mustafa abi rica ediyorum mesajları silermisin? tartışmaya sebep olmasın Lütfen...
Yazdırılabilir Görünüm
mustafa abi rica ediyorum mesajları silermisin? tartışmaya sebep olmasın Lütfen...
bencede bu resimleri buradan silmeniz herkes iiçin daha ii olacakdır
tamam Mustafa abi. sen büyüğümüzsün bizden ii bilirsin! tartışma ortamında ben yokum. eyvallah sana
acaba o linkin deişdiriliş nedeni yanlızca bozuk olmasımıı?:)
tabi ki hayır sadace resim atmayı unuttum onun icin yanlıs attım..!!! daha dogrusu resim atamadım:(
hmm iyi ozaman ....
hepsi güzelde ibrahim abim güselliği dağıtmış :)
yanlış anlama haa abi saygım var sana fenerlilere de saygım var
ama İYİ OYNAYAN KAZANSINNN ;)
keşke bugünde coşabilseydi be miksam... ama hepde coşmak olmaz tabi onlarda haklı:)
olabilir her takımın iniş ve çıkışlar yaşadığı dönemler olur.zararı yok.dünyanın sonu değil ya.önemli olan şartlar ne olursa olsun vakur ve sağduyulu davranabilmektir...
öylede zaten 1 haftadır msnde beni 3 arkadaş fenerli yapmaya çalışıtyolar bunların en başındada zaten nizipli mehmet war:)ama olsun ogenede onların inadınada olsa asla takım deiştirmiyecemm...
Bizamanlar Fenerbahçeye Aity Resimlerde Açilmişti Lütfen Resimlerinizi Oraya Tin Sayin Mustafa Kanal Ve Nizipli_mehmet Buranin Ahengini Korumak Bize Düşer Ama Sihrini Bozmak Size Düşüyor Galiba çok Hoşunuza Gidiyorsa Galatasaraylilar Içinde Bulunmak Buyrun Bizim Kapimiz Herkese Açik Sizde Cimbom şerefine Ulaşin..
Yoksada Gereksiz Resimlerinizin Bu Sayfada Gereği Yok
Arkadaslar Galatasarayımız Fenerden daha iyi takım.Lincoln,Ayhan,Lindereth gibi yıldızlarımızın olmamasına karsın yine de iyi mücadele ettiler.Şahsen be yenildigimize değil genc arkadslarımızın emeklerine üzüldüm.Yine de takımımız süper ORKUN'da süper....
orkun akşam sahane oynadı sabri nin son sutu gol olsaydı süper olurdu volkan da iyi cıkardı
yorumlarımızı buraya yapalım tıklayın
Kızmak yok arkadaşlar; bizde tarihde size 7-0 yenilmişiz ama, ne yazıkki wep sayfalarında bulamadım resim, yoksa atacaktım siteye paylaşacaktım sizlerle.Büyük dedemede sordum oda hatırlamıyormuş.Varsa sizde 7-0' ın resimleri paylaşın.Ben olanları paylaşıyorum, olsa onuda paylaşacam, ama yok işte, olsa dükkan sizin:)
bunu daha önceden kendisine zaten bizde söylemişdik ama kendisi hala buraya atmış o boş resimleri ya siz bu konunun güzelliğini iyice dağıtıyolar işe yaramaz bi fener konusu açıp onun içine atsınlar resimlerini
cumaali abim resimler süper ellerine sağlık
Birde Kadıköydeki cimbom resimlerini atsanız diyorum.
Aslan bulamazsanız KEDİ de olur....
Fener resmi değil kadıköydeki Cimbomun hali. bende cimbomluyum unutma...
Üstteki mesajlar İbrahim Alakuş abimiz tarafından benim adıma yazılmıştır. Onun bilgisayarrında adımı ve bilgilerimi açık unuttum. O da espiri olsun diye yazmıştır. Üstte yazılan mesajlardan firmamız sorumlu değildir.:D
nasıl oldu simdi neyse fenerin resimleri olmasında .... :D
orhan abi sen de acık unutma bi daha :D
Orhan bu açık unutma konusunda Hacının bir lafı vardı hatırlatırm..
orhan abi bi daha acık unutma bak eski laflar acılıyor :D
Arkadaslar nizip.com ultraslanlar grubunu kuralım.hep birlik olalım...olurmu böyle bişey yapabilirmiyiz?