Müslüm ammi ve tarhan kardeşim Felsefe ve diger kardeşlerimle bir görüşün c.tesi gelemeyen olursa ona göre ikili ekip kuralım.Selamlar
Yazdırılabilir Görünüm
Müslüm ammi ve tarhan kardeşim Felsefe ve diger kardeşlerimle bir görüşün c.tesi gelemeyen olursa ona göre ikili ekip kuralım.Selamlar
böyle güzel etkinliklere bizimde katılma imkanımız olsa keske
Nİzipliler, bekliyoruz .selamlar
meterolojinin verdiği habere göre 2 -3 mayıs günleri bursa ve uludağ çevresinde aşırı kar yağışı bekleniyormuş...mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayın diyordu, nolur nolmaz bence siz gelin bu geziyi iptal edin :(
İBOOOOOOO lo çok özledik gelin ya.selamlar
fatih abi, gelin demesi kolay...ama sen tecrübelisin biliyorsun bekarlıktaki gibi kolay olmuyor:D
Ben Ctesi yani 02.05.2009 günü sabah 07.00 de yola çıkacağım benle gelmek isteyenler adını yazdırsın. Liste aşağıda.
Müslüm Akpek Şoför,sürücü .
1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-
Hakikaten kaç kişi gelecek bir netleşsinde ona göre yer yatak ayarlaması yapalım
Mahmut en geç çarşambaya kazak erkek sayısı belli olur.
biz ancak pazar günü gelebiliriz.
Büyük bir ihtimalle 5 veya 6 kişiyiz.
İsimler yazılırsa daha güzel olur felsefe kardeşim ptesinden cumaya kadar zaman var inşallah.Bu işte bir birimizi iteklersek çok hoş olur arandım aranmdım mazereti kabul etmiyoruz.selamlar
Eğer kimse ctesi gelmeyecekse ben motorla gideceğim.
En geç perşembeye kadar cumartesi gelen sayısı belli olursa eksik yastık ve battaniye işini hallederim, sonra ismini yazdırmayan cezalı koğuş nöbeti tutar ona göre.
Bence biz Ramazanı koridor, Oktayıda nizamiye nöbetine yazalım.
su turkiyenin heryeri güzel ama neden se biz gezmeyiz elin yabancısı gezer
Ben Ctesi yani 02.05.2009 günü sabah 07.00 de yola çıkacağım benle gelmek isteyenler adını yazdırsın. Liste aşağıda.
Müslüm Akpek Şoför,sürücü .
1-Zeynel
2-
3-
4-
5-
6-
7-
İsimleri bekliyorum en geç çarşambaya kadar haber verin.
Cumartesi Grubu:
Ramazan TARHAN
Oktay CANKESEN
Müslüm AKPEK
Emrah TARHAN
Sadık YAPICI
Mehmet ÇİÇEK
Murat ÇELİK
Mehmet PARLAR
Mehmet KARABOĞA
Zeynel ABİDİN
Ramazan o listeye Mahmut Çilkızı da ekle.
Cumartesi Grubu:
Ramazan TARHAN
Oktay CANKESEN
Müslüm AKPEK
Emrah TARHAN
Sadık YAPICI
Mehmet ÇİÇEK
Murat ÇELİK
Mehmet PARLAR
Mehmet KARABOĞA
Zeynel ABİDİN KÜÇÜK
Mahmut ÇİLKIZ
Şu anda sayı 11....söz verenler bunlar....ancak...son anda yan çizenleri ihtimale dahil etsek..senin araban bu işi götürür gözüküyor... :)))
Tamam Ramazan ama bunlarda hiç kıvıracak göz yok, mangal kebap lafını duyan gelecek.
Sen batı cephesini takibe al...onlar 6 felan diyo ama sayılarının 4'ü geçecegini sanmıyorum...
Liste yapmak biraz zor olacak galiba en iyisi saat ve yer söyleyelim isteyen gelsin.
Ben sabah ctesi günü 07.00 de Güngören den Oktayın Lokantasının önünden kalkarım, E5 i takip edip birinci köprüden otobana çıkıp eskihisar arabalı vapuruyla yalovaya geçerim, oradan ver elini Bursa.
Çok uygun bir proğram.bursaya kaç defa gittim.en uygun yol bu yol..bende 7 de oktay'ın yerinde olacağım..bizde resmi araç olacak..cumartesi için bursa metrosu ile görüştüm..saat 3 gibi hattı gezecegiz..isteyen arkadaşlarımız olursa onları da bursa metrosunda gezdirebiliriz..
Bir işim var, o gerçekleşmezse bende katılacağım..
Evet ya Mahmut abi konuştuk senle biliyorsun gelmen çok iyi olacak.
Anlaşıldı Niziplilerin hepsi hanımlarını çok seviyor.
Azıcık Zeynelede bulaşsaydı:)
Arkadaşlar özellikle felsefeylede görüşün c.tesi gelecekler net rakam oluştursun ona göre yatacak yer ayarlayalım,ayrıca pazar günü gelen olursa ona göre karşılayıp uludaga çıkacagız rakamı ve geliş gününü kesinleştirelim en geç çarşamba gününe kadar bitmesi lazım.Telefonlaşalım gerekirse.Selamlar
Ctesi 10 kişiyiz, pazar benim bildiğim bir kişi var.