Gökhan Dokuyucu Nickli Üyeden Alýntý
Tabii ki Okumamda bana destek veren Þenay Tapanyiðiti unutamam iyi ki hocam varsýnýz... kimbilir þimdi nerdedir:(
Sonra fikirlerini bize enpoze etmeye çalýþan naim güleride unutamam!!!
duygu karakuþ hocamýn bize öðretti el iþlerinide unutmamak lazým:)
vildan bozdemir: hayatýmda tanýdýðým en iyi yöneticilerden biriydi..
izzet özsert: soy ismi kadar sert olmayan ama hep sert görünmek için çaba sarfeten babacan bir hocamdý...
ismail gürün: kendi kurallarýnýn dýþýna çýkmayan þu Nizipteki en iyi yöneticilerden daha yönetici biri asabi gibi görünür ama çok þeker bir hocamdý..
yüksel baran : Artist lafýný bana binlerce demiþtir ama Allah bilir ya artist oydu ama altýn gibi hocamdý...
Þehmuz Acar: Dersi anlatmaktan çok kitaptakileri okuyup bize hep yanlýþ bilgi verip sýnavda puanlarý nasýl verdiði bilinmeyen bir hocadýr kopya çektirmemek için elinden geleni yapar ama en baba kopyayýda ondan çektik:) anlatmak isterdim ama neyse
Mustafa yýlmaz(soy ismini hatýrlayamýyorum ama din kültürü hocasý idi 2002 de) : din eðitimini 1 saat yapan sisteme inat bize dinimizi öðretmeye çalýþan Altýn gibi bir hocamýzdý.. Allah böyle hocalardan razý olsun...
Bunlar sadece içimden geçenler onlarý yargýlamak için deðil sadece iþte içimde bir acý olarak kalanlar...