niye çok goruyoz ki canım yani msj yazmadan onla konusmadan güzel ne olabılırkı ama hep ilk msjı veya ilk aramayı erkeler yapıyor neden hiç kızlar ilk yapmıyo ama bırazda siz ilgi gösterın demı ama hep bizden olurmu :D
Yazdırılabilir Görünüm
niye çok goruyoz ki canım yani msj yazmadan onla konusmadan güzel ne olabılırkı ama hep ilk msjı veya ilk aramayı erkeler yapıyor neden hiç kızlar ilk yapmıyo ama bırazda siz ilgi gösterın demı ama hep bizden olurmu :D
aman only ne yaparsan yap baskalarına zarar vermede yeter.
evet ya mehmet konusuyor öyle sine daha bide diyolarki fevzi de burda olsa
daha fevziyi tanimadim ben ama galiba ayni bunlara benziyo:D:D
yoqq merakk etme ailem zarar gorursee gorurr digerlerin umrunda bile olmazz merakk etme ghost...
olur olur atar simdi ablası sen merak etme hadi only atsana su linki
tabıkı ama ıste erkekler hep sunu derler erkekler kızlardan ustundur dıye bız kızlar sızden daha ustunuz fakat sunu da bılmek gerek hep ılk adımı erkeklerden adım atmak beklenmez tabı kızlarda atıcaktır o konuda anlasalım fakat ıste kız mılletıyız erkeklerın ustumuze dusmesını beklerız karsımızdakı bıze ılgı gostersınkı bızde gosterelım
saidee cogull kullanmaa..!!! lütfenn rica ediyorumm
neyii atıcamm ben..?
nızıplısaıde fevzı benım akrabam ve de kardesım kadar severım ama ıste erkek dayanısması olunca onu da karsıda goruursun merak etme ama aslında ıyıdır
ghost ben ilk adım degil adım ata ata maratona katıldım ama karsıdan bir adım göremedik bu nasıl olacak peki kardesim
haklısın ama ghost ustunluk dıye bır sey yok bence eşitiz cunku kosullarda eşit ama erkek hep ilgi gösterırse bırazda ilgi bekler görmeyınce baska taraflara yönelir oyun ve arkadaş gibi ama bende ne söledım demı sanki çok yamışım gibi :p :p :p
offf miksamm yafs sana off sabahtan beri cevapp bekliyorumm özel mesajj gonderirsin artıkk acı cekmeden öldürenn hap warmı? warsaa lütfenn sonuc ne kadar olursa olsun... almaya hazırımm ben.. lütfenn özel mesaj at yazmicam buraya cunku...!!!
bn gideyim arkadaşlar by by
ya mıksamı anladık dertlı mehmetcım sana ne oluyo sende mı dertlısın nedır anlamadık yanı
güle güle
tamam only
miksam o zaman sen maraton kosuna dewam et hep ilk adımı atıyoz ya bıraz daha gıt belki sınırları zorlarsın ya baksana ya adam neredeyse adım atacak hali kalmamış hep ilk adım erkekten diyorlar neyse miksam biz bundan bildiğimizi okuruz :D demi
sevıl nereye gıdıon kız benı yanlız bırakmayın bunların aarasında neyse canım kendıne ıyı bak sonra yıne gorusuruz tekrar hosgeldın aramıza
sevil pes etti sıra ghostta bakalım o zaman pes edecek hadı bastıralım miksam yaallah
oh be warlığımı yokluğumu hisseden biri oldu gitmem yaw gitmem tamam beni böyle sewdiğinizi bilsem oooo :D
ıyı bakalım ya aslında sunu kabul edıyorum sırf erkeklerde suc degıl kızlarda da vardır ama belkı onlarında bı sorunu vardır o yuzden 2 tarafa da anlayıslı davranmamız gerekır
bn burdayım arkadaşım ya ne pes etmesi
kız dayanısması için lazım sın şimdi işimiz zor oldu bakalım tekrar ne zaman pes edeceksınız :D
hadi miksam bastır bıraz az kaldı ;) :p
aferın kız ne pes eedecegız ama dogruları konusuyoruz
o yuzden orta yolu bulacagız
ya siz bizden ne istıyorsunuz ha bn burdayım pes falan etmiyorum hı
bir an sevındik te pes ettin diye neyse biraz daha dewam edelim
ghost orta yol ne o zaman anlasalım o zaman
miksam ne derdi be allah esirgesin beni :D
tek mi kaldım ne:(
bu kızlar adamı deli etmeye bire birdir hepsi böyle bunların
ya kızlarında erkeklerınde suclu ve hatalı oldugu noktalar vardır ama sız dırekt kızlara yuklenıyosunuz ama sunu bakarsak erkekler kızları daha cok uzuyo ben bunu gordum yanı cogu kısıde
ewet arkadaşım öyle de kızların da bazı delilikleri oluyo ama kızlar erkeksiz erkekler de kızlarsız YA-PA-MAZ :)
ne tesaduf demi ghost kızlarda erkeklere yüklenıyor :D
saide merak etme fevzi çok iyi bir zaten kotlukle işi olan bizimle olmaz;)
yok canım nızıplısaıde yanlıs anlamadık bızde fevzıyı tanıttık sana canım
miksam fevzi arada gelsin yaw baksana millet kedını konusyor kendi oratlık ta yok şu işe bak hem fevzi gelirse 3 e 3 oluruz sayı olarak eşit oluruz güç olarak şimdi 2 katıyız sonra 4 katı oluruz :D
oldu. yaw gohst love ve sevill sizi yanliz birakacam coooooooook üzgünüm isdeyim ben simdi biraz da calisim. size doyum olmuyo grs KIB