yavvv fevzi sende mi yavvvv
ya bizde cene ne gezerrrrrr:p
Yazdırılabilir Görünüm
yavvv fevzi sende mi yavvvv
ya bizde cene ne gezerrrrrr:p
vır vır vır bıdı bıdı bıdı çen çen çennnnnn :D:D:D:D
sen ve mehmet siz görürsünüz, simdi ben sizle tek basina ugrasamam
yazin basak,naz,efsane,candy oldumu görürsünüz gününüzü:p:p
muhahahahahaha siz ne diysinizzz yaffff :D:D:D
sizdeki çeneeee abowwwwwww bıdı bıdı bıdı çen çen çen vır vır vır caf caf caffffff :D:D:D:D
ayyyy sen benim elime gecme yavas sizleri görücem ben:D:D
olduuuuuuuuuu gözlerim dolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D:D:D
yaw hadi dedikodu edelim yaffffffffffffff :D:D:D
vallah bende yeni dedikodu yokkkk
sende vardir erkek milleti iste bul biseyler:D
aşk olsun ha sizde yani bi çıkarmışınız çene çene dye ne çenesi yaw ben biliyom saide geweze deildir aa sizde ha kızın ne gewezeliğini gördünüz bikere b,zler gewezede del,z boş lafda etmeyiz oldumuu cnmm hem saide ben onun korktuğunu biliomda bilmem başkalarıda biliomu::):p
yaaaaa sagol candy coooook sagol
yani bu mehmet var ya cikardi bi kere adimi cenesi düsük diye
sende yardim etmesen vallah altinda kalacam:D
hele anlat ne zaman cenesi düsüklük yaptim??
yani bana laf vuranlar biraz kendilerine baksinnnnnn :D:D:p
bencede onlar önce bi aynaya baksınlarda snr seni sölesinler neren geweze ki ne maşallah ağzın war dilin yok:)
aman ya işte bu banada hep öle dioda işte ne öçenesi düşüklüğü ne gewezeliği boşwer sen takma arkadaşım bunları işte öyle laf ediolar:):) merak etme ben hep destek çıkarım sana ewel allah kalmayız biz bunların lafının altında asla:)neyse
canim benim diline saglik
tabi bizde saka yapiyoz
amaaaaaaa benim bildim mehmet ve fevzi bu yazilanlarin altinda kalmazlar
ilk ellerine gecen firsatda zeytinyagi gibi üste cikarlar:p:p
aboww hele şu ikisine bak allah yardımcınız olsun walla sızın yanınızda kalanların eyiki çenegiz düşük değil ha baksanıza yaw iki sayfayı ikiniz doldurmuşsunuz hele şu işe bak sen yaw bak NAZ'a bi şey diyemem Allahı war çenesi falan düşük değil gayet mükemmel biri nede osla sonuçta benim orta okul arkadaşım demi ama
ewt mehmet abi ben gewezeysem sende öylesin e sende her yazılana cwp werion işte:)ee nede olsa aynı sofrada yemek yedik demi amaa hatırlatayım sana bu sözünü:cool::cool::):)bi erkek olarak bu kadarda çenesi düşüklük olmaz yani!!!!!!allah asıl senin yanında olana yardım etsin:) hem benim yanımda olan herzaman için benim nasıl oıldumu bilip kabul edendir sanırım aynı şey saide içinde geçerli...:)
candyyyy canim arkadasim agzindan bal damliyo vallaha:)
cok dogru konusdun daha ne diyim ki ben :D
vallah sen olmasan ne ederdim ki ben
bu yazilanlari bide NAZ görsün ondanda laf esitsinler bunlar ilk basda mehmet
hadi Naz seni bekliyoz bacim sende yardim et bize:p:p
yaaaa halen bıdı bıdı bıdııı çen çennnn üffffffffff yaaaaaaaaaaaa ne çok çene var sizdeeee hele CANDY deeee abooooooooooooooooooo :D:D:D
hop hopppp candyyyye laf yokkk karsinde beni bulursun haberin olsun fevziiii
kiz beni koruyo bende canim ark koruyom:D:D
sen nerden çıktın ne tez yetiştinnnnn abooooooooo sizin elinize su dökülmezzz allahımaaa ben dedim acı candy i çekiştirekkk DAYANIŞMA işteeeeeeeee ;):D
kiskandinmiiiiiiii tabi DAYANISMA var ne sandin
sen memo bize derken iyi demi:p
ben yokken beni çekiştirmek haa hiç yakıştıramadaım sana fewzi abi çok ayıp warya bide bana diosun çenesi düşük die bide iftira atıosun ha ben yookken arkamdan beni çekkiştir snr benim adımı çıkart çenesi düşük die...hem tabikide dayanışma war bu arada saide ark merak etme arkandayım bana ne derlerse cewapları hazır :):):cool:
Sagol canim arkadasim bende hep senin arkandayim
ne oluyo bakim orada ne oluya yani fevzi tek diye niye sıkıştırıyonuz söleyin bakim
allahına kurban kardeşimmmm :D
kardaşım geldim ama sen yoksun neyse saglık olsun
bakıyorum burası baya hareketlenmıs
walla öle oluyo ghost bi sen yoksun uzun zamandır neyse geldın ya önemli olan da o
evet geldım ama yıne 2 ye bolunmus erkekler kızlar dıye
walla öle olduk ghost ama sımdı ıyı gıbı gorunuypruz akşama ne olur artık kımse bılmez :D
zaten sende ugrasacak kısıler arıyosun bos duramazsın zaten:)
az bucuk öleyım demı :p
ya kusra bakmayın ama bölünmekden delde işte bana laf söylenince bana bi laf dokununca dayanamıom:)ama memet abi sen şu gözlüklerinin dercesini yükselt bence çünkü biz orda en başda sana yazdık büssürü şeyi hatta ben adını bile söledim kaçdefa ii oku weya dereceleirni yükselt::):):)fewziyide tek bulmadık asıl siz ilk başda saideyi tek buldunuzda ikiniz birden kzıın üstüne gittiniz:)
yaw gene çekiştirmişsiniz hadi hıyılırsı
Sizin dedikodusunu yapacagınız kimseler var ama ben siteye yeni üyeyim tanıdıgım kişi veyA kişiler yok.. :)
tanısırız dostum yani biz ilk geldiğimizde kimseyi tanıyormuyduk ki :)
zaten bizde mehmet abiyle fewzide olmasa dedikodusunu yapcağımız kimse kalmıyoki demi saidee:):):)
Vallah öyle bacimmmmm yani allah fevzi ve mehmetden razi olsun onlar da olmasa biz nedecez. Kimin dedikodusunu edecez:D:D
Hani bizim cenemiz düsükmüs yaaaaa öyle diyo bazi kisiler:p
yani ne yapalim huyumuz kurusun bizide böyle kabul etsinler:p:p
aman canım zaten kabul eden etmişdir :):):) yani onların sorunu çenemizin düşük olduğunu söyleyenlşer düşünsünler
aman yani ilkkez birisi bana çenesi düşük doio:)(saide bak yalan olmasında bu ilk deil bana söyleyenler ) parantez içini sadece sen okusanda olur saide::)
bence de canim. vallah ben daha senin cenen düsük oldunu görmedim:)
bende gercekden ilk oluyo daha kimse bana cenem düsük demedi:Do yüzden ben bu mehmetdi ve fevziyi yazin köfte partisinde birine sikayet edecem o bunlari bi iyi dövsün :D:D senin yerine de derim candy icin rahat olsun ikimiz icin bi iyi döver :p:D
çok saol saide ya bide çenesi düşük demöezlermi iftira atmazlar snr bide diolar arkamızdan bizi çekiştiriosunuz e buda iftia zaten:) yok bizim öyle huylarımız alışkanlıklarımz yokdur demii cnm :):) neyse artık böyle şakalr yapmazlar ablası bunlar:):) yanlız saide sana bişey diym bunlar siteye bi girseler beni öldürürler senide:):)anca beraber tabi