Valla öyle bu akşam Tabya'da yarın da Fatih'de bir dosta davetliyim..
İşin kötü tarafı bu kadar davetlere gidiyoruz ya; bu adamlar da toplanıp birgün bize gelirse, o zaman ne yaparız?? kara kara onu düşünüyorum...:confused::(:p:D
Yazdırılabilir Görünüm
Sen merak etme hido iftarda çağırmadan kimse gelmiyor.
Mübarek Canımız çekti yav:)
Yarın akşama biride pissik şeyi getirse keşke.
Tepsiye bakmayın:)Tepsinin altına bakın:)
Gözüm tatlıdan başka bişey görmiyy agey :)
Memnun kalmama gibi bir şansım olabilirmi..? O kadar harika ev yemekleri, ve daha da önemlisi nizip.com'un vesile olduğu dostlar hemde can-ı gönülden samimi gerçek dostlar...
İftar ve gezi işin bahanesi çevremdeki insanlar hayret ediyor yahu bir günlüğüne üstelik sadece iftar için İstanbul'a nasıl gidiyorsunuz diye..?
Garipler nereden bilecekler ki nizip.com çatısı altındaki dostluk ve kardeşlikler bu kadar sıkı bağlar ile bağlanmış, Allah (C.C) bu dostluğumuzu daim etsin İnşaallah, muhabbetimizi arttırsın.
Bu arada Mahmut KÜÇÜK ve ailesi başta olmak üzere bizlere ev sahipliği ve rehberlik yapan Oktay Cankesen, Müslüm Akpek ve Ramazan Tarhan'a şükranlarımı sunuyorum, iftara katılan diğer dostlarımıza da muhabbetleri için ayrıca hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. (isimlerini ayrı ayrı yazamadığım tüm arkadaşlar lütfen kusura bakmayın, gerek yeni tanıştığım gerekse diğer arkadaşlar hepinizle bir arada olmak benim için bir şerefti Allah sizlerden razı olsun)
Şaka şaka ben her zaman hazırım. Baharda proğramınızı yapın tarihi belirleyin hafta sonu iki gün misafirimsiniz.
![]()
Her yıl geleneksel hale gelen ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Geleneksel Nizip.com İstanbul İftarı” İstanbul’da yapıldı. İstanbul Güngören'deki Antep Sofrasında gerçekleşen İftar Yemeği hoş ve nezih bir ortamda geçerken iftar buluşması ailesel katılım ile daha da güzel bir boyut kazandı. Birçok üye ve Nizipli geleneksel bir hal alan iftar yemeği sayesinde bir kez daha bir araya gelerek hasret giderdi. Toplantının Ev Sahipliğini ise Antep Sofrası üstlendi. İftar yemeğine İşyeri sahibi Oktay Cankesen 18'lik Minibüsü ile destek verirken Müslüm Akpek ise Lojistik konusunda desteklerini esirgemedi. Nefis yöresel ev yemekleri ile sofraları donatan Mahmut Küçük (Polen) yemeğe katılanlar tarafından takdir topladı. Önceki gün İstanbul’da gerçekleşen İftar yemeğine ayrıca Nizip'ten Admin ve Kasım Kardeşlerin yanı sıra Eskişehir’den Mehmet Özel, Bursa'dan Mahmut Küçük (Menes) ve çok sayıda aileler katıldı. Hafızalarda ve damaklarda iz bırakan İftar Yemeği Sahur vaktine kadar devam etti.
Devamı İçin Tıklayınız...
Bizim nizip.com işi büyütmüş .
NRT de bile artık adından bahsettirmiş
Helal olsun.
afiyet olsun hemşerilerime:)
Allah kabul etsin afiyet şeker olsun
Sevgili Akif! Sultan Ahmet ve Ayasofya da akşam senin makinenden çekilen resimler nerede kaldı.
Birazı ramazan abinin makinasıyla, birazıda benimki ile çekilince bir karışıklık olmuş.
Birazdean oınlarıda atarım, nostalji yaparız :D
Gece geç saatte feshaneden sonra SultanAhmete gitmiştik ya o resimleri atarmısın.