Abim ortam bitmiyor ki.:d
Sen bunlara ortam deee, hergün ortam yaparlar:D
Yazdırılabilir Görünüm
Hani hikayeli fotoğraf derler ya işte o bu:)
şimdi ramazan abinin akrabasına orhan abi soruyor;
-Nerden geldin kardeş
-- kölnden
- hangi köyden
-- yokk yok köln
-yaw hangi köyden ayrandan mı
--kardeşim köln diyorum
-yaw tamam köylüsün niye abartın söyle hangi köylüsün
--almanyanın köln eyaletindenim
-hıı ele mi çay içermisin abi...
Ve kriz geldi sonra fotoya bakın anlarsınız:D
![]()
ya sanki hepimiz birşeylerden ürkmüş gibiyiz:D
valla resimlere bakilirsa cok guzel olmus malesef katilamadik :( bu guzelliyi kacirdik:(:(
Birdahaki toplantı ne zaman. Bu resimlerden sonra iple çekeceğim.
nizipli hemşerilerimin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar islam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim muhittin özerol
sevgili arkadaşlar
resimleri görünce gelmediğime inanın pişman oldum ama ölmezsek inş. bir daha ki seferlerde buluşmak üzere hepinize selamlar saygılar mehmet taşdemir
Toplantı 15 günde bir cumartesi günleri yapılıyor.Bu yaptıgımız toplantının aslında bayramdan önceki cumartesi günü yapılması gerekiyordu fakat bayram yakın olduğu için bayramlaşma ve çiğ köfte partisi beraber yapıldı.Bir sonraki toplantı haftayamı yapılacak yoksa daha sonraki haftamı admin bilgilendirrise iyi olur.
27 Aralık C.tesi İnşaallah
cenaze dolasıyla katılamadığım için özür dilerim arkadaşlar umarım beklentilerinizin üzerinde olmuştur inşaallah bir dahaki sefere daha güzel bir organizasyona öncülük ederiz hepinizin yüreğine sağlık bu dostluklar umarım hiç bozulmaz herkese selamlar
ahmet budak kardeşime selamlar ben o çok iyi tanır ben aydın www.special27_1979@hotmail.com. adresime özel mesaj atabilirse sevinirim
derviş abiyi yormayalım bence artık.
etkinliği alan 2 arkadaştan biri evinde yapsın yada bir taziye evi ayarlayalım.
5. ben evimde yapabilirim eğer alacak biri olmazsa.
Dostlar,
Aranızda olamamanın verdiği üzüntüyle her şey gönlünüzce olsun,
Selamlar Saygılar
Derviş Dostum,
Teşekkür ederim.
harbiden gece çokgüzel oldu sponsor olan üyelerimize teşekkür ediyor bu ortamı oluşmasını sağlayan admine de özel olarak teşekkürlerimi sunmak isterim...
Benim için çok mükemmel bir gece oldu.hemşerilerimle tanışmaktan çok mutlu oldum. Geceye katıldığım için kendimi şanslı hissediyorum. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım. Nizipi ve niziplileri çok seviyorum. Resimler içinde ayrıca gökhan ve ibrahime teşekkür ederim.en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.saygılarımı sunarım. Ahmet gümüş
Ahmet Karadağ abim sizi tekrar aramızda görmek çok güzel. Haa bu arada az önce felsefe ile beraberdik O da gelmiş haberiniz olsun.
Gecemiz çok güzel ve renkli geçti. Gecenin sürpriz konuğu Milletvekilimiz Mehmet Sarının aramıza katılıp, içten ve samimi duygularla sohbeti çok güzeldi. Nizip için yapılacak yatırımları ve sorunları konuştuk sanırım 2009 Nizip için atılım yılı olacaktır. İlerleyen saatlerde ikinci sürpriz Belediye başkanımız Hacı Fevzi Akdoğanın iştiraki ile gecemiz çok renkli geçti. Bu mükemmel gece için mekanını bize açan başta Derviş Dörtbudak kardeşime ve tüm üye arkadaşlarıma teşekkürler....
gerçekten şimdiye kadar geçen geceler içinde en renkli olanı idi
bu arada köfteyi yoğuran Aziz Hocamızın ellerine sağlık Maşallahı vardı yaklaşık 60 kişiye köfte yoğurdu vede çok güzeldi ilerde az olduğundada köftesini yemek isteriz...
Orhan abi Aziz hocamızı eve bırakırken dedi ki bir gün gelin misafirim olun size evde köfte yoğurayım dedi inşallah dedik senden haber bekleyecek haberin olsun...
Hayırsızlar insan bir arar METAL elementi seni tenekeye çevirecegimç
Çok güzel bir katıım olmuş her zaman daim olsun inşallah.Herkese bol bol selamlar
Derviş kardeşim dediginde çok haklı mekanın hizmetinin devamı için şart harfene usulü
katilamamanin uzuntusunu yasiyoruz,baska bir zamana insallah.herkese slmlar...musti
Sonunda bende KatıLdım.En renkLi TopLantıda biraradaydık.KatıLım çok oLmuşTu.ÇaLışmakTan yoruLduk oTurmaya pek FırsaTımız oLmadı.Su küçüqün sofra büyüğün misali biz çaLıştık abiLerimiz qöTürdü :)
Orhan abi waLLA ceketime bişey yapmadım :D
mustafabilici TopLantı Ben varım diye çok renkLi geçTi
Cumali abi seni yanımıza alırsaK Karizmamız çiziLecekti Yorumu Sen farkLı yapmıssın :)qerçi senin yorumuna bakıLırsada o Resimde sen oLsaydın Boy orTaLaması düşecekTi :)