anlamazmıyımmm kardeşimmmmmmmmmmmmmm
Yazdırılabilir Görünüm
anlamazmıyımmm kardeşimmmmmmmmmmmmmm
anlasıldı fevzi
anlasılan laf tam yerine gitmedi fevzi neyse
hadiyin herkese tekrar iyi akşamlar msn de tek tek yazdırmayın bana
mehmet
fevzi
basak
nizip güzeliiiiiii
iyi akşamlarrrrrrr
sana da hayırlı akşmlar kardeşimmmm
miksam abi iyi akşamlar bende birazdan kaçıyom yarın yazılım var
fevzı kardese saygı duymak gerek öss sınavı onemlı gercekten Allah ogrencılerın yardımcısı olsun benım de tabı
bak ben gelırım kımse orta da olmaz bızımkıler gece kusu hep gece gırıyolar evde ınternet olmayanlar ne yapsın sımdı ya:(
gençler nası gidiyo muhabbet. bende selam vereyim dedim :)
sizleri çok seviyorum
abı sen gelırsen kötu olurmu yaw allah esırgesın bizde seni çok seviyoruz saygılar...
Ben ÖZELİM Bunu BİLEN Bilir BİLMEYENLERDE Öğrenecek...
sen bizim canımızsın
saol abı sende bizim için ölesın
ya ben cıktım yıne sohbet baslamıs neyse :)fevzı kardes bende sınava gırecem halınden anlarım sende dersıne calıs ara molalarda kendını odüllendırırsın nızıp coma gırersın ben oyle yapıyorum cünkü
eee bole odul mu olur bence odul daha buyuk daha zewk alacagın bır sey olur tabı bunlar tartısılmaz ama ben kendıme odul vereceksen mevsım kıs sa kendıme yagmurun altında yurumek odulunu verırdım yazsa uyumak :D
tabı ya o daha guzel olur ama ne yaparsın bızım kı oyle bı odul oluyo
sende haklsın ama sanada tavsıye ederım öle bır odulu tabı sen daha ıyısını yapıyon ama neyse yıne ama bende yapıyom aynını tabı bu aralar ara wermek zorundayım
hım ya ıste ben daha cok kendıme odul olarak cıkolata verıyorum acayp severım ara ara da boyle nızıp coma takılıyom ıste
aaa bende çikolata bır de antep fıstıklıysa tamamdır gunde bır tane kesın yıyıom zaten ama fıstıklı olunca sınırları zorluyom :D
ya cıdden antep fıstıgıyla yapılan hersey cok guzel oluyo anteplıyız valla gurur duyuyorum anteple
yanı duymamız lazım butu dunya bızım fısıtıgımızı bılıyor yanı nede olsa niziote de yetısıyor
tabıkı hersey bızde var yemeklerımız mesur baklavamız mesur baska fıstıgımız mesur saymadıgım bısey varsa ekle mehmetcım
en onemlı sı dunya uzerındekı en buyuk mozaıkler kentlerden bırı sayılan zeugma mız da war onu unutmamak lazım degılmı ama haksızmıyım
haklısın ben arkadaslara burda anlatıyom da pek anlamazlar ıste antep te gıdıp gormek lazım
yanı onun için size en yakın otogara gıderek gaziantep nizip için bir bilet ayrın :)
evet haklısın dımı hele benım ıcın acıl
bence de öle senın ıcın :D
ya kımse yok aloooooooooooooooooooo
ya nıye kımse yok bak cıkarım sıteden ondan sonra herkes gelır bılıyorum yanı:)
/////////////////////////////:::::::::::::::KaaN::::::::::::::::::::///////////////////////////////
ıyıkı soyledınız adınızı duymayan kalmadı
:D:D:D:D iyiler her zman duyurulur ve bilirinirrr...!
orasını kımse bılemez
ay bilenler biliyo zaten...
tamam bakalım bılen bılsın ama yanılan da coktur
bi sanıye ne konuda yanınlan coqqq....?
ıyılır her zman duyulur dedınız ya kaan bey onun ıcın dedım yanıldıklarımızda oluyo malesef
hımm... kotuyum yani ben haklısınız oyleyimm...!
bılemıcem kotu olup olmadıgınızı yakınlarınıza sormak gerekır hem ben genelleme yaptım ustunuze neden alınıyosunuz kı
.......................................................!!!