merhaba canım iyim şimdi çok şükür,2 ay öncesine kadar iyi degilim ailemize katılacak olan yeni üye bi hayli zorladı beni sağlık yönünden annemdeydim işte artık iyyim evdeyim görüşürüz bundan sonra canım ,sen nasılsın iyisindir inşallah ...
Yazdırılabilir Görünüm
merhaba canım iyim şimdi çok şükür,2 ay öncesine kadar iyi degilim ailemize katılacak olan yeni üye bi hayli zorladı beni sağlık yönünden annemdeydim işte artık iyyim evdeyim görüşürüz bundan sonra canım ,sen nasılsın iyisindir inşallah ...
sen antebemi gittin canisi..
hayirdir önemli bisey degildir insallah gecmis olsun.
oglsuun nasil büyüdümü:)
bende iyim ne olsun ayni devam ediyor gecen ay nizipteydim bir ay kaldim geldim..
yok canım ya benim annem burada yakınımda çok şükür canım önemli bişi yok kısmet olursa oğluma kardeş geliyo yani ;) o bakımdan hani :)
aa ne güzel annen yakin demek benim annem cok uzakta:( cok zor ya anaa demek kardes geliyor bende sandim acaba gelin falanmi geldi ondan anladim.
hayirli olsun canisi allah saglikla kucagina aldirmayi nasip etsin.
ne kadarlik:)
üzülme be canım sağlıkları huzurları yerinde olsunlarda uzakta olsunlar , bu arada teşekkür ederim allah razı olsun 3,5 aylık bu arada canım darısı senin başına :)
oo masallah sen benden öndeymisisn kis:)allah saglikla sihhatle kucagina aldirsin seviniyorumki senin oglan:)
benimde var canim allah olmayana isteyene versin insallah:)
amin canım allahım hayırlı evlat olmalarını nasip eylesin ...
saol canim amin..
bellimi peki kiz erkek oldugu:)
nasil gidiyor canim ya ben cok kötüyüm:(
2 hafta sora belli olucak canım ,şimdi düzeldim iyim sen neden kötüsün hayırdır :(
iyi hadi bakalim hayrlisi sagliklisi olsun insallah bir kiz olurda iyi olur.
ee malum biliyorsun:)sen ne güzel annende kalmisisn biraz rahat etmissindir yemek konusunda:)
hayırlısı olsun allahım önce saglıklı sıhhatlı olmasını nasip etsin bana farketmez cinsiyeti ,valla berfinim annemde bi rahat ettim sanki çocukluk günlerimdeki gibiydi o pişirdi ben yedim valla :D süperdi :P sen ne alemdesin ya ne kadrlık seninki .?...
oh ohh ne güzel valah iste annenin yakin olmasi yaninda olmasi budur canim ya:( bende bunun icin üzülüyorum iste ailem yanimda yok baksana ne heldeyim sende yasamissinidr yine senin ikinci cok olmaz ama benim cok zor geciyor yemek yaparken beni görsen:(
benim 10 haftalik oldu canim yeni sayilir daha:)
allah tamamına erdirsin canım ,çok zor valla benim çok kötü geçti bırak yemek yapmayı yemek kokusu duydugum an bitiyodum,2 ay yattım başımı yastıktan kaldıramadım sen yine muftaga giriomuşun imkanı yoktu valla benim girmemin gün boyu aç oturuyodum :( 2 haftadır yiyorum daha ama az kalmış seninde atlatırsın allah yardımcın olsun canım....
iste sana bakan var canim oyuzden yatmisisn sürekli koku almamisindir .
ee ben hem yapiyorum hem yiyemiyorum mutfaga giriyorum amleiyat maskeleri takiyorum elime eldiven geciiriyorum sogan+et kokusu igg mahvoluyorum ya:(
cokk zor su bir ayi atlatsam gecer sanirim:) dur sana özelden bisey diyim tamam:)
ahhh ahhhh diyorum ne diyim be :))