ve mutfağın sabahki hali
zeynel bulaşıklar ellerinde öper :)
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
Resimleri yüklemek için sabahtan beri uğraşıyorum, en sonunda bu şekilde atayım da istediklerimizi ayıklarız.
otel ve daimi müşterileri kapının önünde
500 tane fotoğraf çektirisen yükleyemezsin tabi
düzeltildi :)))
Eyvah hepsi uçtu
Güzel bir ortam ve güzel insanlar daha ne diyelim,bizi Bursa'da ağırlayan ve güleryüzünü eksiltmeyen sitemizin güzide üyeleri Fatih abime,Mahmut ve İlker kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
merhaba abiler bende bursa gezisinde yer aldım çok güzel geçti yeni abilerle tanıştım FATİH ABİ ile daha önce tanışmıştık istanbulda ama MAHMUT ABİ.... ve ilker İLKER ABİ.. bursakda tanıştık çok iyi karşılandık çok güzel vakitler geçirdik mahmut abinin avini birazda olsa dağıttık ama öyle ortamda bulunduğum için çok mutluyum....
MAHMUT ABİ senin o fıkralarını çok sevdim çok güzel güldürdün hepimizi teşekürler abi o güzel fıkraları nerde buldun nasıl aklında tutuyon hala aklımda inşaallah fıkralarını bu sitede dinleriz artık kısmet belkide başka bir zaman başka yerde yine biz karşılaşırız o söylediğin en son fıkra ayran üzeririnde de çok güzeldi .... saygılar
Site saldırıya uğrayınca resim yükleme yarım kaldı devamını yüklemeye çalışacağım.
mahmut abi yemek konusunda çok hassas:) hiç kimsenin gözünün yaşına bakmıyor.
allah bilir kaç dürüm yemiştir :)
Doğan zaten biz görmeyelim diye çaktırmadan yedi ben vew Zeynel saydık tam 5 dürüm yedi.
keşke bursada karşılaşa bilseydik bende bursada ikamet etmekteyim tanışmış olurduk bidahaki sefere inşallah..... mahmut gören bursa/ yıldırım
ne güzel yerlermis buralar gidip görmek lazim..sizler cok güzel bir gün gecirmissin yemeklerde cok güzel gözüküyor afiyet olsun..komsuda piser bizede düser ama degilmi:::)))
Dğer resimler nerede, bir sürü resim çekildi.
Sitenin resim yöneticisi bu fotoğraflardan 20 tane felan foto arşivine koysun.buraya link verilip yüklenenler bi süre sonra kaybolacak..ben 15 tane felan bursa ve eskişehir gezisi klasörüne attım..ama pek vaktim yok..ilgilenemiyorum..
Mahmut gözümüzemi inanacağız sanamı, zaten İlkerin yediklerini de sayacağız merak etme.