Bunu arkasından aşevi gelsin.
Yazdırılabilir Görünüm
Bunu arkasından aşevi gelsin.
müslüm abi aşevi güzel fikir ama..1 ekmege tenezzül eden insanlarımız var..işyerı sahibi ıle konustum bugun..neler anlatıyor...aşevi değilde ..adrese teslim yemek olabilir..
müslüm abi o fikir sana ait oldugu icin.cuma günü bu konuyu sen ac biz destek veririz ok
ayrica o konyla bildigim kadariyla en azindan dervis abide malzemeler var
yemek fabrikasi malzemelri ve üretim tesisi var
bi karara baglariz
olmazsa arariz kaymakami yönlendiririz.
yeterki projen olsun devlet yapar
Tamam kardeş sen ugra ben nrt ye akşam geliyorum ama sen osman bey ile görüş. sıcak bakacaktır bu olaya.
Ekmek için alın teri,
Ter için çaba,
Çaba için arzu,
Arzu için açlık,
Açlık için ekmek
![]()
evet arkadaslar sonunda bu resmi uygun bulduk.
doganin attigi resimdekilerin türk olmasindan doalyi ilerde mahkemeler falan olcaginida hesapa katarak
hemde gururlarini kirmamak adina bu taninmayan cok eski kizi atiyoruz
umariz bu kiz da sembol olur
yarin öglene boro kardesim firinlara gidip bu fotografi yapistirip reismlerini siteye aticaktir hayirli olsun
sakallı olmamış...yazım ve imla hatası var..yumusak ''ğ'' kullanmak gerek orda
himm
ok dogru söylüyorsun
bende yumusak g yok dur kardesime yaptirayim
bilğilendirme yazısıda olacakmı ?
nasil bir bilgilendirme?
ne yazalım ona..bu fırında askıda ekmek uygulaması vardır..
sepete ekmek uygulamasi vardir yazalim
askiyi anlamazlar
ya insanların fazla para bırakması ve o ekmekten faydalanacak yoksulları bilğilendirme yazısı.
kisa ve öz
bu isyeri sepette ekmek uygulamasina destek oluyor
yok o olmaz sakallı açıklama yapılması lazım bi şekilde.
konunun başlık yazısı gibi bir açıklama yapılması lazım.
olmazsa onu bir a4 kağıdına yazıp resmin yanına asalım.
yok onu okumaya milletin zamani olmaz
ama bu 3 cümle dikakt ceker ve sorulur bu da neyin nesi diye
hem fazla teferruata gerek yok
millet SIKILIR ve aklina kandiriyorlar döktürmüsler der
en iyisi kisa ve öz
bu isyeri sepette ekmek uygulamasina destek veriyor
askıdan ekmek almak isteyen kişi gelip fırncıya soramazki ama
zaten firinci bilir kime vercegini
yoksa suistimal ederler
hayiri eden bulunmasi alacaklardan daha önemli
o zaman alacak kisiler bulunur merak etme
dogan arkadaş.zaten ekmek ihtiyacı olan insanları tanıyor biliyor fırıncı..çünkü biz görmuyoruz bilmıyoruz kim olduklarını..ama fırıncı günün 24 saatin de hepsini göruyor biliyor..orda dolab var camlı cok güzel bi dolab..onun üsütnede askıda ekmek dolabı yazarız..köşeye koyarız..
asski olayini unutun
aski olmaz
milelt ekmek aslanin agzinda deyimiyle karistirir
demek asmislar ekmegi falan gibi komik seyler cikar
orda yaşayanlar daha iyi bilirler
öyle diyorsanız öyledir.
bi ara adminimizi haber yaptıralım artık halk bilgilensin.
hele msnye gelin arkadasalr burda zamanlama iyi degil
arkadaşlar yarın fotolar yukleyecemm..bakalım...
Kasım abininde belirttiği gibi bu konuya mesaj yazmamamız destek olmadığımız anlamına gelmez.Gayretlerinizi büyük bir sevinçle izliyoruz.
Bu uygulamayı daha önce bana gelen bir maille gördüm.İtalya da bir cafede uygulanıyordu.Cafeye gelen maddi durumu yerinde olanlar kahve istiyor ve bir kahvede askıya diyorlardı.Cafede bulunan panoya 1 kağıt yapıştırılarak askıda 1 kahve var yazısı yazılıyordu.Maddi durumu iyi olmayanlar da gelip askıdan 1 kahve diyorlardı.
Bence franca fabrikası değilde diğer fırınlarda bu uygulama yapılmalı.Ekmek almaya gücü olmayan franca almaz.Francayı zengin kesim yer nizipte:).Diger bi sorun da askıda kaç ekmek olduğunu bilmeli vatandaş.Fırına bir panomu yapılır başka bir sistemmi bunu tartışın.
uygulamaya başlarken kilit nokta olarak merkezi yerlerdeki france fabrikalarını seçtik.
ama zamanla yeterli tanıtım ve ilği gösterildiği taktirde diğer fırınlardada başlatılabilir..
inşallah tüm fırıncılar desket olur böyle hayırlı iş icin herkesin destegini bekliyoruz
özelikle tüm fırın işleten abilerimiz
arkadaslar birazdan yazalim
sonuc asamasindayiz insallah
Bence bu iş olacak, fırıncıların işine gelir, onların bir kaybı yok bu konuda.
arkadaşlar fotoyu astım..başlamıştır...fotoları birazdan atacam..:)
boro msn gel aicl
ya arkadaşlar bu konuyla ilgili bir slayt geçti elime belki burdan esinlenmiştir bu olay :)
Dosya bir slayttır. izlemenizi tavsiye ederim.
www.fdk-tasarim.com/Ferhat/ASKIDA_KAHVE.pps
ıspartada hangi fırınlar yapıyor acaba :D. şaka bir yana da güzel bir uygulama. ama türkiyede suistimal olayı hayli yüksek. biraz titizlik ile yapılabilir
evet güzel bi örnek ama...kahve içmesede bi şey olmaz insan...:)ordaki insanların ekmek kaygısı yok..bizim hala sofrasına temel besin kaynagımız olan ekmek girmeyen aileler var..
KAMPANYAMIZ>>> 6 ekmek aliyorsan 7 Ekmek parasi birak firina 1 ekmek askiya ciksin.ihtiyac sahibi olanda askida ki ekmekten yararlansin diyeydi...
FAZLA DEGIL 4 GÜNDE UGRASTIK VE BASARDIK.BIZIM BURDA TEK ISTEDIGIMIZ ALLAH RAZI OLSUN DUASINI ALMAK
ISIMLERIN ÖN PLANA CIKMASININ TEK NEDENI ISE; I$TE BU "ALLAH RAZI OLSUN"u ALMAK ICINDIR
UYKUSUZ KALDIK ;KONUYLA YATTIK KONUYLA KALKTIK
HAKKIMIZ HELAL OLSUN IHTIYAC SAHIBI KARDESLERIMIZE
bu ekmek askiya kampanyamizin olu$umunda bizlere destek olan
ba$ta bizzat i$ini gücünü birakarak ugrasan BORO BORO mehmet kardesime
konumuzun ehemmiyet ve önemini bilmesinden dolayi man$ete ta$iyan ADMINIMIZ MEMET abiye
fikirleri ve buldugu fotografla konumuza katkisi olan DOGAN ESMERAY kardesime
buldugu birbirinden güzel sloganlarla ve bize konunun nrtde yayinlayacagini vadetmesi dolayisiyla bizi daha da ate$lendiren akhenaton SEZER kardesime
fransada olmasina ragmen firinci olmasi ve dogup büyüdügü yerdeki zorluklar icin caba harcayan ZIYA EREN karde$ime
asil fikir sahibi CADDE 27 kardesime(gerektigi kadar ilgi gösterilmemisti konu 1 yil öncenindi)
bir bayan olmasina ragmen ve de nizipli olmamasina ragmen,yasadigi yere bir sosyal güzellik icin cirpinan SECRET GARDEN kardesime
bize uzaktan ate$leyen ve her yazdigimizi okudugunu bildigimiz MÜSLÜM AKPEK abimize
konunun son dakikalarinda lehimize attigi galibiyet golüyle uzatmalara götüren KASIM BÖLER abimize
ve uzatmalarda yine lehimize penalti golünü atarak bizi finallere ta$iyan MEHMET KARAKA$ kardesime
bize yorum yazma zahmetinde bulunan LION VE MAVI SAHIN Kardeslerime
ve de kampanyamiza katilarak yardimci olan firin sahiplerine
sonsuz te$ekkürler ALLAH ONLARDANDA RAZI OLSUN
VE SON SÖZ OLARAK BEN VE ARKADA$LARIM ADINA $UNU DIYEYIM>>>>>>>>>>HER SORUNA KARARLILIKLA GIDILIRSE CÖZÜLMEYECEK SORUN YOKTUR<<<<<<<<
i$te uygulamaya ilk katilan pilot firinlarin ve sahiplerinin resimleri asagidadir
bundan sonra katilcak firinlarinda resmi cekilip atilacaktir
sadece bir kivilcim fakat $u an ASKI bo$tur belki !!!
hadiyin uzaktaysaniz arayin yakinlarinizi
yok nizipteyseniz gidin 2 ekmek parasi birakin hayriniza
suistimal edilmediği takdirde çok yerinde ve güzel bir uygulama oalacağı kesin...burada iş duyarlı vatandaşa ve fırın sahibine düşüyor.
birkaç pilot fırında başarılı olunduğu takdirde ilçe geneline yaygınlaştırılır.
Emeği geçenlere Allah mükafatını verecektir.
Bu işin sonunu getirmeliyiz, gerekirse ben Nizip'e bile gelirim.
Ellerinize ve emeğinize sağlık
boro boro kardeşim nizipte şuan hangi fırında başladı bu uygulama
hep beraber katkı sağlayalım