Ya müslüm abi lazım olmasa isteyecen ha:) Ayıp size o kadar adamsınız. Elbet bir Milliyetçİ, sözde değil özde müslüman olan bir arkadaş yoğurur:)
Yazdırılabilir Görünüm
Ya müslüm abi lazım olmasa isteyecen ha:) Ayıp size o kadar adamsınız. Elbet bir Milliyetçİ, sözde değil özde müslüman olan bir arkadaş yoğurur:)
Evet.......:)
Alooo!!!! geldim ha İstanbuldayım. Mehmet Akif ben geldim, sende sözünü tut.
iii bugün son gün yarın buluşuyosunuz afiyet olsun
Dünden beri arıyan arıyana galiba kalabalık olacak.
Konyadan bu sabah döndüm...saat 15:00 Marmara Otelde bi seminerim olacak..sanırım 18 gibi biter..çigköftenin tam sıcağı sıcağıne yenildigi bir anda oraya damlayacağım...haberiniz olsun...Oktay da çok özel antep lahmacunu hazırlıyor...yeşil sarmısaklı felan...ona göre...
müslüm abi ben nizipte kalayım istanbul bizi bozmasın...
Babana rahmet :)
Son çağrı gelen gelir gelmeyen nefis çiğköfte ve lahmacunu bir daha rüyasında görür.
Ya siz artık istanbullu olmşsunuz.Köft yapmayı unutmuşsunuzdur:)
Mahmut neredesin dernektemisin.
istanbul buluşmamız az önce bitti..
gerçekten çok güzel ve eglenceli bir gece yaşadık..
öncelikle böyle güzel bir gecenin yaşanmasını saglayan sayın müslüm akpek abime. felsefe osman demir abime, oktay cankesen abime, ve bu güzel geceye ev sahipligi yapan güngören nizipliler dernegi başkanımıza ve yönetimine teşekkür eder saygılarımı sunarım..
kimdemiş bir ara ya gelemez diye işte bu gece beli oldu nizipli olmakta niziplilerle beraber olmaktan gurur duydum. emeği geçen tüm niziplilere teşekkürler.
niziplilerin dayanışması görülmeye değerdi.Nizipli olmaktan birkes daha gurur duydum
fotoğraflar nerde biz ekledik niziptekini
Emeği geçenlere teşekkürler.