Gaziantep'te polisler kanala uçtu: 5 yaralı
Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde rutin yol kontrolü yapan polis ekibi, 'dur' ihtarına uymayan kaçak sigara ve çay bulunan otomobilin peşine düştü. Kaçan otomobille, polis ekibi arasında film sahnelerini aratmayan kovalamacada iki aracın boş su kanalına ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Hürriyet
Kaynak...
Gaziantep'te "Suya Merhaba Projesi" Toplantısı
Arslanoğlu, GAP Tarımsal Eğitim ve Yapım Projesi Gaziantep Kilis Ofisi tarafından Nizip Ziraat Odası Salonu'nda düzenlenen "Suya Merhaba Projesi" nin tanıtımı amacıyla düzenlenen bilgilendirme toplantısında yaptığı konuşmada, tarımsal üretimde ...
Son Dakika
Kaynak...
Sanayi Esnafı Yeni Camisine Kavuştu / Nizip Denge Gazetesi - Nizip ...
Kaymakam Karadeniz'in Karkamış'taki eylem açıklaması ... Karkamış gümrük kapısında taksiciler, Gümrük Muhafaza Genel Müdürlüğü'nün gümrük kapılarında ...
www.nizipdenge.com/.../sanayi-esnafi-yeni-camisine-kavustu...
Kaynak...
Nizipden Duyurular Etkinlikler Günlük Nizip Vefat Listesi - Sayfa ...
Günlük Nizip Vefat Listesi Nizipden Duyurular Etkinlikler.
www.nizip.com/showthread.php?p=257285
Kaynak...
Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan ...
Nizip Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Gaziantep İş Kurumu Müdürlüğü'nce çeşitli meslek branşlarında açılan ve toplam 90 kursiyerin alınacağı kurslara 500 kişi müracaat edince merkez yetkilileri kursiyerleri, mülakatla alınmak zorunda kaldı.
Haberciniz
Kaynak...
Nizip Nizip Özyıldırım Spor Kulübü nden Kick Boks ta Rekor Başarı ...
Nizip Nizip Özyıldırım Spor Kulübü nden Kick Boks ta Rekor Başarı; 11 Madalya.
www.yesilnizip.com/haber-Nizip_Nizip_Özyıldırım_Spor_Kulü...
Kaynak...
HABER Nizipte Yağış haberi
NİZİP'TE YAĞIŞ - Nizip Gıda, Tarım Hayvancılık İlçe Müdürü Ramazan Biricik, 2011 Kasım ayından bugüne kadar ilçeye metre kareye 359 kilo yağış düştüğünü ...
www.haberler.com/nizip-te-yagis-3344339-haberi/
Kaynak...
2011 Yılında 445 Bin Tl'lik Küçük Ölçekli Sulama Yatırımı Yapıldı
Nizip Çanakçı, Kumla, Nurdağı Koşkal, Oğuzeli YakacıK, Hatunlu ve Sarıbuğday köylerinde, yerüstü sulama tesislerinde bakım onarım ve tesis geliştirme işlerine toplam 245 bin TL harcama yapıldı. Nizip Kumla'daki işin yüzde 70'den fazlası tamamlanırken, ...
Haber Yurdum
Kaynak...
Nizip ilçe müftülüğü mevlid kandili programı
Müftülüğümüz Mevlid Kandili münasebetiyle 03.02.2012 tarihinde, Merkez Hatice -i Kübra Camii'nde, kandilin ruhuna uygun manevi bir atmosfer içerisinde bir ...
www.nizipmuftulugu.gov.tr/?Syf=26&Syz=96499&/...
Kaynak...
Nizip Nizip te Çiftçilere Eğitim Toplantısı
Düzenlenen eğitim toplantısına Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Nizip Gıda Tarım Hayvancılık İlçe Müdürü Ramazan Biricik, Nizip Ziraat Odası Başkanı Sıdık ...
www.yesilnizip.com/haber-Nizip_Nizip_te_Çiftçilere_Eğitim_...
Kaynak...
Kaymakam Karadeniz: Kamu ve sivil kuruluşlar Nizip'in ... - Haber EGE
Gaziantep'in Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, gerek kamu kuruluşları gerekse sivil toplum kuruluşlarının koordineli bir şekilde ilçenin kalkınması için ...
www.haberege.com/.../kaymakam-karadeniz-kamu-ve-sivil-ku...
Kaynak...
Nizip'te kadın ve genç kızlara saldıran şahsın akıl hastası olduğu ...
Bir haftadan beri Nizip'te kadın ve genç kızlara saldıran şahsın, vampir değil akıl hastası olduğu tesbit edilmiştir. Polis, kadın ve genç kızlara saldıran akıl ...
www.gaziantepsabah.com/nizipte-kadin-ve-genc-kizlara-saldir...
Kaynak...
Çalıntı oto müzik çalar sistemleri ele geçirildi / Nizip Denge Gazetesi ...
Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, ilçede bulunan girişimcilere KOSGEB Destekli "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" verecek.
www.nizipdenge.com/.../calinti-oto-muzik-calar-sistemleri-ele-...
Kaynak...
Polis, soba zehirlenmelerini önlemek için vatandaşları megafonla ...
Özellikle Nizip'in Suboyu köyünde 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan zehirlenme vakasıyla birlikte, çok sayıda evde de aynı felaket baş gösterdi. Son olarak Cumhuriyet Mahallesi'nde anne ve 4 çocuğunun yaşamını yitirdiği karbonmonoksit zehirlenmesi, ...
Mynet Haber
Kaynak...