Yazdırılabilir Görünüm
Yine götürmüşsünüz, hiçmi aklınıza gelmedik.
emeği geçen ve geceyi düzenleyen tüm arakadaşlara teşekkürlerimi sunarım.
yine güzel bir gece oldu inşallah devamı dahada güzel olur...
Gerçekten çok güzel oldu gelmiyen bütün arkadaşlara tavsiye ederim.Ayrıca Admin in gelmemesi kırdı bi onunla tanışamadık.Ayrıca sohbetler çok güzel oluyor.Yüz yüze konuşunca bir birimize derdimizi anlatabiliyoruz.Teşekkürler...
emegi geçen tüm arkadaşlara tşk
Geceye katılamadağım için tüm arkadaşlardan özür diliyorum.Uyuya kalmışım:)
gerçekten çok guzel geçti gelmeyen kişiler vardı ama bu defa daha farklı kişilerde vardı neyse 15 gün sonra aynı ortamda görüşmek dileğiyle...
salata nasıl olmuştu güzelmiydi
salatayı ben yaptım tabi güzel olacak buda sorumu :D
op bi dk o salata benim ellerimden geçti nerden sen yaptın
hatta delil de var gökhan abi o fotoğraflarıda siteye att hatta önce bana msn den at
benımde yaptıgıma dairde başka kımsenın degıl senın çektıgın fotolar var hatta sen çektin yani salatalık soyarken dograrken unutma bence:p
Gökhan'ım senin saçlar peruk gibi duruyor ?? ne iş ?
Orada olmak isterdim gökhan alacagın olsun.selamlar
Gecemizin sponsorlarından değerli kardeşim Gökhan Hocam ve Derviş Dörtbudak kardeşime sonsuz teşekkürler. Gece Adminimiz yoktu, ama onun veliahtı değerli Kasım Böler hocam Adminimizin görevini layıkıyla yaptı. Köfteyi yoğuran sevgili Tuncay kardeşimin ellerine sağlık.
Çok harika köfte yapmıştı. Bizim için çok ter döktü kendisi ,Akşam bir leğen değil bir Teşt küfte yoğurmuştu zaten resimlerde bunun kanıtı. İnşaallah müzmin bekarımız sevgili Gökhan hocamızın kına gecesindede çiğ köfteyi kendisine yoğurtacağım.
Salatayı söylemeye gerek yoktu Mehmet kardeşimin ellerine sağlık. Akşam köftede, salatada sohbette doyumsuz geçti. Buradan tüm site sakini arkadaşlarıma bir kez daha teşekkürler böylesine güzel bir otantik ortamda bizlere Nostaljiyi yaşattıkları için.
Gökhan hocam akşam emaneti unutmuşsunuz. Ben onu oğlum Hasan'a bırakacağım siz onu hastane caddesinden MURATCAN eczanesinden, Hasan Örskırandan alabilirsiniz. Tüm dostlarıma selam ve sevgiler....
Geceye emeği geçen ve bu güzel günü tertipleyenlere teşekkür ederim.Her şey çok güzel ve iyiydi.Birde sevgili Orhan kardeşimiz daha önceleri verdiği künefe sözünü tutsaydı gece dahada bir güzel olacaktı:)
Güzel bir geceydi emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Konuyu açan arkadaşın cebini o kadar aradık demek ki derin uykuya dalmış:)
Emeği geçen herkese ve geceye katılım yaparak bizleri şereflendiren tüm üyelerimize sonsuz saygı ile teşekkürü bir borç biliyorum.Gün geçtikçe önemini arttıran sıcak samimi ve kopmaz bağlarla dostluklar kuran bu muhteşem sitemize öncülük eden sayın admin MEHMET AKPEK i şükran ile selamlıyorum...
İçtiğim nargilenin dumanı Murat kardeşimizi baya etkilemiş bence...Baksanıza gülmekten ağzı açık kalmış. :)