Bu arada huzi güzel bir konu acmıssın tebrik edrim bende artık eskisi kadar sık gelemiyorum.Dersler var dersler.......:)
Yazdırılabilir Görünüm
Bu arada huzi güzel bir konu acmıssın tebrik edrim bende artık eskisi kadar sık gelemiyorum.Dersler var dersler.......:)
Kendini çok akıllı zannediyor aklı sıra milletle dalga geçtiğini düşünüyor garibim heralde pisikolojik desteğe ihtiyacı var bu huzeyfenin
yaw sende hep uçuyorsun da bir günde uçtuğunu görmedik yaws...
az kaldı huzeyfe senin kim olduğunu bulacağım.
temmuzda "adli bilişim" kursuna gidiyom.
selamlar,
ilker
Ayyyyyyyy çok tırstım...ciddimisin...hahahahahahahahah....Gece yatmadan önce sütünü iç emi...
Huzeyfe burdayım sevgili kardeşim bir yere gittiğimiz yok.
huzeyfe canım kardeşim...askerdeydim ama elimden geldiği kadarıyla siteye yazmaya çalışıyordum...ama artık bitti askerlik hep burdayım....
huzeyfe gene ucmaya baslamıssın senın kanadın kırıktı ama ne oldu?
Sevgili huzeyfe aslında kaybolmadık buradayız.Belki zamansızlık,belki üşengeçlik belki de başka nedenler...
Her gün her an yazmasam da inan yazılanları takip etmeye çalışıyorum.Çünkü Sn. Erol Duran’ ında bahsettiği gibi “dostluk öyle kolay kurulmuyor ki”
Selamlar Saygılar
DOSTLUK...
Dost dediğin yaren ile yoldaştır
Belki arkadaştır belki kardeştir
Belki ana baba belki de eştir
Dostluk öyle kolay kurulmuyor ki
Dostluk yaren ile gönül bağıdır
Dostluk duyguların olgun çağıdır
Dostluk bir yemeğin belki yağıdır
Dostluk para ile alıp satılmaz
Elinin tersiyle hemen itilmez
Dostluk bozulursa rahat yatılmaz
Dost olmak özüyle belki barışmak
Sevgiyle güvenle aşkla karışmak
Kendine güvenmek belki konuşmak
Elemde kederde güzel şeylerde
Dağlarda şehir de belki köylerde
Yaşamın sürdüğü her türlü yerde
Dostun olmaz ise yaşanmıyor ki
Dostların yanında rahat edersin
Çok rahat konuşur her şeyi dersin
Dostluk çok önemli sen de bilirsin
huzi ,yine sahnedesin ha?
onun ısı sahnede kalmak abı sureklı populer nede huzeyfe
sevgili Nizipcom üyeleri
uzun bir zamandır bu sitede musaeken nikiyle yazdığım yazılara bu gün itibariyle son veriyorum.Zaman zaman bazı üyelerle polemiklerimiz,sürtüşmelerimiz olduysa da genelde düzeyli bir dil kulllandığıma inanıyorum.Yine de musaeken olarak birilerini kırdıysam özür diliyorum.Beni zaten üyelerin büyük bölümü tanıyor.
Gerekçeme gelince,neredeyse bir yıldır bazı etkili ve yetkili zevattan üstü kapalı,iğneleyici,-bazen öğütleyici- mesajlar almaktayım.Yazdığım yazılar,yaptığım yorumlar,her nasılsa bazılarında hoşnutsuzluğa yol açıyor.Sizlere yansıtmasam da bu husus epeydir benimle birileri arasında bir sorun teşkil ediyor.Adminin günahı yok ha..başka birilerinden bahsediyorum..
ikincisi,Nizipte yaptığım pek çok sosyal faaliyetin nedense tadını bir türlü alamadım.Yaptığım her işten sonra-takdir beklerken-adeta azar işittim.Özellikle teatral zeminde ısrarla sürdürdüğüm çabaların nesnel bir karşılığını alamdığım gibi,manevi ve moral desteği de yeterince hissedemedim.En son yazıp bin bir emekle hazırladığımız tek kişilik oyunumuzun ve de sevgili oyuncumuzun başına gelenler,beni derinden yaraladı.
İşte bu duygularla ,sanal ortamda bir sembolik isim olarak kullandığım musaeken ismi sanki bir uğursuzlık gibi yakama yapıştı durdu.Bazı mahfillerde hep musaeken ve günahları konuşuldu,durdu.Nihayet ben bu stresi daha fazla taşımamak için musaeken'e veda ediyorum.
siteyi ve sizleri çok seviyorum...elbette takip etmeye devam edeceğim,başarısı için dua edeceğim.Hoşçakalın
Aramızda olmanızdan mutluluk duyuyorduk hocam. İlçemiz sizinle tiyatro gibi etkinliklere tekrar ısınmıştı.
Bu tür söylemler zaman zaman bizleride yıldırıyor, siz bu tür söylemlerden zaten yılmazsınız fakat son zamanlarda üst üste yaşadığınız olumsuzluklar muhtemeldirki sizi çok üzdü.
Umarım moraliniz düzelince tekrar aramıza dönersiniz. Yeriniz bizde her zaman hazırdır. Saygılarımla
Kararınızı saygı ile karşılıyorum,ama bu gavura ken edip oruç yemeye benziyor,bence burada yazmaya devam edip mücadele etmelisiniz ayrıca hiç bir şey sizi yıldırmasın...
Muhterem hocam,siz de takdir edersinizki büyük işler, büyük meşakkatler sonucu meydana gelir, sıkıntı çekilmeden zirveye ulaşılamıyor. Bu konuda sizi en iyi anlayabilenlerden birisi de zannımca benim, yirmi yılı aşkın zamandır halkla ilişkiler çerçevesinde cemiyet yöneticiliği yapmaktayım bilirim bu zorlukları, ve buradaki insanımızın hayal dahi edemeyecekleri işler başardık Allah'ın izniyle.
Alışılmamış bir aktiviteyi insanlara kabullendirmek tabiiki zordur ama başarılamaz değil, eğerki üzerine gidilirse umuyorumki sizin gibi dirayetli bir insanın bunları başaramaması diye birşey söz konusu olamaz.
Almış olduğunuz kararları birkez daha düşünmeniz temennisi ile...
Sevgili arkadaşım,Allah Resuli bir din getirmiş, bu din sabahtan akşama kadar aç kalmak veya yatıp kalkmak değildi.Öyle olsaydı onu spor yapanlar daha iyi beceriyor.
Getirdiği din kişinin
kendi kendine
Kişinin ailesi veya sülalesine
Kişinin topluma veya içinde bulunduğu yere
En önemlisi Devletine karşı
Görevlrer ve sorumluluklar yüklemiştir ve biz bahsettiğim bu sistemin adına içtimai hayat diyoruz.İşte bu hayatta yaşarken sevgili arkadaşım yeterki Devletimize ve bayrağının tozuna ve Allahın kullarına zararımız olmasın bizim için önemli olan bu,bunlar bir insanda yoksa gerisi teferruat kalır,siz gördüğüm kadar böyle bir insan değilsiniz ve lütfen vicdanen müsterih olunuz.
İnsanı sevende olacak sövende eğer bize söven yani hakaret eden olmazsa işte dinimize göre imanımızın kemalatı eksik demektir.İslama göre bir yaptığın amelin Hz.Allahın katında kabul edilip edilmediğini öğrenmek isterserseniz mutlaka karşılığında size belanın gelmesi lazım,yani sövecekler,dövecekler,iftira atacaklar v.s v.s siz asıl size bela gelmezse korkun.
Zira Allah Resuli.BİR MUMİNİN İKİ GÜNÜ BİR BİRİNE DENKSE O ZARARDADIR DEMİŞ
ŞİMDİ SİZ BELA VE MUSİBET VERDİĞİ İÇİN ALLAHA ŞÜKÜR EDİP SEVİNECEĞİNİZ YERDE KAÇARAK MANEVİYATTA EKSİKLİK İSTİYORSUNUZ
Biz sizi musa eken olarak burada göemek kim olursa olsun insanlara bir harflede olsa faydanızla aramızda görmek istiyoruz,amma takdir sizin.Selamlar
Sevgili musa eken, eğer yıldırmalardan yılsaydı başta admin bu siteyi terkederdi.
Ama insanoğlu bir noktadan sonra dayanamıyor. Kararınıza saygı duyuyor ve üzülüyorum.
Musa Eken Musa Eken Musa Eken
Seni hepimiz seviyor ve saygı duyuyoruz.
BEN MUSAEKEN BEY İN KARARINA SAYGI DUYUYRUZ NİZİP.COM OLARAK
güle güle hoca,,,
aslında renkli bir sima idin.emeğine sağlık.
Her ne kadar tanışmıyosakta Allah yolunuzu açık etsin
Sevgili hocam,
Almış olduğunuz bu karardan son derece mutluluk duyduğumu belirtmek isterim.Önce sanal ortamda oluşan tanışmamız Nizip'te ikili dostluğa dönüşünce "musaeken" ismi ile yazdığınız tüm yorumları bir anda unuttum ve size sempati ile bakmaya başladım.Gerçekten de seviyesiz ile seviyesiz olunmaz.Zaman zaman "musaeken" ile bunu denemeye kalkıştınız.Ancak kişilerin şahsiyetinizi tanımasından dolayı bu eylem size kötü bir şekilde yansıdı.Asıl kimliginizle sitemizdeki üyeliginizin çok saygın bir yeri vardır.Bu saygınlığı önemli ölçüde yansıtacak daha birçok hizmetlere imza atacağınızdan eminim.selamlar..
RAMAZAN Beyabimiz MUSAEKEN nickini çok iyi tahlil etmiş ve gerekli açıklamayı yapmış. Hocamızın gerçek ismiyle sitedeki saygınlığı çok daha farklı ve değerlidir.
Zaten değerli hocamız siteyi terk etmediğini, sadece MUSAEKEN nickine veda ettiğini belirtmiş. O güzel ve edebi yazılarını gerçek ismiyle sitede göreceğimizden kuşkumuz yoktur. Bekliyoruz HOCAMMM!...
hocam sıze çok alısmıstık sızı tekrar aramızda gormek ısterız
sevgili hocam bizleri bırakıp gidicek değilsiniz heralde...bilmiyorum belki çok hevesiniz,gururumuz kırıldı ama sizin gibi insanların bunların üstesinden gelebilecek kişiliğe sahip olduğuna inanıyorum...ve en kısa zamanda aramızda görmek dileğiyle...
hocamın donusu muhtesem olacak
Bazı arkadaşalarımı artık formlarda göremez oldum...
Alibey27(kısmi görüyorum),
cngzkrbck,
osman_27,
kemal,
aromel,
ali,
ahmetaksoy,
metal (yerine ona benzer ibocan gelmiş bunu saymıyalım o halde..:D)....gibi
Bir sebebini bilen var mı?
ayrıca avcı1973 kardeşimizide unutmuşsun yazmayı herhalde kont kardeş onuda ben ekleyeyim
Aromel dostum şuan almanyada doktora başladı :)
alibey hızlı bir siyasetci oldu:) ama yakında gelecektir aramıza
kemal abi hep buralarda en yakın zamanda yazmaya başlayacaktır...
metal burda zaten:D Yakında milletvekiliğine aday koyacak:D
cengiz kardeşimde buralarda ama sınavları olmalı onun...
ee diğerlerini de başka bir arkadaş açıklasın...
osman_27
yanılmıyorsam sıteyı bıraktı
ESERA ARTIK GELEMEZ BEBEGI VAR :D ARASIRA UGRUYOR OYLE
Ben de uzun zamandan beridir yoktum..senelik izindeydim..tekrardan hoş geldim..deme:D
demeyız bızde sen ıstemıyorsan :D :D
Benimde çorabımın teki kayboldu nerde? Burası kayıp merkezi mi? Herkes birbirini burda arıyor...
Ben bunları yazanında arananların olduğuna inanıyorum
Paylaşım için teşekkürler:)