biliyoruz zaten o yüzden yazdik artik nizip hakketi ama gec haketti :)
Yazdırılabilir Görünüm
biliyoruz zaten o yüzden yazdik artik nizip hakketi ama gec haketti :)
Arkadaşlar sevgili nizip com üyeleri nizibin eski evkleri olan gerek istasyon mahallesi gerekse belkız mahallesi yine yangın çıkan yerlerdeki eski evlerin sahipleri ile anlaşılsa BELEDİYEMİZ TOKİ İLE GÖRÜŞEREK TOKİYİ devreye soksa bu fakir insanlara birer daire kariılıgı evleri yıkılarak yerlerine toki yenilerini yapsa bu insanlarada evleri yapılana kadar kiraları ödense zira 5-6 sokak boşaltılsa en fazla yüz insan tahliye edilir bir iki yıl içinde bu yıkılan yerlere en az 500 konut yapılır 100 insandan sonra 400 konut tokiye kalır böyle böyle boşalan yerlere insanlar yerleştirilir diger evler boşaltılırken kira ödemeyede gerek kalmadan NİZİBİn eski köhne evlerinin yerine modern binalar yerleştirilerek yavaş yavaş insanlarımızda düzgün yerlere sahip olurlar belediye başkanımıza bu konunun iletilmesini çok arzu ediyoruz
selamlar
öneri çok güzel...olabilir neden olmasın...sevgilerimle
Bursada vardı öyle dediğin gibi yerler, toki aldı oraları şimdi bitmet üzere.
Bu TOKİ parayı nereden buluyor.
konu gerçekten ehemmiyetli bu kadar konut yapanlar parayı nasıl kazandıysa tokide öyle kazanmıştır.
selamlar
Toki çok ucuza neredeyse maliyetine ev yapıyor, bunuda çok uzun vadelerle satıyor, bu kadar inşaata devlet hazinesi yetmez.
bence de cok mantıklı. Tokı Birecik te de konut yaptı. Nizip ın de cok ıhtıyacı var. Eski mahalleler yıkılmazsa bile yeni bir yere imar acılıp yapla bilir
belediye yetkililerinden haber yokmu
BU KONUYU M.VEKİLİ ADAYIMIZ M.SARI YA İLETMEK LAZIM Kİ , O DA KONUYU TOKİ YE GÖTÜRSÜN VE KONUNUN TAKİPÇİSİ OLSUN VE NİZİP'E BÖYLE BİR PROJE KAZANDIRILSIN. TOKİ TÜRKİYE NİN EN ÜCRA KÖŞELERİNDE DAHİ BİNA YAPTI AMA NİZİP'TE YOK, NEDEN ? ÇÜNKÜ NİZİP'Lİ İSTEMİY Kİ NE ? İSTESE SESİNİ GÜR ÇIKARIR.
Sağlıcakla,
makin
Her gün mesaj atacagım belediyedeki kardeşlerimden konunun belediye başkanına götürüldügü milletvekili ile konuşuldugu seçimden sonra gereginin yapılacagı hususunda her gün mesaj atıp konuyu ön plana alacagım selamlar
Sayın belediye yetkilileri bir haber b bekliyoruz orhan bey kardeşimiz başta olmak üzere.Selamlar
cok güzel olur ama ilk olarak sunu ögrenmek nazım kimlerin ihtiyacı var zenginlere verip evi olmayanlar gine kirada kalmasın
Toki nedense Nizip'e sokulmuyor, en ücra yerlere bile ev yapan Tok'i acaba kimler tarafından ve neden engelleniyor.
Malesef çagrımıza cevap alamadık bekleriz
amerikada asamın birini idam edeceklermiş demiş son arzun ne beni falan bayan artisin yanına gömün demiş
Yahu kadın daha sag ve hayatta demişler. Mahkum pişkin pişkin
Olsun beklerim demiş
Bizde bekleyecegiz
Selamlar
Sayın vekilim, nizip.comu düzenli olarak ziyaret ediyor. Konu ile ilgileniyordur.
Mevcut yerleşim alanlarını yıkıp yeniden yapmaktansa Nizibimize yeni yerleşim alanları kazandırmak lazım bence. Eskilerin yerine yenilerin yapılması çok zahmetli görünüyor. kimi ben evimi vermek istemiyorum manevi değeri yüksek diyecek kimi benim evim köşebaşı 2 daire eder diyecek. tabi yasal olarak orada oturan insanların fikrini onayını almak gerekmiyorsa belki bu sorunlar olmaz ama yinede yeni yere kurulması daha mantıklı geliyor. Umarım yaygın bir kanaat olan "birileri tokinin Nizibe girmesini istemiyor" tezi doğru değildir!
Arkadaşlar şehir merkezindeki eski köhne yerler belli dogal ve eski dokuya zarar vermek tabiki bazı yerler için dogru degil zira geçmişimizin izinide yok etmek akkılı bir iş olmaz ancak nizbin genel olarak bazı eski yerlerinin hem ticari merkez hemde düzgün yakılanmaya zarar verdigi aşikardır
İnanın 5-10 ev yıkılıp yerine modern eve yerleşince koşa koşa geleceklerinden emin olabilirsiniz
Selamlar
Bursada Toki ler yunuseli ve hamitler bitti oturuyorlar 2 yıl oldu,şehiriçi mekezde haşimişcan caddesindekiler bitmek üzere ,gürsu-kestel ise calışmalar var, nizibe biraz zor görünüyor bu Toki ,ama nizip halkı bu secim arefesinde ciddi olarak bunu yansıtmalı kaymakamlık,belediye başkanlığına,özel idare müdürlüklerine sık sık mail ve dilekce versinler milletvekilleri ve adayları haberdar olursa neden olmasın,
neyi tartısıyorsunuz anlamak mumkun degıl bırecık e tokı yapıldı bıttı sayılır nızıp e hıcbırsey yaptırılmaz bunu hala anlamıyorsunuz ona sasıyorum ınsaat sektoru nızıpte bırılerının elınde daıre yapıp satıyor ve kar edıyor kazanc saglıyorlar durum boyle ıken neden tokı gelsın ve onlara ortak olsun mıllet tokıden alır ıster kucuk daıre ıster buyuk daıre 2. sı arsalar deger kaybeder nızıpte gayrı menkul ler cok yuksek ucmus durumda krız dıyorlar ama yınede cok yuksek mıllet tıcarı yatırım amacıyla arsa alıyor bunlar deger kaybederse ne olur yıne bu bırılerı zarar eder yanı ısın aslı kımse fıkır uretnesın nızıp e tokı gelmeyecek ısın özu bu. tokı engellenıyor. sızde burda yok ıstasyon yok belkıs mahallesı dıye adeta ev sahıplerının yerıne konusuyorsunuz hem burda oturan ınsanlar dıre karsılıgı evlerını vermez bunu anlayın sız evsahıbı gıbı atıp tutuyorsunuz.
Sadettin söylediklerin doğru olabilir, ama bunlar mücadeleyi bırakmak için sebebp değil, sonuna kadar mücadele edeceğiz.
sadettin arkadaşım bizim insan olarak varlıgımız duyurmak ve paylaşmak atıp tutmak başka şey biz duygu ve düşüncemizi dile getiriyoruz her halde ayıp ve yanlış bir şey degil müslüm beyin dedigi gibi mücadele etmek zarar getirmez hem sonra burası sanal bir dünya gaye duyurmak gerisi insana kalmış insanlara kalmış bir şey
selamlar
acaba diyorum bu toki daha ne zaman gelecek..kiralar daha ucuncamı yoksa evler birecike dayanıncamı yada daha bir kac kişi zengin oluncamı ney bekleniyor..SORU İŞARETİ hep kafamızda
toki nizipe gelecek ne zamanki deprem yada sel felaketi olursa yoksa başbakanın aklına geleceği yok BESNİ bile nizipden daha hızlı gelişimde
TOKİ gelecek elbet ama piyango nereye vuracak belli değil belkide belli ama kimse söylemiyor bazıları arazi satın almaya başladı sanırım sebebi bu olsa gerek.
Mustafa doğru söylüyorsun Nizip belkide bir açık müzedir kimse farkında değil.
Toki konusundan devam ediyoruz.
Ah birde haklıya hakkkın verseler.
Nizip'in değerini bilselerde bir el atıp ilerletseler.
Belkide Nizip kendini aşıp çok ileri seviyelere gelecek.
Ama açık söylemek gerekirse, benim gördüğüm Nizip hep gerilemede.
İnşallah bir gün Nizip hak ettiği yere ulaşır.
bence söyle güzel bir yürüyüş yapmak lazım herhalde:D
Kimse katılmaz Nizip'in neredeyse hepsi AKP li hükümeti eleştirecek hiç bir eylemi yapmazlar.
bence abi artık akp de bitiyor baya bir tepki var başta kendi iclerinde..ne kadar inkar etselerde
artık herkes belediye secimiyle hükümet secimini ayırıyor cok şükür
Kemal KILIÇDAROĞLU ve Devlet BAHÇELİ partilerinin başlarında kaldığı müddetçe AKP daha en az üç dönem iktidar, ben sana söylüyorum yaz bunu bir kenara.
Tokiiii tokiiii