ibo seninde elimde bikinili fotoğrafların var istersen onuda yayınlayabilirim :D
Yazdırılabilir Görünüm
Mustafa, yaw ne iyi ettin şu tur fikrini, hakkaten kafamızıda dinledik valla. Allah razı olsun senden.
Ben Varım... GeLen Varsa ParMak Kaldırsın...:D
Merhaba arkdaşlar,
şu an biz şehir dışındayız... yakında 1 haftalığına memlekete geliyoruz.
O bölgede Tekne turu baya güzel bir olay.
Günlük/Haftalık seferler sözkonusumu.. yoksa günlük kiralanıyormu? Fiyat nedir? Kime nasıl ulaşmalı?
bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Zeugma’da tekne turu... linkinden ulaşabilirsiniz
Resimlerden de anlaşılacağı üzere çok keyifli bir gezi olmuş.İnşaallah bir daha ki sefere bizler de teşrif ederiz...
Tabi Mustafa kardeşimiz tekrar organize ederse(Tabi içişleri bakanı izin verirse artık)..........
gelmezsen evinin Önünde oturuz eyLem Yaprız PanKart açarız... acer evLisin diye Gelmiycenmi hacim:D
Hananız haraba kala burayı çet sayfasına çevirmişsiniz,merretler sizi gözüme görünmeyin.:D
ya derviş bi bismillah yaa...hemen tekrar organize etmeye başlamışsınız bile...biraz bekleyin abilerim bende geleyim yaa...
arkadaşlar gezi çok hoşuma gitti.Gezide emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim.özellikle bünyamin abinin yaptığı ekmek köftesi çok güzeldi.ellerine sağlık. :D
bu sayede yuksellede tanısmıs olduk...
Yüksel Kardşim senide Chat SayFamızda Görmek İsteriz:D :D :D
çok teesüf ederim madem bu kadar güzel yerler vardı bizi neden götürmediniz alacağınız olsun vallaha ama sizlerin adınıza sevindim gezmişsiniz eğlenmişsiniz ya ne güzel
SAYIN ADMİNİM FOTOLARIN OLDUĞU LİNK KIRILMIŞ
pirate sen ne zaman boyle bır organızasona katılacaksın senınlede tanısalm degılmı tabı sızde ıstersenız?
mustafa Biliciiiii
ya geçte olsa geziye katılanlardanım müthiş bi gezi oldu resimler için de meği geçenlere teşekkürler
bu arada gezi bitti herkesin geleceği tutmuş yahuuu:D
bende o gün tekne gezisine geliyordum ama malesef geldiğimde tekne kalkmıştı...artık bidakine napalım...:D
aman sen gelme sen eksık kal huzeyfe :D
GÜZEL OLMUŞ:D
hakan şahin sen mi karizmasın..sen karizmasan neyse