rica ederim gökçen's. :D
Yazdırılabilir Görünüm
Hatali Raymerrrrrrrrr
Gerçekten çok komiklerdi ya,arkadaşlarla baya güldük burada...:)
Güzel paylaşımlar ellerinize sağlık
''Milli Benligini Yitirmi s Uluslar
Baska Milletlerin Avidir''
M.K.Atatürk
Mustafa abi tebrik ederim bu söz muhteşem bir söz herşeyi açıklamaya yeter
çok güzell...
sanırım yuvarlak dünya daha ii :)
Güzel resimler... kendi çalışman var mı içlerinde?
yok kendi çalışmam var ama atmadım fazla amatörce benmkiler ..
Bende photoshop konusunda fazla uzman degilim ama kendimce yapıyorum bişeyler:) Bu arada kareli resimler ve hayvanları değişik gösteren resimleri photoshop un pluginsleriyle yapıyorlar. Bir ara kafayı çok takıp uğraşmıştım. Elimde 200 den fazla photoshop eklentisi vardı. Bence güzel bir uğraş tavsiye ederim.
sağol senin çalışmaların varsa at.
Su anda yok ama topic etkin kalsın biraz uğrasayım atarım ok? Değiştirmemi veya rötüşlamamı istediğin foto varsa buraya gönder paslaşalım ne dersin? Böylece bu topic etkin kalır.
oke saol :)
çok güzel .......
yanıııııııııııııı
waaaaaaaaaw ilginç ve güzel.ama alışkın değiliz.en güzeli doğal olanlar..
bence de bende bakarken bi tuhaf oldum, özellikle kareler. yuvarlak daha iyi. aslında Allah herşeyi tam, yani en güzel en uygun şekilde yaratmış, bu resimlere baktıkça Allahın ne kadar büyük olduğu bir kez daha kanıtlanıyor.
Bir ara photoshop merakım vardı ama,eskisi gibi hevesim kalmadı. Aslında zaman olsa eğlenceli bir uğraştır.
Resimler çok tuaf. ufakLık bu işten anlıyorsan abine bir ara öğret ya:) şekilden şekile sokacaim cok adam var:D
Unutmadan, PayLaŞım İçin Teşekkür ederim...:)
gerçekten süper olmuş be
Yunus abi bu kız bizim mahhaledeki aşiretlere Benziyor :) emeğine sağLik yavaş yavaş alışıyorsun:)
abicigim renLeri Cingene rengine benziyor anLa İşte Birazım şeherLi Kızı Gibi Yap:) vesseLam...
yunus kardeş bunu sen renklendirdinse helal olsun valla
ben fotoğrafcıyım renklendiremem böyle daha doğruusu kimse böyle renklendirme yapamaz
[quote=CumaLi Budak;90768]abicigim renLeri Cingene rengine benziyor anLa İşte Birazım şeherLi Kızı Gibi Yap:) vesseLam...[/quote
İlla beni söyleteceksin, Allah ın baraklısı bu çingene kızı diyeceğine köylü kızı desen bişey demiycem. Hayır mevzuu kızın köylü çingene veya şehirli olması da değil. Siyah beyaz fotoyu renklendirme.