dogan seni bu cümlelerinden dolayı tebrik ederim ... bu arada lover ben Türk olduğum için çok gururluyum çok mutluyum;)
Yazdırılabilir Görünüm
secret sen bugun ekmek bıraktınmı...bırakmadınmı..???günde 3 ekmek bırakacaksın...yardım çağırmışssın gündüz ama..bir iki kelime söyleyecem..bayanlar geneli akıllıdır zekidir..fakat aptal numarası yapmayı severler...onlara göre kendılerınden akıllı yoktur...:) dünyayı yöneten gelmiş geçmiş bilim adamı sıyaseçti sporcu hepsi erkek ..neden bayan hiç yok...?????
sakalli kardeş bu bayanlardan alıp veremeyeceğin ne var
bu kadar feodal olunmazki
bugün bırakamadım maalesef karneler malum:) ayrıca artistik sporlarda var bayanlarımız jimnastik paten aerobik gibi yani:)) bazen aptala yatmak gerekebilir tabiki hehehe
neden bayan yok bayanlara belkide cok fazla sans tanınmadığından olabilirmi acaba??
ya sen benden tarafmısın loverden tarafmı bende boroboro yardıma gelse diyodum ehuheuee
sen düşman sın ya..kadın milleti değilmii...en iyisini benzin döküp yakmalı cayır cayır...:) kendi cinsime ihanet edermiyim...:):)
hayır ben dostum korkmana gerek yok ehuheuhe
tamam saflar belli oldu ben müslüm abi dogan bi yanda karsımızdada siz biz daha güçlüyüz ama ehuheuhee
karsı cinslerinin hepsini yakarsan sen hayatında hep yalnız kalmıs olucaksın düsünsene erkeklerle sadece :))))))) hehehe
süper bir cevap vermissin secret tebrikler
bu o nu düsünememi$ :)))
bizim kliniktede bayanlar çoğunlukta,1 bayanın yaptığı işi 5 erkek yapamıyor ne olacak şimdi:)))
sözüm meclisten dışarı erkekler alınmasın da erkekler 9 kadnın yediği yemeği yerler ama 9 erkek bir kadının yaptığını yapamazmış.mesela ANNELİKKKKK
Çok ağır bir hakaret.