ya miksam youtube den müzik indiriyorum ama oraya bi çalışan sen mişsin bi sorun olmaz umarım
Yazdırılabilir Görünüm
ya miksam youtube den müzik indiriyorum ama oraya bi çalışan sen mişsin bi sorun olmaz umarım
ooo saide de gelmış bak saide goruk bız gecen gece çok masumduk hiç bir sey yapmadık demi saide
benimmde gitmem gerekk hastaneye cokk kotuyumm her yerim agrıyoo bogazmm doldurmuşum ateşimde war bide bide oksuruk olucanca tuzu biberi oldu zatenn:(:(:(:(
geçmiş olsun only hem planın alt üst oldu bi de üstüne hastalık
ya ya mehmett bi dovmedinizz kaldıı zatenn onuda yapıcaktınızzda yanınızda diillerdi işte...!!!
yaa aynen sırada nee warr bilmiyorum kii bide ölüm olsaa superr olurr ama işte şansımm yok ki öleyimmm:(
ne yapalım sende karsımızdasın ozaman kusura bakma artık
hangi müzikmiş o bakem
kbb ye gel bekliyorum seni :D
ne yalanı yaw ayıp ediyosun haaa :)
ya oylemı mehmet tamam o zaman ben de ona gore davranıcam sana artık oldumu sız baslattınız zaten ne demek kızlara yuz vermemek gerek bız olmasak ne yaparsınız acaba
yaa saoll belkii boyle olursam acı cekmeden falan ölürüm die duşunuyorumm yaa ama ne bilimm miksam sende acı cekmeden öldürenn hap falan var mı abicim ya..?
bak şimdi saide biz bir şey yaptık mı orada yani bunu söluyon ya sende :D
yok yok ölme only.ya birkaç sarkı indirdim mehmet istek yapmış sende yoktun bn atıldım ama:D
yok yaww miksam niye ki ??
kaan konuya takılsana yaw ölumu ne yapacan dur içimizi karartma allahını seversen bak erkek dayanısması içindeyız sana ıhtıyacamız var
birazy awas yaw tek tek yazın takip edemiyorum :(
yokk mehmett ben kafaya koymuşum bi keree yuce rappim benim canımı almadann ben kendi canıma kıyarımm bugun yarınn .. yakın yanii
miksam cvp yazmadın bea abiicm..?
evet hepsını okudum ama erkekler tabıkı haksız kızlar ılgı beklerler tabı yanı bu cok dogaldır degerlerının gosterılmesını ısterler ama sızın gıbı ler ne anlasın yanı
biz bekleriz seni ya okumana bak yavas yavas :)
ortalık karıstı biraz bence :)
tabi ki biz haklıyız demi ghost :p
only bişey anlamadım su adresi at hele bana
sevil ben mi haksızım hıı
ghost sen ne diyon yaw :D
kızlar hep ilgi bekler ama ilgi göstermez olurmu öle ama ghost :)
ya mehmet benı sınır etme nerenız haklı hem kızlara gereken ılgıyı gostermeyın hemde sabun kopugu gıbı uste cıkın ortak sende konussana ya
neyse benn sizin icinic karartıyorum sabah sabah sizz eglenmeneze bakınn arkdaşlarr ben aradan cekilimm kolayy gelsin sizlere...miksam bi cvp yaz bea kardeşimm
ya mıksam walla çorba oldu ha :D
only soru neydi senin indircegin linkini at hele bana bir bakayım neymiş o
sevil ortalık aynen corba oldu
ghost haklısın
only ölme sen lazımsın dur hele
mehmet sen benim yerimede cevap yaz ben yetisemiyorum
ama ghost sabun köpüğü değiliz ama onlar gibi mahsumuz sende görmussundur yazdılarda ne yaptık allahını seversen ama kızlarda hep ilgi bekliyor hiç göstermıyor olurmu öle
only gecmıs olsun fakat bız burda eglenmeye gırdık hem olumde agzına yakısmıyo kafandan sılıp at su dusunceyı olmaz mı?
miksammm acıı cekmedenn öldürenn hap varmıı dedinn sana...?
nereye kaan ya konusuyoduk .
miksam haksiz oldunu anladi gitti galiba :D:D:p
tmm miksam ben senın yerınde yazarım yeterım hepsıne ewel allah :D
ya mehmetcım kım ılgı gostermıyo bız mı valla bız fazlasını gosterıyoruz da ıste erkekler anlamıyo yok ıslerı guclerı eglenmek gezmek arkadaslarla oyun oynamak bı kızlara msj cekmeyı aramayı cok gorursunuz yanı
miksam haksız olurmu yaw biz sonuna kadar haklıyız hem siz o gece 3 kişiydiniz biz 2kişidik yanı 3e karsı 2 ne yapabılırkı demı ama
merakk etmeyinn miksam cvp yazsınn zatenn yazmicammm..!!! eglenmenize bakın...!!!
neraye gidiyon ya only
nızıplısaıde bastır ya sunlara gunlerını gosterelım kım haklıymıs bızım ortagın ısı oluyo ya ondan gec yazar neyse o bıze katılır ama burda bız haklıyız mehmet kabullen bız olmasak ddedıgım gıbı hıc bısey olamazsınız
burdayımda aktiff sohbetten cekilicemm...!! sevill