ewet gaziantep te oturuyorum
Yazdırılabilir Görünüm
ewet gaziantep te oturuyorum
yani ghost haklı bız tartısmayız sadece muhabbet olsun
dımı mehmet e ne ler yapıyosun sevıl okuyosun anladıgım kaadarıyla darısı bıze ya:(
inş. sende bu sene kazanırsın tum dileklerimiz ve başarı isteğimiz seninle
işletme okuyorum inşallah istediğin yere gidersin snde peki nereyı ıstiyorsun
ısparta yı ıstıyorum ama orda ıkımızı bırden kaldırmaz adamın bırıyle neyse saka ya ben ankara yakınlarında ıstıyorum konya yada eskısehır ısletme ıstıyorum ya da bıyolojı de okumak ıstıyorum bakalım gecen sene dogu gelıyodu aılem gıtmeme ızın vermedı yanı
doğuya bizimkilerde hyr dedi kaldık burda
evet ya dogu bıraz tehlıkelı ya aslında aıleden uzakta olmak gercekten kotu yanı abım dısarda okuyo o yuzden zor olur dedıler bakalım ıns bu sene bı yol bulurz
biraz oldu van da kızın biri 2. öğretim okula gidiyo kampüsün içinde kurtlar parçaladı öldü çok kötü ya
of ya ne acı bı tablo valla senden duydum suan vede cok uzuldum dogrusu
öyle ya bn gittim by
merak etme ısparta yetmezse cevre il ve ilçelere dogru açılırız :D
bak o zmana olur cevre genısler hem orda bı suru ınsan vardır
yani öle hem daha iyi olur işte çevremızde genişler senlede ben bir krallık kurarız orada :D
olur neden olmasın yanı
yani sen kraliçe olursun bende kral krallığımızın adıda nizip krallığı nasıl olur ama :p :p
herkes yılbaşı için hazırlık yapıyo sanırım kimse yok tek kaldım!
iyi aksamla millet nasılsınız?
sanaada mehmett iyidrr sen nasılsınn mehmetcm...?
saol kaan ne olsun walla bır yılı daha bıtırmek uzereyız ıyısıyle kotusuyle sayılı saatlar kaldı bakalım ne olacak onumuzdekı yıl sende ne war ne yok
bendee ne olsunn işte butun planlarım alt ust oldu
babamda o kadar uzuntunun icinde gitmişş bişiler almışş onları yicezz afiyetle buyurr gel arkdaşım sende gel...
saol kardeş allah rahmet eyleson basınız sagolsun
tşkr ederimm mehmett yaa ama choq uzuldukk yaa hiç beklemeyidoukk hiççç aniden olduu antepdeydik ben ucaga binicektim gitmeden once babam sana baklava yedirimde oyle git dedi neyse biraz oturken haber geldi babamı o durumda bırakıpp gidemedimm... herşey iptall oldu.. yani:(:(:(
saglık olsun kaan
ewt aynen oyle olsun kısmett dilmiş napalımmm...
kaan geçmiş olsun hayırdır ne oldu ki
tşkr ederim basak bababımm teyzesi öldüde onun icin...herşey altüst oldu yaniii
başınız saolsun allah rahmet eylesin
slm bn geldimm
tşkr ederim oyle olsunnn
hoşgeldinn sevill basak sende hoşgeldinn bu arada...:)
tesekkürler nslsınız sn nslsın kaan
tşkrr ederimm sevill sabaha goree daha iyiyimm sankiii... oyle hiissediyorumm:)
belli belli şarkılar işe yaradı mı ne :) yoksa da sinirin falan geçmiştir
hı hı aynen oylee yaradıı bencdee ama birazz daha haraketllii olsaa sankii daha bi iyi olurdu ama neysee saoll..:)bunada şukur bencee:)
bacakcmm nerdesinn yaa... ordamısınnn.. yazmıyosunn sanki..?
only benim fare calısmıy yaw klavye den yazması baya bir zor msn deki arkadaslar küsüor cevap veremiyom diye nasıl etceyik simdi
hımmss... miksamm fara kablaosnu takdın mı..? peki arkaya cekipp? tekrar taktın mı?
o kadar da degil tabi kabloyu taktım usb cıkıslı oldugundan mı ne görmüyor heralde dün format attık da pc ye ondan olabilir bence
hımms... ama sabah bişi yoktuu ne oldu ki..?_