ev işi ne oldu evv
arkadaşlar sezer kardeşimiz ev arıyor kiralık olacak cumhuriyet malallesi olabilir
Yazdırılabilir Görünüm
Geceniz güzel olmuş galiba...Fotograflar her şeyi anlatıyo...Tabi her zaman olduğu gibi,yine yediklerinizi ve içtiklerinizi yayınlamaktan geri kalmamışsınız....Eeee A.... yediğini söylemez ise karnı doymazmış...Hheheheheheh....
İstanbulda çiğ köftesini ne zaman yapacağız.
Geleneksel çiğ köfte gecemiz her geçen akşam diğerinden daha keyifli ve neşeli geçiyor. Gönül isterdiki tüm üye arkadaşlarla bir arada olmayı. Gecenin konuk misafiri sevgili Müslüm Akpek abimizi görmek onun sohbetini dinlemek bizlere büyük keyif verdi. Bu arada Orhan kardeşimin kendi elleriyle yoğurduğu çiğ köftenin tadı damağımda kaldı. Bu arada Orhan kardeşimin sürpriz ilahisi ile bizlerin yüreğine su serpti. Orhan kardeşimde böyle güzel ses olduğunu bilmiyordum. Ev sahibi Osman Alpaslana ve köfte sponsorumuz Mustafa Biliciye sonsuz teşekkürler....
şahincim ev işi müslüm akpek abimizi bekliyor :) yarın belli olacak.
güzel bir evi var abimizin , bakalım ne olacak, yarın haber edecek. hayırlısı olsun. gerci onunla bu kadar atışan birine evini vermez bence ama , bekleyelim ve görelim :)
Hadi hayırlısı olsun abim ben yine yarın bakayı istesen o olmayabilir yani
6. Çiğ Köfte Partimizede İştirak ettik allaha Şükür.. Değerli adminimize, Abdurrahman abimize Nrt Medya Yönetim Kurulu Başkanı Osman alpaslan abimize, Mustafa bilici Kardeşime, Ve Emeği Geçen Tüm Site Üyelerimize Teşekkür ederim...7. Çiğ Köfte Partisini Ben Ve Tuncay Kardeşim Almak İstiyoruz.7. Partimizde buluşmak dileğiyle...
Gecenin ev sahipliğini yapan Nrt yönetim kurulu başkanı Osman Alpaslan beye teşekkür ederim. mekan kendi mekanımız gibi hareket ettik, bu ortamı bize hissettirdiği için birkez daha teşekkür ediyorum.
Kardeşlerimizi mutlu görmek bizide mutlu kılıyor.Herkese selamlar
böyle güzel bir gece ve bu kadar güzel dostların ve abilerin arasında olamamak bizleri hüsrana ugratıyor.
gönül isterdiki sizlerle beraber olmak ve mutlulugu tatmak ama herşeye ragmen siz degerli dost ve büyüklerimizi bu şekilde birlik ve braberlk içinde görmek bizim hemşerilrimize güvenmizi artırıyor..
sevgili büyüğümüz, abimiz orhan çelik inde okudugu ilahi geceye ayrı bir renk ve güzellik katmış. yüreğine saglık abim
orada bulunan herkese afiyet olsun..
bu arada müslüm abinin sürprizi neydi acaba ?
Dervişe bakarmısın aynen şöyle dermiş. Yaşasın! Osmanlıdan hiç çıkmayacaklar sandım. Nihayet! başka yere çulu serdiler, dur bakim bunlar burayı sevdi galiba artık üç beş partide burada gider. Allahım neydi öyle her gelmeye 260 tane çay dur şunu bir hesaplıyayım tanesi 50 kuruştan 260 tanesi 130 tl, olsun kısa günün kârı Allah bereket versin.
Vayyy!!! Müslüm abim de gelmiş. Helal olsun sana.
gecede orhan abinin yoğurduğu köfte çok güzeldi kendisi halay bile çekti. diğer yandan abdurrahman abinin bizlere özel olarak yaptığı ve çok güzel olan melengiç kahvesinin tadını beğendim. öte taraftan çok güzel sohbetlerle gece kısaca muhteşem geçti sponsorlara ve gelen arkadaşlara teşekkürler...
çali kardeşimin dediği gibi 7. ben ve çali kardeişim almak istiyoruz. 2 hafta sonra görüşmek dileği ile...
İstanbul'a geldim, nizip.com üyeleriyle en sonunda tanıştık, hepsi biribirinden değerli arkadaşlara gösterdikleri konukseverlikten dolayı teşekkür ederim, Sayın Osman kardeşime bizi mekanında buluşturduğu için ayrıca teşekkür ederim, Orhanın kıllı kollarıyla yoğurduğu çiğköfte çok leziz olmuştu belkide 20 senedir gerçek çiğköfte yememiştim, arkasından gelen melengüç kahvesi gerçekten ayrı bir tat oldu, bu sosyalliği sağlayan Mehmet Akpek'e ve nizip.com üyelerine çok teşekkür ederim.
Getirdiğim kitapları okumanızı tavsiye ederim çünkü bir dahaki buluşmada getireceğim kitapların alt yapısını hazırladım, getirdiğim dini içerikli kitaplar aslında hepinizin bildiği şeylerdi ama bir dahaki buluşmada getireceğim kitaplar belkide çoğunuzun bilmediği şeyleri içerecek.
Beraber geldiğim bacanağım aslında karadenizlidir, inanın Niziplilerin konukseverliğini anlata anlata başımın etini yedi bu nasıl bir dostluk karadenizde böyle şeylerle karşılaşamazsınız diyor, ayrıca erken ayrılmak zorunda kaldığı içinde özür diledi zaten Nizip'te gündüz dolaşırken, yediğimiz tatlılar ve Birecikteki kebaplar için " ben altı aylık kebap ve tatlı ihtiyacımı karşıladım" dedi. Biraz daha üstelesek adam Nizip'e yerleşecek çok sevdi Nizip'i.
Müslüm abi biz teşekkür ederiz.İstanbuldan Nizibe gelip toplantımıza katıldığın için.
eğer öyle bir ortam oluşturabilmişsek eğer ne mutlu bizlere...
çok güzel bir geceydi ev sahibi osman abiye ve diğer emeği geçen herkese teşekkürederiz.
bu arada yorumları ve fotoları inceledimde gülmekten yerlere yattım..:)
ölemi miksam kıskanma sen orda olsaydın sen genç olurdun...:D
Mustafa bu görüntüler eksik.Tamamını istiyoruz:)
yav tamamını yayınlarımda sonra siyasi kariyerim biter..:)
şaka bir yana uğraşmam lazım şu aralar çok yoğunum yavaş yavaş onlarıda hallederim..:)
Mustafa çok teşekkürler. Bu arada nice yıllara :)
ellerine saglık guzel eserler mustafa , soyluyen abilerimin ve kardeşlerimin diller dert görmesin inş
mustafa kardeş paylaşım için teşekkürler.
bundan sonraki çiğ köfte partileride kamera ile görüntülenip bazı önemli anları paylaşılabilrmi acaba burada..
ama resimde sen yok mustafacım:D
o muhterem nefsini alası ile terbiye etmiş bu genç yaşında
Mustafa emek vermişsin sağolasın, güzel olmuş,ama söyleyenlerde güzel söylemiş hepsinin ağzına sağlık.
köfte sırası kimde ?
videolar ne oldu ?
7.parti için konu açalım lütfen:)