ok abii.sagolasin .. söylerim ben...ama osman abiyle irtibata gecsek iyi olur..cünkü bu dayim bilmiyor tam istanbulu
Yazdırılabilir Görünüm
ok abii.sagolasin .. söylerim ben...ama osman abiyle irtibata gecsek iyi olur..cünkü bu dayim bilmiyor tam istanbulu
Bana bilgi verin ben alırım.
başka gelmek isteyenleri de almak isterim.
Ben de inşeallah kesin geleceğim..beni alabilirsin felsefe abicim?...
Müslüm dede!..Ya bir de bayanlar mevzusu var... Erkek erkeğe mi, etkinlik olacak?..
haydi hayırlısı,bu sefer kesindir inşallah
osman beraber geçeriz değil mi
tabi tabi
balcan beklemez
Balcan kebabı malzemeleri yarın alınacak ama hala kaç kişi gelecek haberimiz yok.
Fatih abi aradı pazartesi günü, işini ayarla birlikte gidelim dedi de abim canım sıkkın biraz.Şimdi ÖİB UEDAŞ'ı satlığa çıkardı 29 Ocak son teklif verme günü bizede ya başka kurum gözüktü yada başka bir şehir.Şimdi 24 yıl Nizip'te yaşadık 17 yıldır da Bursa'dayız.Bu saatten sonra ömrümüzün geri kalan kısmınıda başka bir yerdemi geçirelim.Yani anlayacağın canım hiç bir şey istemiyor,gerçi bana belli olmaz perşembe günü karar veririm cuma günüde gelirim ama bu kesin söz değil.
bence gelirim deyip gelmeyenlere caza keselim ben bir haber aldım bankolardan biri kaçıyor haberiniz ola
Gelen gelir gelmeyen gelmez, o kadar emek vereceğiz hemşerilerimizle hasret gidermek için, buna rağmen gelmezlerse kendileri bilir ama Fatih'le Mahmut hariç tabi.
Balcanlar acıdı artık tadı olmaz!!!
Oktay kardeşim senin canın sağolsun ne istersen emret.Yanlız beni anlayan anladı gelirim dersem kesin gelirim ama hatırlarsan bana belli olmaz dedim yani kesin söz demedim.
Müslüm abi hakkını helal et. Allah bilirya % 99 ben gelemeyeceğim.Cezam neysede razıyım.
Mahmut abi yapma bea!...:(
Mahmut istersen benim CHP kayığını göndereyim sana.
Malesef bir kayıp var amma yinede MENES bu belli olmaz.Selamlar
:):):):):):):):):):)
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
Çok renkli bir açıklama olmuş.
Ramazan tahmini kaç kişi oluruz.
ibrahim27 de geliyor..hayri ustayı iyi tanıyor.mutlaka geleceğim dedi.25 kişi banko olur..
Mahmut bey;
Saat kaça kadar deam eder ?
Ben işten geç çıkıyorum 8 gibi. Kısmet olmayacak bu sefer galiba. Birdahakine pazar günü olursa ortamda bulunmak isterim.
Gerçi daha dün akşam yedim ama balcan ve et nizipten geliyse dadı başka olur. :)
Kadıköyde EXA BİLGİSAYAR'da çalışıyorum. 10 senedir kadıköydeyim. İstabula geleli 20 seneye yakın oldu.
Dürümcü emmide fırında Süleyman usta var onun oğluyum.
çanakçı köyüdenmisin