Onu bilmem ama ben çok rahatsızım, karnım ağrıyor:D
Yazdırılabilir Görünüm
mavi sahin bana ozelden mesaj gondermis neden aciktan gondermemis bilmiyorum.Bende mesaj yazmaya calisiyorum diger konularda ama mesajim yayinlanmiyor ben de burada yazmak istedim.Benim kim oldugum onemli degil ne soyledigim onemli.Kendisi acik acik bensenden daha iyi bilirim yazmis .
ben yeni uye oldum diye beni yadirgayamaz.yeni uye olanin yorum hakki yok mu... ben yurtdisindayim bir arkadasimin tavsiyesi uzerine uye oldum yani yeni farkettim.Umarim benim de cevap yazma hakkim vardir.arkadasim bana yazacak mesajin varsa ozelden atma aciktan cevap verirsen sevinirim
Öncelikle size gönderilen maili onaylamanız lazım...
ayrıcı mesaj yazma hakkınız tabi ki var fakat yeni üye oldugunuz için mesajlarınızı yayınlanması için onaylanması gerekir.
Onaylandıktan sonra yayınlanır mesajlarınız...
Uslupda çok önemli
adminim uslüptan bahsediyorsunuz ama arkadaş daha toplulukta nasıl konuşacagını bilmiyor yazdıgı mesajı düzeltirdik sayın çok bilmiş bey diyor arkadaştan ricam önce üslubunu düzeltsin .selamlar
ben kimseyi yadırgamam ayrıca yurt dışından baglanıyorsunuz osmanlı parkı 2005 de yapıldı o tarihten beri kaç defa osmanlı parkına gittiniz ben doğu olanı söylüyorum yusuf bey belediyenin yapmış oldugu en güzel şeyi bile karalıyor suşu kendisinde vatandaşta araması gerekirken belediyeyi suçluyor ewet yinede söylüyorum meyve veren agaç taşlanır meyve veren agaç belediyemiz taşlayanda yusuf bey sizin olumlu yorum yapmanızı beklerken siz uxlupsuz bir şekilde hakaret yagdırdınız şahssıma özür dilemenizi bekliyorum
yusuf bey bu arkadaşla davamız senin şu top sahası adlı konundan kaynaklanıyor orada saldırıya uğradım da
ortada dava falan yokken sen dava yaptin saldiri olarak nitelendiriyorsun ben size bir soz soyledim siz banakarsiligin da bir kac soz soylediniz ozur dilenecek birisi varsa o da benim karsinizda bir bayan olarak...toplum icinde konusmayi bilmiyor diyorsunuz bu agir bir cumle degil mi sizce bu konuya girdigimden beri surekli agir kirici sozler soyluyorsunuz olacak is degil yani .Girdigime pisman ettiniz beni...
Arkadaslar onumuz bayram kalp kirmayalim.
ben sizin bir bayan oldugunuzu bilmiyordum ortada dava yok tu ama sizin bana yazdıgınız ilk mesajı hatırlayın sayın çok bilmiş kardeşim dediniz benim kullanıcı adım var (mavi şahin) mehmet mor kardeşim lütfen sende düzelttiğin mesajı eski haline getir ne dediğini ne yazdıgını bir daha görsün görsün ve üslubunu düzeltsin
sayın çok bilmiş kardeşim demek üslupsuzluktan başka bir dşey değil !! şimdide inkar ediyorsunuz bir bayan olarak size yakışmayan bir durum . siz toplum içinde konuşmayı öğrenemmemişsiniz insanlara issmiyle hitap etmeyi bile öğrenememişsinz agustos 2010 ta siteye üyeolmuşsunuz daha 11 tane mesjınız var ilk mesajıızda sayın çok bilmiş kardeşim diyerek hitapta bulundunuz not: mesaj yönetim tarafın dan düzeltilmiştir...