Mahmut abi nasıl yolluyorsun, beraber gönderelim.
Yazdırılabilir Görünüm
Ya muhtar bişey sordum cevap vermedin benden sonra yazan mahmut abiye cevap verdin, benle ilgili bir sıkıntı mı var.
Şu eşyaları BEN le göndereyimmi ücretsiz devam ediyormu.
Tamam Muhtarım sağolasın. Ben Müslüm abiyle görüşürüm.
Müslüm abiyle görüştüm daha dün yolladık dedi, o yüzden bir kaç gün bekle dedi, eşyalar bende duruyor ama Mahmut abi eğer yarın gönderecekse beraber gönderelim, Mahmut abi senden haber bekliyorum.
Değerli muhtarım, bugün 5 koli ve bir hurç içinde size eşya gönderdim, bu kolilerin 2 tanesini Mahmut Küçük diğerlerinide ben gönderiyorum, BEN Turizmin akşam 19.00 otobüsüyle gelecek, siz oradan alırsınız.
Dernek ten bu konuda yardım alamadık sanırım başları çok kalabalık, bende otogara gidip kendim teslim ettim ama BEN turizm bu kolilere malesef para aldı yani şu kargo işini bi çözemedik ama olsun biz yinede göndermeye devam edeceğiz.
Temel bey bu yaptıklarınız nasıl ödenir bilmiyorum, ihtiyacı olanlara karşılıksız yardım etmek bu devirde pek görülmüyor.
Ben nizipteki ihtiyaç sahiplerinin yaralarına biraz olsun merhem oluyorsam ne mutlu benim için bizler sizin gibi duyarlı insanlar sayesinde bi şeyler yapmak için çaba harçıyoruz ama bu yorgunluklarımızı ihtiyaç sahiplerinin gözlerindeki işıltıda ve dualarıyla yorgunluğumuzu atıyoruz sizlerde bu taşın altına elinizi koyduğunuz için minnettarım.saygılarımla
Mahmut küçük abi yaptığınız yardımlardan dolayı ihtiyaç sahipleri adına teşekkür ederim .saygılar sunarım
Değerli muhtarım aslında bizim yaptığımız birşey yok, önemli olan ihtiyaç sahiplerine ulaşması, işin en büyüğünü siz yapıyorsunuz, biz sadece çevremizden eşya topluyoruz o kadar.
Sizin emekleriniz daha fazla bu konuda mutevazı olmayın.
Sizler toplayıp yollamasanız ben ne kadar yeterli olurum .bir elin nesi var iki elin sesi var arkadaş sağolun allahım sizlerden razı olsun sizin gibilerin sayılarını artırsın.saygılarımla
mahmut küçük ve müslüm akpek in yollamış oldukları giysileri aldım çooooook teşekkür ederim.yardımlarının devemını beklerim.saygılarımla