Dervişe ulaşacaksınız. Bu gidişle iki takım çıkaracağız gibi. Haydi Allah'dan hayırlısı
Yazdırılabilir Görünüm
Dervişe ulaşacaksınız. Bu gidişle iki takım çıkaracağız gibi. Haydi Allah'dan hayırlısı
ilk kez karşı karşıya geldik de seneniz.
arkadaşlar o kadar öyle kıran kırana olur falan gibi konuşmayın lütfen bizim amacımız dostluk maçı taraftarlarada çağrım çok güzel ve dostluk ortamında geçeceğini belirtmek istiyorum dostluk kazansın...
orada bır kırıcı laf yokki sadece macın cok zevklı gececegini yazmışlar gayet normal izlemeye gelecegız zaten işallah cok zevkli olıur..
inşallah...
cali sen bizdensin
arkadaşlar siz 2 haftadır hala takımı kuramadınızmı ya tahmin ediyorum haftaya maç saatine kadar adam ararsınız ..böyle giderse..
musa ekende iyi oyuncudur onuda alabilirsiniz takımınıza musa hocamın oyununu gördüm süper oynuyor...tabi yinede siz bilirsiniz..
ya arkadaşlar sadece 6 kişi olcak ha bune yaaa ne kadar kayıt oldu derviş abi allah için. olmazssa Nizip.com 1- Nizip.com 2 gibi sıralayın takımı dahada çoğalır gibi. yav bide anlamadığım gazteciler olunca herkese top oynama şevki geldi bunun adına sevindim inancım çok zevkli müsabakalar olacak. eğerki takımlar oturursa bunlara emniyet - jandarma - vs gibi takımlarda katılrısa kaymakamlık nezlinde bir turnuva hazırlayalım iyi olmazmı yazı böyle geçirmiş oluruz turnuvamız fikstürlü olacak. bu cumartesi hocalarımızla oynayacağımız maçın rövanşına sizleri bekleriz. ( taktiklerimizi öğreneckesiniz ama olsun kardeş takım MÖHİM DEİL :P ) maç saat 11-12 özyurt halı saha
tesisleri
hiç fena deılımdır defans rorwet farketmez heryerde oynayabılırım kale harıç:)
KALEDE DEV FİLE BEKCİSİ VAR MERAK ETMEYIN KALECI ALMIYORUZ.
sen öyle bele avcı bey
Arkadaşlar hep kullanıcı adıyla bende oynıcam diye yazmışsınız. kullanıcı adıyla tanımadıklarımızda var. ismini saklı tutmak isteyenler özelden mesaj atsınlar ki tanıyalım, takımı ona göre kuralım.
PEERLESS Kardeşim sen maçın tarihini tam olarak buraya yaz,gerisini merak etme. Takımımızı kurar aynı zamanda çıkar yeneriz:)
derviş abi maç haftaya cumartesi günü akşam saat 11-12 özyurt halı sahada 6.kişilkte sizi bekliyoruz ...
Tamam. Yarın bir ara görüşelim,forma işinide halledelim.
:):) gazeteciler sızı ölel bı yenecegız kı ınsan ıcıne cıkamayacak sınız bı daha maç falan dıyemeyecek sınız....hatta Nizip i trkedeceksınız...:):)
borboro sen yendildiğin zaman insan içine çıkmayacakmısın ki biz çıkmayalım.. ne zaman Nizipi terkettikki şimdi terkedelim... sen top oyna yeter borboro yenilende biz olalım...amaç futbol ( bizi sürgütme yenerik sizi bak :P )
Formayı 7 tane olarak selime ısmarladım.
Aha bi yenilirseniz varya .....
Sizi sahadan çıkarmam haberiniz olsun. Bu masrafın üzerine nasıl yatacam ben
kimler oynuyorki oynayacak kişiler bellimi
Derviş Teknik direktör, forvet, menejer, top toplayıcı :) hepsi kendisi, gerisini bilemem artık
akşam maça bekleriz izlemeye gelin
Adminim su çorba işini maçtan önce de yapalım ki takım moral kazansın,hemde derviş abi son taktikleri verir :D
olurmu yaw bizi şişirecen macımı kaybettirecen allah aşkına..
dervıs abı bende oynarın oynatmak ıstersenız
oynamak isteyen herkes oynuyacaktır Nizip com spor el ele....
ewet çok guzel bır mac olacak bu arada cıglıkta maca gelecek dervıs abı çok guzel orta saha oyuncusudur dervıs antremenlar ne zaman baslıyor
Demek maç var ha bizdende iyi seyirci olur tabi bizede bir tabak çorba varsa yoksa bağırmam beleşe
oda sayın adminin insafına kalmış ama boş paralar formalara gitti savcı sen bu seferlık beleş bagır da gelecege ben ısmarlarım sana:)))
Niye bu seferde ısmarlasana bir çorbadan mı korktun sen koskacaman avcı abimizsin
ama bizim mac haftaya haberın olsun:)) nedek ısmarlıyak canın saolsun ,tempolu destek isterım bak.
Sen çorbanın yanında çift limondan sıcak ekmeği tedarikle sen desteğin kralını görürsün avcı abicim bak söylim bir dahaki maç ta çorba ile tav edmezsin beni baştan söylim havuç dilimi baklava isterim bir dahakine
nufus cuzdanını da getır metal nızıp.com adına cıkaralım...:)
son dakkikA haberi;
ben gördüğüm lüzüm üzerine,Nizip.com takımını destekleme kararı aldım.tüm taraftarlara duyrulur............
ahmet abi madem bizim kulube geldin o zaman bizede bir büyüklük de sen yap. derviş abi ve mehmet abi konuya maddi ve manevi cok destegi oldu. sende Nizip.com spor kulübünün ayakkabılarını tahsis et fena olmazmı zaten cezalısın. ilk tercihi bizden yana Kullanmadın:(
tabi ki kardaş,emriniz olur...
Helal sana ahmet bey şarampole düşmeden döndün!..admin ve ömer kısa beyler formayı aldılar. Büyük adamsın be abi, şu ayakkabılarıda hallettin yaaa..nasıl ödiyceğiz emeğini.
tbrklr.. Nizip com. spora emegi gecenlere biz de yüzlerını kara cıkarmayıp alacagız macları..