ermiş adamın hali başkadır...biz senin tozuna yetişemeyiz :)))
Yazdırılabilir Görünüm
kıymetli dostum estf.biz ancak size bu toplantılarda sakilik yaparız.Hürmetler piyer lotici sana herşey için çok teşekkürler sevgili kardeşim minetterım
Ramazanın söylediği konu aslında benide biraz rahatsız etti ama o an yapacak bir şey yoktu, ülke işgal altında diye konuşan nizipli aslında derneğe sürekli gelen biri değil sanırım Hatay'dan gelmiş, bu tarz şeyler kalabalık olduğumuz sürece yaşanacaktır, Ramazan müdehale etmeseydi zaten ben edecektim iyi oldu, sonrada zaten buna benzer konuşmalar olmadı.
Ben her görüşteki insanın siyasi kimliğini öne çıkartmadan aramızda olmasını isterim, zaten siyasi görüşü olmayan insan, bitkisel hayattadır ancak bu kimliği böyle sosyal ve kültürel bir etkinlikte öne çıkartması diğer siyasi görüşte olanları rahatsız eder, o yüzden yine tekrarlayalım bizim buluşmalarımız asla bir siyasi görüşü temsil etmemektedir gelecek olan üyelerimizin bunu bilerek gelmesini rica ediyorum.
güzel bir geceydi ,yanlız bu gibi sosyal kültürel etkinliklerimizde taraf belirtmek pek doğru olmadı. müslüm abinin dediği gibi herkesin bir siyasi görüşü vardır,fakat herşey yerinde ve zamanında uygun olur.tüm üye arkadaşlara selamlar.
Gerçekten çok güzel olmuş.gelemediğim için üzgünüm.mesajımı ilettiğin için doğan kardeşime ayrıca teşekkür ederim.emeği geçen herkese teşekkürler ediyorum.sağlıcakla kalın en önemlisi de sevgiyle kalın...
Sevgili arkadaşlar ben Bursadan mahmut KÜÇÜK nikim Menes İstanbuldaki Nizip.Com toplantısı gerçekten çok harikaydı düzenleyen, vesile olan ve katılan herkese çok teşekkürler, çok memnun kaldım gerçekten, sıcak bir aile ortamı vardı Müslüm abinin sürekli gülen yüzü, felsefefenin ılımlı davranışları, bizi ağırlayan hizmet eden dernek başkanı Ali bey ve sabırla insanlara hizmet eden Müslüm ÖĞÜT'e, illa bir tepsi baklava isterim yoksa giderim diyen Eda'ya, Mahmut ÇİLKIZ'a Köfteyi yoğuran Derviş'e Oktay'a ve diğerlerine tekrar tekrar teşekkürler, inanın bugün olsa yine giderim.
Her ne kadar Admin beni ektiysede bir dahaki sefere mutlaka bekliyoruz.
Mahmut senle birgün Nizip'e baskına gidelim.
herkesin siyasi kimliği olabilir,zaten az çok kimin ne olduğunu herkes biliyor.bu konuyu fazla uzatıp,gecenin,yemeğin güzelliğine gölge düşürmeyelim lütfen.nizip'e baskına bende varım.
beraber gitmemiz lazım,değil mi?
herşeye ragmen çok güzel bir geceydi.
burdan tekrar müslüm abiye, osman abiye, oktay abiye, mahmut abiye, vedat abiye ve menes abiye saygı ve selamlarımı iletiyorum..
sizleri tanımak güzeldi..
onüçüncümü olacak nedir..ha işte o çiköfteyi basabiliriz...ben de varım...:)))
4 Nisanda 12.var hepinizi bekleriz:)
Tamam vallaha ben hazırım, bunlara bi baskın yapalım hem seçimlerde bitmiş olur,18 nisan olabilir.
Siz gelin bizde Mayısta geliriz...
Hepinizi nizipcom selamı ile selamlıyorum...kabul ederseniz selamlaşma sembolümüz bu olsun...manasını bilmiyom...gece süperdi...kavurma süperdi...lahmacun süperdi..tatlı da süper sayılırdı....iyi oldu yaw...hasret giderdik valaa...bi saat önce murat ve körük te burdaydı..ama erken kalktılar...orhan çatlasın... :)))