Sayın orhan çelik 4. Zeugma festivali ne zaman haberiniz vardır şimdi yok sa yapmıyormusunuz
Yazdırılabilir Görünüm
Sayın orhan çelik 4. Zeugma festivali ne zaman haberiniz vardır şimdi yok sa yapmıyormusunuz
Allahın izniyle bizde ordayız
Saat 14:00 dan itibaren Belkız mesire alanında buluşuyoruz. Erken gidenler yeni gelenleri karşılasınlar lütfen.
Saat 14:00 dan itibaren aracı olanlar Osmanlı parkına uğrarlarsa gelecek arkadaşları alıp getiriler iyi olur.
Saat 16:00 gibi yemek yer ve dağılmak isteyen arkadaşları yolcu ederiz. Kalanlarla çay ve meyan şerbetine devam :)
Unutmadan Balcan saplayabileceklere özellikle ihtiyaç var
hepinize bol bolll neşeler iii eğlenceler dilerim...Aranızda olmak isterdim...
bu sene maalesef gelemiyorum,
seneye inşallah.
herkese iyi eğlenceler dilerim
ressimleri beklerim çok bekletmeyin
selamlar,
ilker
Arkadaşlar Yemekten başka neler olacak bunlarıda yazalım...
Konunun başından beri yemek yemek:)
toplantılarımızın amaçı tanışmak ve site için faydalı kararlar almak değil miydi?
Toplantıda Site hakkında olumlu kararlarda alalım.
Aktif çalışan bir ekip kuralım artık.
Toplantı Yemek yemek için yapılmıyor bunu ilk başta anlayalım.
Malesef bu sene de olamayacam, şimdiden çok güzel olacağını düşünüyorum.
Bunun yanında inşallah gökhan üstadımın da dediği gibi site açısından da olumlu kararlar alınır...
Muhabbetiniz bol ola... selametle...
Gökhan sen merak etme çok şeyler konuşacağız.:)
Proğram saat 14.00 de başlıyor. Gitmek isteyenler doğrudan mesire alanına gidebilir.
Aracı olmayanlar öğleden sonra OSMANLI PARKI kafeteryasında buluşup araçlarla mesire alanına gönderilecektir..Bu toplantıya özellikle yeni yüzleri bekliyoruz. Ayıp olur falan demeyin, çekinmeden gelebilirsiniz arkadaşlar.
Adminim yemek menüsünü ben yaklaşık 100 kişilik ayarladım..
Saat 17.00 de PATLICAN ŞİŞ KEBAP - SALATA - AYRAN
Saat 20.00 de ÇİĞ KÖFTE - NAR EKŞİLİ MARUL SALATASI - CACIK
Bu arada Üyelere ikram etmek için yöresel yemeklerimizden getirmek isteyen olursa getirsin.
Sayın DervişDörtbudak aktif olmayan üyelerde katılabiliyormu bu toplantıya bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz
Sevgili arkadaşlar,
Birlikte planladığımız 3 Ağustos yaz buluşması toplantımız bir çok üyemizin yoğun işleri nedeni ile ileri bir tarihe ertelenmiştir.Sanırım 16 veya 23 Ağustos 2008 olabilir.Erteleme yoğun istek üzerine alınmıştır.Bunu bir aksilik olarak görmemenizi diliyorum..
Olması taraftarıydım ama ileri tarihe ertelenmesi için çok fazla istek var ve tek başıma hareket etmem söz konusu olmadığı için sizlere uyuyorum.
ya çok üzüldüm yaaaaaaaaaaaaaaa :( neyse sağlık olsun büyüklerimiz öyle karar almışlar duygusal davranmamak lazım bence en doğrusu buydu. Çünkü bir çok arkadaş işinin yoğunluğundan dolayı katılamayacaktı.
Ben kendimi 3 gustosa ayarlamıştım
en fazla 10 agutos aksi olursa yokum zandederim çogumuzda gelemeyiz daha fazla uzarsa selamlar
Orhan abi sen gelmiyeceksin diye ben de gitmeyecem diyodu, sebebi belli oldu :D
kısmet dedikleri bu olsa gerek :)
Ya Cengiz işte böyle sırf senin için iptal oldu, :) Desemde inanma ... Hehehe
Allah sizi inandırsın düğünlerden gözümüzü açamıyoruz. Tabi yurtiçi ve yurtdışında bulunan eş dost akraba hep bu tarihlerde memlekette olduğundan dolayı gündem çok yoğun geçiyor. 3 Agustos'ta olsa açıkçası gelemeyecektim. Ben sevindim.
ileri bir tarihe ertelenmesi iyi olmuş.benim diş problemin var kebapları bensiz götürecektiniz =)
ozamana kadar düzelir inş.
Eğer mümkünse Ramazan bayramında yapalım
Uçak biletlerini iptal ettirdim.
Bu işin müsebbibi kimse zararımı isterim.
Orhan... Derviş... Tarhan...
onlardan artarsa ben karşılarım abi
Derviş e kıyamam Ramazan zaten devlet memuru
kala kala Orhan kaldı.
Orhan 75 YTl zarardayım
kardeş bi zahmet elini sağ cebige at
sevilen var üzülen var benim içinde farketmez bir durum, madem böyle bir problem yaşandı bir dahaki sefere anket yapalım 5 - 6 tane seçenek olsun şu tarih bu tarih birde farketmez seçenekleri konsun çoğunluk neyse ona göre bir tarih belirlenebilir...
bir kaç ay önce tarih belirlenmişti, ama bir çok büyüğümüz ve arkadaşımız çeşitli işlerinden dolayı katılamayacağını söyleyince ileri bir tarihe alınması bence uygun oldu. maksadımız birlik beraberlik ve bir arada olmaksa, bu en uygun olarak belirlenecek 2. tarihte olmalı artık.
ibrahim kardeşim birkaç büyüğümüz gelemiyor tamam iyi değil ama şimdi diğer bir kaç büyüğümüz gelemeyecek bu da kötü...
Yaw gelen geleydi. Başka İşimiz Gücümüz yok mu. Boyuna toplantı için kendimize program mı yapalım. Sanırım ben katılamam. Düzenlencek olursa herkese iyi eğlenceler.
Ya aslında eylül yada ekime alınsaydı bende gelebilirdm...:D Gelmeyi çok isterdim ama Rahatsızlığımdan dolayı 2 ay falan hiç bişe yapamıcam....Neyse gönlüm sizinle benim yerimede eğlenin...Değerli büyüklerim..
valla sırf onun için gelmiştim ama alınan karara saygı duymak gerek inş. ileri bir tarih uygun olursa geliriz.( 23 ünden önce olursa gelemem malasef :))
ya zaten eylül ayında razamazan yı yani oruç ayı başlıyor...
3 ağustosta nizipte iptali öğrendim o kadar hazırlık boşa gitti 1 hafta önce bildirseniz olmuyormuydu şahsi olaylar bırakın
Ben hiç ertelenmiş konusunu göremedim geldiğimide ertelendiğini öğrendim 2 , 3 güne geri gidiyorum kısmet diyelim :)
Tekrar bir tarih belirlenecek mi yani toplantı olacak mı olacaksa gününü şimdiden duyuralım arkadaşlar.
çoğu arkadaşımız ve abilerimiz (bilhassa devlet memurları) toplantı tarihine göre izin aldı
bir kaç kişi için çok daha fazlası bu toplantıya gelemiyecek diye düşünüyorum,
mesela fatih abinin gelmemesi büyük bir kayıp,
hadi ben gelemiyecektim ,15 gün sonra gene gelemiyeceğim ama ertelenmese daha iyiydi gibi geliyor,
kısmetse 8 ekimde oralardayım bir düğün için elmeyi düşünüyorum
selamlar,
ilker
Aloooo bir tarih belirleyin artık iptal ettiğiniz gibi:)
kim iptal ettiyse tarihi belirlesinnn...bekliyoruz...