ben gecen bizzat kamerayi izledim meydana gidip .sizde yapin cok zevkli :D
Yazdırılabilir Görünüm
ben gecen bizzat kamerayi izledim meydana gidip .sizde yapin cok zevkli :D
Kamera bozulduğu için yayını veremiyoruz. Yenisini alırsak Allah kerim.
calı yayın çok iyi olmuş emğinize sağlık ancak 16,17,18 ve 19 temmuz günleride çalışmadığı görüldüdü tamir edilse biz gurbetdekiler seviniriz.tüm niziplilere sevgi ve saygılar.
Haklısınız, sanırım sıcaklardan dolayı içinde bir parça yandı. Kısmet işte..
yaw tam aşka geldim , açıp ta memleketi bi görelim dedik kısmet değilmiş . kamera arızalı çıktı.
inşallah en kısa zamanda yapılır. hani kendim için değil, gurbetçi nizipliler için yani:))
ben nasıl olsa 30 gün sonra ordayım inşallah :))
kamera değiştirildi...
Kablolar değiştirildi....
mikrofon değiştirildi...
Adaptor değiştirildi....
Yani değişmedik birşey kalmadı :)
Yardımlarından dolayı Nizip Reel Güvenlik Hizmetlerine teşekkür ederiz. 0342 517 63 73
Yayını izleyen arkadaşlar, görüntü ve ses konusunda bizleri bilgilendirirse memnun oluruz.
emeğinize sağlık bence çok güzel olmuş bundan iyisi can sağlığı...
Ses ve görüntü güzel olmuş emği geçenlere çok teşekkür ederiz.
emeği gelen herkese teşekkür ederim ama biraz daha net olma şansı var mı?
Parayı bulursak oda olur inşallah:) Şimdilik bunla idare edeceğiz.
kamera yapıldımı
Evet gündüz saatlerinde yayını veriyoruz
Helal olsun beee,elinize sağlık.Herkes memnun,ancak bende daha kamera yokki seyredeyim.En kısa zamanda alıp görmediğim Nizip'i göreceğim.
vallahi gündüzde gecede hafta icide hafta sonuda ben nezeman dan beri canlı yayını seyredemiyorum ne yapmam lazım
emeginize ve elerinize şaglık
bu hafta sorun vardı kusura bakmayın. Bizden kaynaklanmayan sorun için serverıda arayamadım. P.tesi halladeriz İnş..
serverın yıllık ücreti yatırıldı, sorunlar giderildi.
bugun 28 10 2008 saat 14,20 canlı yayın yine yok
canlı yayın varmı yokmu
bugün saat 11:00 ile 12:30 arası sorun yaşadık. Sonrasında hatasız yayın yapılıyor.
Canlı yayın odasında yeni özellikler.Sohbet paneli konuldu.Admin e bu konuda tesekkürlerimi sunarım.
CanLı YaYın & SohBeT
![]()
Teşekur ederim.emegi geçenlere.hizmette sınır yoktur y.polat
Teşekkürler sevgili adminim.Selamlar ellerimn dert görmesin
Süpersiniz emeğinize saglık
iyi günler.
ben kac günden beli her firsatta aciyorum sizin sayfanizi ama malesef canli yayini göremiyorum.bi sorun mu var yoksa benim bilgisayarda mi birsey varda göstermyior???
Günlerdir sorun yok. aksaksız yayını veriyoruz.
İzleyebilmeniz için media player gerekli
emeginize saglik vallah cok güzel oldu.simdi sizin sayenizde media player indirdim ve net nizipe hem görüyorum hemde sesi var.ayrica mesai saatlerde acik diyorsunuz.yani saat kacden kace? almanyada saat 08.00-20.00 mesai saat ya trk?
sabah 08:00 gibi açıyoruz. akşam 17:00 a kadar devam ediyor.
gün içerisinde elektirik kesintisi gibi aksaklaıklarla arasıra kapatıyoruz.
Mehmet kardeşim inan bu kamera bizim Nizip hasretimizi bir nebzede olsa gideriyor, rahmetli babam sağken ona hep derdim kameranın oraya gitde seni bir göreyim oda giderdi ara sıra onu görürdüm, allah senden razı olsun.
ÇOK TEŞEKUR EDERİZ..hiç bir zaman emekler boşa gitmez mehmet bey,saygılarımla
Kameranın sesli ve hareketli olması çok güzel olmuş, emeğinize sağlık mehmet bey.
arkaşadaşlar siteye sohbet sayfasının eklenmesine çok sevindim ve çok ii dülşünülmüş birşey bunun için sayın admine sonsuz teşekkürler. fakat benm pc de java yüklü olmasına ragmen sohbet sayfası açılmıyor. bir kaç defa arkadaşın pc den baglandım bir sorun yoktu. bu konuda bana yardımcı olacak biri varmı acaba. saygılarımla
eski javanızı kaldırıp sohbet penceresine tekrar girip, yeniden javayı install ederseniz sorun çözülecektir.
Fakat öncesinde internet seçeneklerinden javayı etkinleştirmeniz lazım.
aşağıdaki linkte gerekli ayarları okuyabilirsin.
http://yardim.mynet.com/Help.aspx?id...=det&soru=1375
gerçekten teşekkür ederim arada bir çarşı caminin o civarda çevirme oluyor ehliyet olmadığı için önce nizip comdan orayı izliyorum daha sonra çarşıya iniyorum(tabi o tarafta işim olunca)
media playerimiz var ama yine de canlı yayını seyredemiyoruz
şuan kapalı abi
yayın ne zaman olcak
Canlı Yayın ve Sohbet linkinden izleyebiliyorsunuz
biz gurbetteki niziplileri arıyoruz bize ulaşın
selam admın kardeşim nizipde olmama rağmen firsat buldukça izliyorum ellerinize sağlik bunların sayısının artmasını temeni ederiz.