RESİMLER SÜPER ÇOK GÜZEL OSMANLI PARKIMI ÇOK GÜZEL YOKSA RESİMLER Mİ HOŞ ÇIKMIŞ BİLEMİCEM:D ELİNE SAĞLIK ABİ GERÇEKTEN ÇOK MGÜZEL RESİMLER...
Yazdırılabilir Görünüm
RESİMLER SÜPER ÇOK GÜZEL OSMANLI PARKIMI ÇOK GÜZEL YOKSA RESİMLER Mİ HOŞ ÇIKMIŞ BİLEMİCEM:D ELİNE SAĞLIK ABİ GERÇEKTEN ÇOK MGÜZEL RESİMLER...
ORHAN ABİ BEN BİLAL SANA RESİMDEKİ KÜÇÜK SENİNMİ DİYE SORULMUŞ SENDE DENİZİN YEĞENİ DİYORSUN BENİM YEĞENİM ABİ NE ÇABUK UNUTTUN ABİ...:(
tebrik ederim hem yapanları hem fotograflayanlar.ı bir Nizipli olarak özlediğim memleketimde böyle güzel şeyler yapılıyor olması beni çok sevindirdi
orhan abi cok güzel olmuş gene fotografcılığını konuşturmuşsunn son hali diyosun ama bu son halinin bir önceki son halii. Daha donmuş hayvanlarımızı hayvanat bahcemizi gösTEMNEDİKK:dd
Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.Ama hizmete aynen devam aynı hızla son sürat
yaw ustalar cok güzel olmus.kesin bizim Nizip in usagi girip yüzüyorlardir orda.ee bu kadar güzel havuz olsa bende yüzerim yaw :)
orhan abi o kadar calışma yapıldı ama biraz da su stadın çimleri yapılsaydı daha güzel olmazmıydı
BİR TARAFTAN İNSANLAR AFRİKADA AÇLIK TAN ÖLSÜN BİZ DE PARKA O KADAR PARA HARCAYALIM BUNUN HESABINI AHİRETTE NASIL VERECEGİZ BİLEMİYORUM BİRDE BUNUN FOTOGRAFLARINI MARİFET GİBİ SİTEDE YAYINLIYORUZ
hakikaten tek kelime ile süper birşey.Manzarasından tuttur herşeyi bize Nizip hakkında ayna tutmuş görevlilerimize saygılarımı iletiyor ve teşekkür ediyorum.
ORHAN ABİ RESİMLERİ GÖREMEDİM AMA GERCEKTEN GÜZEL OLMUŞ:) ELİNE SAĞLIK
çok GÜZEL OLMUŞ ALLAH VAR BAŞAKNIMIZDA İYİ ÇALIŞIYOR AMA YİNEDE SÖZÜNDE DURMADIKLARI ŞEYLERDE VAR.MESELA BİRİNCİSİ BELEDİYEYİ AKRABALARIYLA DOLDURDU GERÇİ BUNU HER BAŞKAN YAPTI AMA KENDİSİ YAPMAYACAĞINI SÖYLEMİŞTİ SÖZÜNÜ TUTAMADI.
BENCE YAPMAYACAĞIZ DEDİYSE YAPMAMASI GEREKİRDİ BU KENDİLERİ İÇİN OY KAYBIDIR.ARTIK HALKIMIZ EN KÜÇÜK ŞEYLERİ BİLE GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUYOR.
Ya park neysede çevresindeki binalar görüntüyü biraz bozuyor gibi..
Nizipte Uzun yıllar Okan parkı vardı. Orayada aileden çok genç çocuk ve ihtiyarlar gider dinlenirdi. Aileler pek gidip dinlenemiyordu. Bu park Nizipin 20-25 yıl öncesine kadar yetiyordu. Şimdi öyle değil Belkıs barajından sonra Nizip'in nüfusu 100,000 çoktan aştı. Böyle bir parka ihtiyaç duyuluyordu. Alah razı olsun sevgili başkanımız H. Fevzi Akdoğan'dan, onun katkısı sayesinde bizler ailemizi, çoluk çocuğumuzla mükemmel bir parka kavuştuk. Çocuklarımız parkta oyunlar oynayıp eğlenirken bizde dinlenerek, yeşilliğe ve şelaleye bakarak yorgunluk çıkarıyoruz. Sitedeki resimlerde parkın son halinden bir önceki durumu. Şimdiki durumda Geyik, koyun çoban heykelleri ile dahada güzelleşmiş yeni hali eklenirse seviniriz....
Bencede binaları boyayalım....
konu başka yerde açılmıştır...
Arkadaşım arkandan gezip sana cevapmı yetiştirelim ya,bu konuyu başka yere açtın sana cevap yazdık,ama her sayfada bu konuyu ısıtıp ısıtıp önümüze koymasan olmazmı. Bak diğer bölümde cevab yazdım.
ewet yaw aynı konuyu baska bir konu altında açılıyor bir çatı altında toplansa daha iyi olacak orhan bai baska resimler varsa bazı arkadaslar görmek istiyor atarsan iyi olur :):)
İlçemiz malesef hizmet görmeye alışkın değil, mevcut belediyede hizmet yapınca, görmemişin çocuğu olmuş misaline dönüyor.
acaba daha önceki dönemlerde hangimiz gerek normal hayatta gerekse sanal ortamda yapılanlara ve sorularımıza cevap alabiliyorduk. eğerki ilçemizde bir değişim varsa ve de bişeyler yapılma gayreti içindeyse, buna destek vermeliyiz.
Arkadaşlar sizler herşeyin en iyisine layıksınız,kesinlikle hizmetlere tam sürat devam edeceğiz,ancak dediğim gibi aynı konuyu farklı yerlerde açmasak iyi olur.
Miksam kardeşim resimler konusunda da ileride inşallah bakarım. Şuan çok yoğunum.
konu diğer tarafta...
mademki belediye başkanı hakkında bu kadar şikayetçisin git bunu onunla paylaş, herkesin hatası olabilir bu kişi başkanda olsa,
konu diğer tarafta...
gerçekten Nizip i görmeyeli güzel olmuş aydınlattığınız için teşekkürler
çok güzel bir park olmuş walla
tebrikler
park çok güzel bence böyle bi park nizibe gerekliydi
Orhan Abi Allahini Seversen Akp Olarak Nizipe Bi Park Yaptiniz Gerçi Bi çok şey Yaptiniz Hakkinizi Inkar Edemem Ama Bu Parki Her Zaman Bi Tarafina Ufak Bişey Yapiyorsunuz Ondan Sonra (Osmanli Parkinin Son Hali) Yapmayin Abi Bunu Yaa.daraldim Vallahi Yaaa.her Zaman Ayni Parki Göstereceğinize Yada Bütün Geliri Bi Parka Bağlayacağiniza Bi Kaç Tane Park Yapinda Nizip In Diğer Kesimleride Gelişsin Sadece Bi Yerle Olmaz Abi Lütfen Yaaa.şahsen Ben Artik Osmanli Parkinin Yerine Diğer Sosyal Aktivitelerinizi Ve çalişmalarinizi Görmek Istiyorum Abi.kolay Gelsin Sağlikli Ve Esen Kalin.
Kardeş bu konuyu 28.10.2006 tarihinde açmışım yani bir yıl olmuş. Eleştirmeden önce tarihe baksaydın böyle mahcup duruma düşmezdin,neyse canın sağolsun. :)
MAHÇUPLUK FALAN YOK ABİ BANA HER ZAMAN MAİLLER GELİYOR OSMANLI PARKININ SON HALİ YANİ SÜREKLİ BÖYLE AYNI MAİLLER GELİNCE DEDİMKİ NİZİPTE YAPILAN BU PARKTAN BAŞKA BİŞEY YOKMU HABİRE BU PARKIN REKLAMINI YAPIP DURUYORLAR.TAMAM BENDE GURBETTEYİM MEMLEKETİMDE YAPILAN DEĞİŞİKLİKLERİ VE GÜZELLİKLERİ GÖRMEK İSTERİM AMA HEP AYNI PARKI GÖRMEKTE İSTEMİYORUM YANİ MESELA GENEL OLARAK NİZİPE YAPILAN ŞEYLER KARE KARE SLAYT ŞEKİLDE GÖSTERİLSE DAHA MAKBULE GEÇER.ABİ YANLIŞ ANLAMAYIN BEN SİZE BUNLARI SÖYLEDİĞİNDE SANKİ SİZİN İŞİNİZİ SİZE ÖĞRETİYORMUŞUM GİBİ ANLAŞILABİLİR AMA SAKIN ÖYLE BİŞEY DÜŞÜNMEYİN BEN SADECE İÇİMDEN GELEN DÜŞÜNCELERİ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM AYRIYETEN YAZILARIMINDA SİZE KARŞI Bİ HATAM OLDUYSA AF EDİN.KENDİNİZE İYİ BAKIN ALLAHA EMANET OLUN.
memo kardeş, konuda yanlış anlaşılma var, orhan abinin dediği gibi bu konu geçen sene açıldı ve parkın ilk resimleri yayınlandı, fakat sanırım siz bu konuya mesaj yazarak otomatik abone oldunuz ve diğer üyeler tarafından da bir yorum yazıldığında size mail geliyor...yani size gelen mail başka bir üyenin bu konuya mesaj yazdığını bilgisini veriyor. umarım açıklayabilmişimdir...
Bak İbrahim gerekli izahatı yapmış. Hadi öptüm seni Allaha emanet ol. :)
allahına kuban ben dino