Bana lazım değil de malum Müslüm abi her konuya atladığı için şey ettim bende.:)
Yazdırılabilir Görünüm
Bana ahır lazım ama içinede beygir heh heeeeee.
Yusuf Serçe sen daha da ucuz bir karaktersin, sanane belediyenin raporların dan bilmemnelerinden sen Nizip i değil Türkiyeyi terk edip gitmişsin elin gavurlarına orda ses çıkaramıyorsun uzaktan uzağa bir iki internet sitesinden okudukların la Nizip i ve Niziplileri eleştiriyorsun ve çok seviyesiz bir şekilde hitap tarzın var bu şekilde devam ettiğin sürece ben dahil daha bir çok kişi seninle muhatap olmayacaktır.
Hitap şeklini çok seviyesiz bulduğumdan dolayı bir daha senin açtığın konulara cevap yazmayacağım sende şu çok bilmiş tavırlarını bıraksan artık iyi olur....
Gel beş sene sonra belediye başkan adayı ol hem eleştir hem doğrularını yap
Seviyesiz Amerikalı.....
Guzelim gorenler icin 'goz doktoru' tavsiye edilmez hem gorene 'goz doktoru ne yapsin? Senin gibi 'gor(e)meyenler' icin 'goz doktoru' gerekir!
Insallah sen haklisindir da biz yanlisizdir, cunku Nizipli buna layiktir! Ve sorumlular da hizmete MECBURDURLAR lutufta bulunmuyorlar!!!!!
Ben 'sanal bir karakter' degil 'gercek kisiligim'. Adimla sanimla, soyumla sopumla ORTADAYIM. Sen zaten 'benim disimda' bu isimle('rasimm' Turkiye'de yaygin isim olmadigi gibi hele Nizip'te hic rastlamadim!) ustelik bana cevap yetistirmek disinda yazmiyorsun ki! Senin 'belediye avukatligi' yapma hakkin ne kadar varsa benim de bu milletin avukatligini enaz o kadar yapma hakkim vardir.
'Nizip cayi' icin eylem yapiliyor olmasi, keske anlasan sana 'utanc' olarak yeter!
Benim dunyanin heryerinde nasil davrandigim da ortadadir!
Ben sana ya da bir baskasina konuma yaz ya da yazma diye yalvarmadim. Hem yanlisi savunmam diyorsun hem.....
Neyse, mesele 'zihniyet' kardesim. Piyonlarla isim yok 'SAHIN' gelsin vesselam....
ben dün gittim gördüm herşeyi sende git bak bir göremessende yanıma gel sana bir gözlük alayım
ayrıca ne o öyle güzelim felan ....
arkadaşlar bu konuyu sizin atışmanız için açmadım lütfenn
:pben gözlüğü aldım sen git karpuzatana bak göremiyorsan gel sana hediye edecem söz :) :p
'rasimm'cim prensip olarak 'ozelcilere' cevap vermiyorum, hele Turkce ozurlulere hic 'prim' vermiyorum.
Soyum da belli sopumda.....
Terbiyeye davet ediyorum seni Yusufserçe.....
Soyla sopla uğraşma hepimiz Adem A.S. ile Havva A.S. dan geldik unutma.
.....üstünlük ancak takva iledir. (Hadis-i Şerif)
Lütfen terbiye......
Terbiyeden ne anliyorsun merak ediyorum?! Yani sana imtina etmek zorunda miyim 'terbiyeli' olmak cun?!!! Ya da seni 'ikrar etmek' en azindan 'ayni dusunmeli miyim' bu 'edep' imtihanini gecmek icin?
Kusura bakma, ben 'sinifta kalmaya' raziyim. Yooo! Varsin sonumuz daragaci olsun 'DOGRULARI SOYLEMEKTEN CAYMAYIZ'
Ucuz Kahraman.....
s
o
n
sözü ben koymak istiyorum arkadaşlar lütfen atışacaksanız kendinize konu aaçın atışınn
Bu buluşmada gelirse hesap soracağım biri var, inşallah gelir derdini anlatır, mecliste kararını verir.
ya ne bu düşman gibi yav forum forum olmaktan çıktı.....
değerli üye abilerim bazen insanları kıracak şekilde mesajlar yazmaya inatla devam ediyorsunuz
insanların morelini bozmanında güzel olmadığını düşünüyorum
herzzaman kırıcı olmayalım
burasıı sonuçta bir sanal ortam
müslüm abi ve cumali abi selamlar
herzaman olayların olumsuz tarafına bakarken olumlu tarafına da bakmanızı isterim
selametle
İçkili lokanta yok.
birkaç tane var ticaret odası lokali (yeni kapandı gerçi) saray var babacan ecz karşısında
ayrıca içkili lokanta yok söylemi biraz siyasi gibi geldi bana açtığım konu tamamen ticaridir ezberbozan fikirler gelirse sevinirim
Herkeste bana kızıyor.
Sana kizmiyorlar bence guzel abim, kendilerine kiziyorlar. Nedense fikir beyanina tehammul edemiyorlar. Kendilerini gibi dusunulmeyince hemen bir telas basliyor! Hemen ucuncu cihan harbi cikacak havasina giriyorlar. Yani ben mi cok hafife aliyorum diye sorgulamiyor da degilim kendimi ama cok fazla abarttiginizi dusunmuyor musunuz???
Yani hic mi olumsuz laf edilmesin 'korler sagirlar birbirini agirlar mi' oynayalim surekli, iltifatlara mi bogalim birbirimizi?
Anlasilir gibi degil, nasil bir 'birlik beraberlik' ki bu hemencecik de bozuluveriyor?!!!!
Yusuf bey sizin söylediklerinizin hiç biri sitede yok.Herkes istediği düşünceyi söylebiliyor.Bunun en iyi örneğide sizsiniz.Buraya toplantı için bir konu açılmış.Belkide saçmalama hakkınızı kullanıyorsunuz:)
Senin dedigin gibi olsun:)))
Yukariya dogru baktigimizda surekli 'gecmis yadedilip' birlik beraberligin 'tehlikede' oldugu vurgulanmis. Surekli 'aman ne guzeldi eski gunler' hep beraber guler eglenirdik tevaturunde rahatsizliklar dile getirilmis. Benim okumamda ve anlayisimda da sorun olabilir, ne diyeyim?
Allah birliginizi beraberliginizi bozmasin!
Bana da tehammul ettiginiz icin ayrica tesekkur edeyim bari de olsun bitsin, Fesubhanallah:)
Mahmut bu yusufla aranızda bir şifremi.