slm arkadaslar
Yazdırılabilir Görünüm
slm arkadaslar
slm saide inş. iyisindir
ooo kimlerr gelmişlerr hoşgeldiniz.... merabaa...
sagol basak iyim ya sen
isdeyim ama bos oturuyom bi bakim dedim
bende iyim tşk ler saide birazdan kursa gidicem gitmeden bi nizip.coma bakınayım dedim
iyi basakcim iyi günler dilerim sana grz bende cikiyom herkese bay
bende çıkıyom geç bile kaldım k.i.b bye bye
ooo şunlara bakk yaa gidin gidin ben burda tek kalimmm:(
kaan+pc mühendis adayı sende soru çözmeye kardeşim kolay gelsin k.i.b bye
yaa cozdumm benn sorularımıı benim soruya ihtiyacımm yoqq kii ben barajı gecsemm yeterlii benim icinn:)
slm geri geldim yarim saat kaldi isin bitmesine ben geldim ama kimse yok galiba:):)
yooo nasıl kimse yoqqq ben varımm yetmezz mi..? acabaa
bn warım bnnnn
haaa eyi o zaman nasilsiniz neler yapiyorsunuz
bakk gordun mu sevill dee geldi işte guya kimse yokk diyosunn...:)
napalımm yaa işte ugraşş durr birazdann gidicemm bende...:) şehir dışınaa
bn de gidicem birazdan ama mutfaga:)
sizler nasılsınız
yaa senin gitin yer kolya mutfak git gel hemne dimi:) ama ben şehir dışına cıkıcamm iyidir ne olsun işte yuvarlanıp gidioss.. sizi sormalı...? nizipte mi yaşıyosunuz..?
bende iyim tsk bende gidecem birazdan eve hihi kaan nereye gidiyon ??
sevill sende yemek yapacan galiba kolay gelsin:) bak tam ben soracaktim kaan yawww:):)
yok hayır gaziantep de ailemle birlikte ama nizipliyiz
ankaraya gidicemmm saide yaa yılbaşını orda gecircemmm:) ucak zmaanı bekliyorum bende... gecmek bilmiyo yahu şu zman.. sıkıldım haa:)
ne yemeği ya hiç yapamam utanç werici birşey ama söylüyorum hiç yemek yapamam makarnayı bile sadece yerim bn:D
hımmmss.. güzell öss hazırlanıyosunuz.. oyleyse..
yooo üniwersite öğrencisiyim o sorundan kurtuldum walla işletme okuyorum 1.sınıf
:D:D:D niye utanc werici ki yaw :D:D ne yapacan o zaman mutfakta kiz #
iyi eylenceler kaan biz calisiyoz yeni yilda
hıımmsss.. gaziantep üni.. oyleysee iyi sevdimm dersler iyidir oyleyse..?
sn hazırlanıyosun anladığım kdr allah sabır versın inşallah istediğin üniwersitenin istediğin bölümüne gidersin
iyi gibi ya muhasebe dişinda mutfakta yemek yiyeceğim her zmn ki gibi :) hani kızlr yemek yapamayınca utanç wericidir ya o bakımdan :)
yaa ama istersenn kendine zamn ayırr hep iş olmazz bende saidee neysee herkeze iyi sohbetlerr ben gidiorumm yolumm acık olsunn...iyi gunlerr.. bai baiii
by yolun açık olsun ii eğlenceler...
tşkr ederimm her şey biraz hızlı gelişti ama girince tekrar dewamm ederizzz...:) artıkk gşrzz bai bai kendinize ciici cici bakınn...:)
:D oldu arkadaslar ben yine gidiyom eczaneyi kapatacagiz biraz isim var pc falan kapatacam KIB grs .afiyet olsun sevill:D:D yolun acik olsun kaan:D
teşekkürler:D:D kib by
sizin msn nız yokmu nıye böle bı sey yapma ıhtıyacı duyuyonuskı...:)
belki msn üzeriden konusacak kadar samimi değiliz burada daha rahat edıyoruz olamaz mı?
cesaretin varmı aska carpıyor kalbim bir baska sende böyle sevsen keske desen bana yarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sarkı sözü ile baslayalım :)
Selam aLEyküm kimse yok mu en son bıraktıgımda kızlarla atısıyorduk simdi onlardan bir eser kalmamıs he he :D
gideyim ben pc mi alayım geleyim tekrar ugrarım buraya hadi Byesss kimse olmasa da misafirlere Byeeee :D
mikser sen hastanede mı calısıyon
slm herkese