ay ben bu konuda nekadar cok tartısmısım hemde suan kankim dediklerimle dogan boro yazılarınızı silin yahu rezil oluyorum:)
neyse bu arada dilruba ben ora neresi valla bilmiyorum umarım caresine bakılır kısa sürede...
Yazdırılabilir Görünüm
ay ben bu konuda nekadar cok tartısmısım hemde suan kankim dediklerimle dogan boro yazılarınızı silin yahu rezil oluyorum:)
neyse bu arada dilruba ben ora neresi valla bilmiyorum umarım caresine bakılır kısa sürede...
'secretgarden' istersen kendi yazini silebilme imkanin var. Baskalarindan ricaci olmana gerek yok.
Bu cadde ve sehrin trafik sorunu neden cozulemiyor anliyabilmis degilim. Nizip.com'un daha etkin oldugunu dusunurdum ancak bi sekilde ilerleme saglanamiyor ve ben bunu anlamlandiramiyorum.
Gecen gelisimde, pazar gunu lise caddedesinden gecerken inanilmaz(bana oyle geldi) bir olayla karsilastim. Ki cadde sehrin en islek ve ana caddelerinden bir oldugu halde 'dugun alayi' kurulmus caddenin ortasina ve bununla yetinilmeyip dortbir taraftan kusatilip trafige dahi sandalyeler araciligiyla kapatilmis!
Inanin saskinligimdan donup kaldim. Yani ben mi fazla abartiyordum acaba, zuppelik miydi benimkisi, dogup buyudugum sehre burunkivirma mi yoksa?! Yani bi sehrin ana cadddeslerinden birnin kapatilmasi....
Ne bileyim, ne diyeyim, bunlari gormezden mi gelmeli?
Dogrusunu buyukler bilir!
stadyumun alt tarafındaki uzun cadde belkıs mahallesinin sonuna kadar gidiyor orada yapılacak sey bence tek bı seçenek var orada bulunan 3 hatta 4 okulun giriş ve çıkış saatlerinin bırbırınden ayrılması özellikle öğleden sonraki çıkışlar...
Okul önlerinde boş boş dolaşan ve motorlarla oradan orada durmadan esnafı çileden çıkran öncelikle temizlenmeli.
Yıllarca Lise caddesi genişletilecek dediler....ama olmadı...hadi onu bıraktık,bari caddenin tehlike arz eden yerlerine ''tümsek'' yapılsın dedik o da olmadı...artık ne diyelim bilmiyorum...!
Rabbim kaza ve beladan korusun cümlemizi...
Selam ve dua ile
Gelişi güzel tümsek yapılmasın diye uğraşıyoruz. şimdi okuyorumda arkadaşalar tümsek yapılsın diyor. Hata yapanlar cezalandırılır herkes değil.tümsek herkesi cezalandırıyor.
Abi ben gelişi güzel tümsek yapılsın demiyorum... ''tehlike'' arzeden yerlere yapılsın diyorum... neyse ha ben dedim diye yapıldı mı hayır..
ben cocukken tümsek vardı bu kadar kaza olmuyordu...
neyse bu konudaki tavrım tamamen insanidir.. insani vazifedir...
ben üzerime düşeni yapayım da vicdani acıdan rahat olayım...
neyse selam ve dua ile
Vallahi oyle bir ortama degil gelisi guzel tumsek yapilmasini ben cam kiriklari dokulmesini bile tavsiye edebilirim. Yeterki su rezalete, basibozukluga bi care olsun
nizipteki motorsikletler okul çıkışında mutlaka okul önünde olmalılar iki üç kişiye hava atmak için artı servislerde zaten nizip içinde suruç dolmuşlarından daha kötü artı servisle dışardan bakılınca müzik center ı anımsatıyor sson ses açık oynayan zıplayan pavyon misali artı yollar çok dar ve genişletilmesi çok zor oradaki evlerin yıkılması lazım ve belediyeninde buraları alıp yıkıp yolu genişletmeye gücü yetmez diye düşünüyorum okuyupta benim gibi düşünürmüsün
Çözüm, herkesin kurallara uymasından geçer.
Çözüm, herkese saygı göstermekten geçer.
Çözüm, eğitim ve biliçlemeden geçer.
Bunlar olmadımı, ne yaparsanız yapın çözümsüz kalır.
Sevgiler...