evet mikser arada kaldım.beni kurtarsana cnm. devriş abi sen daha foto atamadınmı atta biraz bakalım abi ya.
Yazdırılabilir Görünüm
Her yönüyle güzel bir gezi oldu, bu güzelliklerin yanıbaşında olup ta fark edememek büyük bir kayıp.
Tekne de güzeldi sadece bir iki ufak eksiği vardı bir daha ki sefere bunlarda göz önünde bulundurulursa daha keyifli olur. Özellikle su çok güzeldi; suyun serinliği, berraklığı tarif edilemeyecek ölçü de eşsiz bir güzellik, bazı arkadaşlar batıdaki sahil kentlerinden bahsetmişler inanın aynen söyledikleri gibi hatta oralardan daha güzel diyebilirim.
Nizipte olup ta bu keyfi yaşamayanlar ve hatta benzer etkinlikler için sahil kenarlarına gidenlerin için çok büyük kayıp... ne yapıp edin bu güzellikleri Nizipte baraj gölünde yaşayın.
ya arkadaşlar çok gelmeyi istedim ama izin erken sona ermek zorunda kaldı inşalllah seneye
gelemeyen gelmek istemeyen arkadaşlar çok şey kaçırdı bilsinler :) çok keyifliydi. bu arada eğer tekrar düzenlencek olursa bayan üyeleride bekleriz.
ORHAN ABİ bi ara VAN KALESİNE mi gitsek :D
Eglenceniz bol olsun. Ben de temmuz ayinda gitmistim oraya. Gercekten sahane bir yer dogrusu.
slm cok güzel okadar Nizipteydim kısmet olmadı bizim yerimizede gezin
cok eglenmıssınız bılıyom aradıgımda hepınız horul horul uyuyordunuz :D:D