Ramazan pes tamam, kazak falan değiliz senle başa çıkılmaz.
Yazdırılabilir Görünüm
Ramazan pes tamam, kazak falan değiliz senle başa çıkılmaz.
...............................
Hayal kızımız bu resimde görüldüğü gibi askıda koluyla aramıza katıldı kaza geçirmesine rağmen bizi kırmadı ve buluşmaya geldi ona tekrar teşekkür ederim.
Ha aklıma gelmişken! Allah rızası için bilen biri şu kavurmanın nasıl yapıldığını yazsın, ben bazen evde yapıyorum olmuyor birde koku oluyor neden acaba.
bence kimse mahmut abiiye kavurma yapmanın formülünü söylememeli..
yoksa mahmut abi bir daha buluşmalara gelmez. evde kendi yapar kendi yer :D
Kıskanıyoruz ha:)Ne geceymiş bu anlata anlata bitiremediniz:)
Sizede hak vermek lazım.Malum gurbet hasretsiniz herşeye:)
:( malesef kı oyle ama bu toplantılar yemekler pıknıkler hasretımızı az da olsa yarıya ındırıyo en azından bız daha cok kıymetını bılıyoruz ama dımı :) :)
Hayal bunlar anlamaz memleket hasretini, bunlar anlamaz memleketin tozunu toprağının kokusunu özlemeyi, bunlar anlamaz köyün tezek kokusunun en güzel parfümden bile güzel koktuğunu, şimdi beni yine duygulandırdınız, kafam eserse şimdi atlarım otobüse doğru nizip.
Şu gurbete gitsem bende özleyecekmiyim acaba.Motor sesinden sela sesini:)
EVET MUSLUM ABI ANLAMAZLAR HANI DERLER YA DEGERINI KAYBEDINCE ANLARSIN DIYE ICINDE YASAYINCA INSANLAR BILMIYOR KIYMETINI BIZIM GIBI BENIDE GOTURURMUSUN ABI :( :)
Hep bilinen birseydir; bir insani o veya bu sekilde kaybettigimiz yitirdigimiz zaman cok kere degerini anlariz
Arkadaslar sizce ayrilik yasamadan önce, neden karsisindakinin degerini bilmeyiz?
ınanmazsınız ıstanbulda ızınlı oldugum gunler dısında ezan sesını duyamıyorum :( cunkı alısverıs merkezı gıbı bır yerde calısıyorum sabah gırıyorum yatsı ezanı okunuyor oyle cıkıyorum ıstanbul boyle bıryer ıste yerı gelınce ezana bıle hasret bırakıyor ınsanı....
Hep yanında olan birşeyin değeri olmaz.Bazen uzaklaşmakta iyidir.
Gurbet öyle bir duyguki;
İNSAN HER AYRILIKTA TEKRAR YAŞAR HÜZÜNÜ VE AYRILIGI.Selamlar
Can evime hançer vurdu
Ciğerimi söktü gurbet…
İçime hüzün oturdu
Gönle kezzap döktü gurbet
Duman duman çöktü gurbet…
Bülbül oldum gülüm yandı
Mızrap oldum telim yandı
Gurbet elden dilim yandı
Yaktı gurbet yıktı gurbet
Hayatımı haram etti
Gurbet beni verem etti
Bir Aslı’ya Kerem etti
Koktu gurbet koktu gurbet
gecenin eğlencesini unutunuz bakıyorumda hepiniz özlemden ağlayacaksınız...:)
tamam anlıyorum ama gurbet zor ama biz sizin yerinizde burda nizipte lahmacunları, köfteleri, nohut dürümlerini vs.vs. yeriz siz rahat olun :D
'Gurbetin kahrınııı sen çekemezsin!..' Ferdi abiden...:):)
dogan esmeray nerdesin yav kardeşim
işallah abi beklıyoruz senı =)cumartesı olursun işallah
birdahayaz okuyamadım yanlışlıkla silindi
Kavurma tarifini bekliyorum ona göre.
1 kilo soğan, 100 gram, kıyma 50 gram kuyruk, bir bak bakteniz,bi kaşık salça tuz ve biber..robota koy çalkala...45 dakka pişsin...5 kişilik kavurman hazırdır...(tabı bu sana anca yeter orası başka mesele) :))
Hazır olunca ekmekleride ben getiririm, haber bekliyoruz.
Bu İstanbul kavurması.
Dostlar,
Düzenlenen geceden sonra bu kadar insanın memnuniyetini dile getirmesi gerçekten güzel.Ben katılmadım ama katılmış kadar oldum.
BİRLİĞİNİZE,DOSTLUĞUNUZA ALLAH ZEVAL VERMESİN,DAİM KILSIN...
Selamlar Saygılar
Cumartesi günü akşam yediğimiz kavurma dehşet birşeydi valla, pazar gününküde ondan geri kalmazdı onun tarifini bekliyorum lüüüttttfffeeennnn.
Nizip!!! istanbul tarifi uymadı hadi bakalım birde Nizip tarifi alalım
Mahmut Bursada varmı Nizip işi kebapcı.
Tanıdık ve güzel simaları görmek beni fazlasıyla memnun etti. Ne de olsa aynı toprak.
Osman abi tarhan abi zeynel kardeşim maşallah bediniz,benziniz, neşeniz yerindeydi.
Afiyetler olsun allah muhabbettinizi arttırsın.