yanı ilişkiyi ben bitirdigim icin öyle msj gıbı bı cabam olmadı olmayacakta
Yazdırılabilir Görünüm
yanı ilişkiyi ben bitirdigim icin öyle msj gıbı bı cabam olmadı olmayacakta
BU kalp Seni Unuturmu derdim.......!!!
Bu kadar korkma canımolur böyle vakalar türk polisi yakalar
Uzun Bir Uçurumun Tam Kenarindayim.yukarida Hayallerim Aşağida Sen Varsin.şimdi Sana Soruyorum Sen Benim Yerimde Olsan Hangisini Seçerdin...........
ah bır zengın olursam
sende haklsım kardeş
sıfliler varya bunlar SOKARLAR Bİ KENARA GEÇERLER AMAN HAAA BAYANLAR BAZILARI İÇİN DİYOM HEPİNİZ İÇİN DEĞİL :)
ismaiL yk dan aLLah beLanı versin i dinLesin
Giderken Söylediğin Son Sözlere Dikkat Et çünkü Sende Biliosunki Birgün O Sevgiliye Geri Döneceksin Birakda Geri Dönmeni Umutlu Bi şekilde Bekliyim
Uzun Bir Uçurumun Tam Kenarindayim.yukarida Hayallerim Aşağida Sen Varsin.şimdi Sana Soruyorum Sen Benim Yerimde Olsan Hangisini Seçerdin...........
fevzı kardes ustumuze almayız merak etme sen:)
yarısı olan gocunur be dostum sen merak etme bu arada ghost sende yanlıs anlama
yanlıs anladım mehmet kalbımı kırdın:(
ghost senin kalbini kıranın sende kafasını kır karete felan yapsan :D
tabı canım bosuna ogrenmedık kavgadakı teknıklerı ama mehmetı dovmeyelım o sakasına dedım
walla orasına artık ben karısmam en iyisi mehmete burda son bir söz söyle o daha qüzel olur konunun akısınıda bozmaz :D
mehmet cok deger verdıgım ınsanlardan bırı hem eskı okul arkadasım hemde en samımı oldugum arkadaslarımdan mıksam baska guzel soz ne dıyeyımkı
walla ne bilim onuda sen bileceksin
neyse konuya donelım benı istemeyenı ben hiç ıstemem dogrusu kendı kaybetmıstır benım ıcın
ben zaten hep savasıyorum senden sonra da savasırım ...
nankor sevdım ama degmezsın nankor kıymet nedır bılmezsın korsun kor senı sevenı goremedın bosver zaten hıc haketmedın :D
ben zaten hep savasıyorum senden sonra da savasırım ...
rüzgar essede sen dallarını sakın eğme! hasret wursada sen sen sakın yıkılma! ayrılık nedir?
acı nedir? sen sakın bilme! bu yürekten kim giderse gitsin sen sakın gitme
Sakın üzmesin seni karşılıksız sewgiler. yüreğine sus dersin, belki sözünü dinler.giden gitsin aldırma ,yangınlarda söner. sakın bakma arkana, krallar önde gider....
DERİM KENDİ KENDİME !!!!
Giderken Söylediğin Son Sözlere Dikkat Et çünkü Sende Biliosunki Birgün O Sevgiliye Geri Döneceksin Birakda Geri Dönmeni Umutlu Bi şekilde Bekliyim
yanlızlık allaha mahsustur :D
fevzi sen unutmussun kardeş sevındım senın adına
Belki hatıralar unutulup gidecek,
Belki bu sevgier yok olup eriyecek,
Ama şunu unutma,
Bu kalp sonsuza dek seni sevecek...
ELLE YAAAA mikocan
ne yapalım soz bir yazma hakkı işte
sende HAKLISINNN kardeşim
bir günde kral olmadık bir günde de tahttan inmeyiz
bir günde sevmedik bir günde de ayrılmayız
gitttt artıkkkkkkk giiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttttttttttttt yeeeeeeetttttttttteeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr !!!! derdimmmm
( yani şuanda karşımda en sevdiğim kişi de olsa en sevmediğim kişi de olsa konuşmayacağım kesinnnn.çok felaket sinirliyimmm.yüksek bir bina da yok ki atlayasınn:( ....sevilen kişiler sevdiklerine karşı hep acımasız oluyorlarr neden acaba?birisi cevap yazsın allah aşkına yaaa yok mu yardım eden???????:()
nizip güzeli atlamak bi cozum yolu deyildir kii atlayarak hıc bişi cözemezsinn bence...
doğru tabii .ahiretimi de mahvetmeyeyimm.hiç birşey olmuyor ben kendime zarar veriyorum ama o nasıl olacak??
hayır neden kendine zarar veriyosunn kiii eger degecek biri ise zarar ver ama sen yinede kendine zarar verme degmez cunku kimse icin...
beni kaybetmeyi seçeni ben kazanmak için uğraşmam
güle güle yolun açık olsun derdim
halaf kardeş walla senınkıde guzelmıs