allah sızın canınızı almıya emı aar srıa ben soylemeden yapsanız cok guzel olcak ama :D
Yazdırılabilir Görünüm
allah sızın canınızı almıya emı aar srıa ben soylemeden yapsanız cok guzel olcak ama :D
Benim sıpa, buzağı olmuş :)
vaybe rauf o kadar buyumus mu :D
Ayyy Rauf kim yaaa....Yeni üyemiiii...?
şu karükatürleri okadar güzel düşünmüşsünüzki harika olmuş çok gülüyorum valla...........................
Ehhh Admin'cigim huzefenin hatrasına Rauf'un bi ıslak resmini atarsın buraya herhal :)))))
gökhan bey nizipteki emin,halil.ali dokuyucuyla akrabalıgınız varmı babaları minareciydi?***
Vayybeee huzide amca oldu bugunleride görecekmiydik
vallahi maşallahı var bu hız yüzünden her sayfaya yetişiyo olsa gerek
Mübarek gaga değil daktilo sanki :D
hehehe... bıralık gene dolmuş taşmış. ellerinize sağlık...
hehehehehehehehe yaw yine krize girdim. Ramazan abi buraya boşlama yaaa,valla neşemizi buluyoruz.
zaten orhan abi bana öyle geliyor ki sen taşlarınıda sütaş sayesinde düşürecen :D:D:D
tarkan abi senin bu karikatür bölümüne bitiyorum yav
ayrılmaz ıkılıler burda da ayrılmadı bak tuba ve eda :D ellerıne saglık teyzecım gül gül öldüm vallahı
;)rica ederim edacım tuba duydu gülmekten kırıldı, sayfayı görse oda ölür heralde gülmekten sırada hüseyin var..........!!
yine çok güzel resimler
haraket bereket artmış yine :D
Tey tey tey....Buralar yine coşmuş yaw.....Ama ne hikmetse sanki sitede benden başka kimse yok.... Birazda başkalarına takılın yahu....Eeee dimi yani.....
ilk defa hüzoya katılıyorum başkalarına takılın ama içinde yine bizim biricik tavuğumuz hüzo olsun
:Dallah huseyını dusunemıyorum teyze sen yıne neler dusunuyorsun bakem:D