasın. Ama ben nizibin geleceği acısından pek aydınlık görmüyorum. Onun nedenide şu nizibimiz bayağı göç alan bunu yanısırada göç veren bir yer oldu. Nizibimizin yerlisi çok azaldı. Nizipte biraz paralanan insan başka yerlere kapağı atar oldular. zaten dışardan gelen insanlarımızda genelde bir umut olarak gelen insanlar. Nizibimizde sanayi,ye dönük hiçbirşey hemem hemem kalmamakta herhangi bir yatırım yapılmamaktadır. buda ilerki zamanda nizibimizin çok büyük sıkıntılar çekeceğinin göstergesidir. Yıllarca sabunuyla, mercimeği ile fıstığı ile anılan Nizip tüm alanlarda sınıfta kalmış durumda kimsenin bunlara bir çare ürettiğide yok.
Konunun özüne gelince NİZİPLİ NİZİBE YATIRIM YAPMIYOR. Tüm Nizipliler iyi düşünsün özelliklede memleketine hasret Nizip dışında yaşayanlar. Saygılar
GÖRÜNTÜLER 3. SAYFADA ARKADAŞLAR...
Nizip çok Gelisti Ama 2 Yildir Gelemiyorum çok özledim Helede Ailem Orda Olunca Daha Baska Oluyor Arkadaslar Nizipin Kiymetini Bilin Orda Hayat Var Dostluk Akrabalik Var.
Bizde Burda Yasamaya çalisiyoruz Yasamak Denirse Tabiki Isten Eve Evden Ise Kardeslerime Bile 2 Ayda Ancak Gidebiliyorum Esim Istanbullu Oldugu Icin Oraya Gelme Sansim Sifir Kimse Gurbete Gelmesin çooooooook Zor çooooooooooooooooooookkkk.
çok dogru 2 ay önce geldim yollar sokaklar dügün salonları parklar en önemlisi gençler daha rahat eskiden kızlar tek çarşıya bile gidemezken oysa şimdi çogu çalışıyo zaten tek osmanlı ble olsa tek başına nizipe yeter çok güzel bir park eski nizip görüntüsü nerdeyse kaybolmuş ZUHALİN dışardan bakıldıgında çok degişiklik var dedigi çok dogru
Nizip aynı niizp degil bence ama degisiyo bunu kimse inkar edemez bi metropol olmasınıda kimse bklemsin yani ama bi arkadasın cevabına cok güldüm bankalara ailece giden tek sensin diyoo yaa ....:D
BENCE FAZLA ANLATMAYA GEREK YOK HER ŞEY ORTADA ( HERKES HERŞEYİ GÖRMEK İSTEDİGİ GİBİ GÖRÜRMÜŞ)........................:)))))))))))))))))))))))))))
ya bu ada nasıl bir deyisim bekliyon sen anlamadım T B M M yi nizibemi açsınlar çankaayayı mı getirsinler çapımız kadar büyüyoruz ayrıca tikencanın şu sözü NİZİP GELİŞMEMİŞ GENİŞLEMİŞ çok dogru ama zaman içinde her sey oturacak tabiki cılkını çıkarmayalım
saygılar
bencede cok bırsey beklememek lazım nızıp olabılecegının en guzel yerıne gelmıs ve bunun devamı da gelıcektır.